Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvalitní certifikovaný všeobecně uznávaný blb. Doma hnije tady září.Na ulici by to neotevřelo klapačku. Tady člen Akademie.
    • Doufám že nepíšeš o svém otci toho by se to dotklo *1*
  • Na co potřebujeme policajty? Člověk nad sebou potřebuje nějaké drába? Každý z Vás co sem chodíte potřebujete mít nad sebou policajta (drába) co Vás bude buzerovat, kontrolovat, obviňovat a je neomezeným vládcem nad Vaším životem? Ne nepotřebuji hňupa s IQ tykve co bude chlastat nad mojim životem. Můj charakter kterým jsem procházel od narození mi vložily do vínku moji rodiče ne nějaký úchylný policajt. Pomalu nastává konec toho systému. Když studuji islamský stát, tak všechno bylo naprosto jinak než nám média a politici vnucují jako pravdu. Povstalci mají v rukách celý Irák a proč? Protože lid za Islamským státem stojí a vítají je jako osvoboditele. Proč Putin odchází ze Sýrie? Protože je konec, dobít jedno město ze kterého zůstaly jenom trosky, toto není vítězství, ale prohra. Západní státy prohrávají nad duchem Islámu. Proč teď islamisté nepodřezávají západní vojáky a dělníky, prosím nastudujte si proč to tak je!!!!! Všechno je velká lež a propaganda politiků a médií. Říkám si je to lež nebo hloupost a ubohost médií jako je tiscali a jim podobní?
    • No tolik zášti a závisti jsem od Křesťana dlouho nečetl? Ale on ti to jistě spraví nějaký ten otčenáš co?
      Když tomu nerozumíš raději nepiš.
      • Já tomu nerozumím, potřebuji policajty, potřebuji systém, který je ten nejlepší na světě a to v České republice. Potřebuji prezidenty co kradou a pijí. Jsem spokojený, že žiji v České republice kde půlka národa nedosahuje průměrnné mzdy, ale min. mzda jim musí stačit. Jsem spokojený, že důchodci berou žebračenku a Babiš jim přidá ohromnou částku 300 Kč. Jsem nevýslovně šťastný, že i na těchto stránkách se lidé urážejí, nevadí mi, že pan Babiš říká, že podnikatelé kradou, ale sám dostává 3 miliardy ročně s rozpočtu. Jsem spokojený s rozhodnutím policie, která o pokus znásilnění řekla, že si nezletilá na sobě roztrhala šaty i když to vidělo několik svědků. SOUHLASÍM S VLÁDOU, že dovezla do Č.R. uprchlíky ze Sýrie i když nikdo k nám neutíká, jsem rád, že když někdo dosáhne úspěchu, tak je hned podezřelí. Jsem šťastný, že dneska lidé nerozhodují o svém životě, ale druhý jim dělají ze života peklo a přesto to nikomu nevadí. Jsem rád, že mi zde říkáte, že jsem omezený, hlupák přesto vydělávám ročně X milionů. Jsem velice spokojený, ale musím být potichu protože pravdu nechtějí lidé slyšet a mohlo by je to rozhněvat. Připadám si daleko hůře než před 30 lety v socialismu, když jsem byl zavřený jako politický vězeň. Dříve jsem si mohl říci co jsem chtěl, ale aspoň jsem věděl, že si odsedím 6 měsíců a budu mít na chvíli pokoj a potom si půjdu sednout zas.
        • Co z toho se ti přesně stalo?
          • Ty si policajt, že se přihlouple ptáš?
            • Od třetí věty co z toho se ti děje?
              Protože jestli nic, tak nevím nač si stěžuješ?
  • velký prcíř z Ostravy. To když tady nastoupil na Krajské ředitelství PČR byl to slušný kluk. Na chodbě pozdravil i uklizečku. Ovšem pak se na něj přilepila nějaká rajda. Nejprve mu dělala osobní asistentku. A sbírala frčky. Najednou měla hodnost o které se běžnému policajtovi ani nesnilo. Raketový služební růst překonal všechna očekávání. A přitom v Albrechticích v Jeseníkách čekala Tomáškova legitimní manželka s dětma .....Takového krystalicky charakterově čistého máme našeho fešáka v uniformě.
  • Nejprve se udělá reforma policie a všeho kolem, aby potom již reformovaná policie a její složky zjistily, že se vlastně nic nestalo a že jenom jeden pán kecal. Když je to tak naprosto jasné, očekávám, že na toho pána, co podal žalobu, bude podána zpětně žaloba pro pomluvy, křivé osočování a šíření poplašné zprávy. Žalobu očekávám od Chovance a prezidenta policie. Jinak vše bylo a je pravdou.
  • no hlavně že máme úřad propagandy.to už se mě klidněji spí. *1*
  • Konečně budou mít klid na socialistickou práci. (Padni, komu padni se dnes nekoná!)
  • ... není moc o čem psát, ten balík na to nikdy neměl :)))
  • je především převeliký manipulátor a komediant. Už na ZDŠ musí být žákovi jasné že orgán vedený panem Šlachtou si dovolil dost. Našel cestu jak obejít zaběhnutá klišé, kdy spodní složky PČR pracovaly na plné pecky a ty horní rozhodly kde a co je pravda. Jenže hochu nablýskaná, na takovou PČR ti seere Bílý Tesák. Tady má platit padni komu padni. A ne že vy si hošové rozhodnete jak to bude nejlepší. Pak se dostávají ke slovu kluci dagestánští, kteří to musí místy pročistit. Ale toto čištění stojí peníze. Na co je nám potom srandovní státní policie?
    • ... dej si dalších 180 hlasů, deemente :)))
    • .... jsi moula, který není nikdy sto vystihnout myšlenku jednou větou, nikdo nečte tvé blitky :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit