Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a neni podle not Bruselu a máme tu další Majdan, lidi si zvolili tuto vládu a poražení eurohujeři místo uznání porážky se snaží zemi rozvrátit, Polsko je suveréní stát a Brusel by se měl starat aby slimáci vykmitli a ne rozvracet další stát, nechci domyslet co po volbách takovej Kalousek a ostatní sluhové a zaprodanci EU budou vyvádět....budem chodit volit, dokud to nebude podle představ Merklový a pak nám bůh pomáhej....at žije Zeman a proklínám okamžik, kdy jsem tomu agentovi chrchlovi Havlovi tleskal....pravda a láska vítězí nad realitou...
    • Blahoslavení budiž chudí duchem, Tobě pomůže buďto skok do hluboké propasti, nebo ochranný pobyt v rekreačním středisku zvaném psychiatrie
  • že už tady neblije dnes ten jakožejudr Jelínek. To je takový uliční judr. K PL ví kulové, ale krmí tady stránky svými tupými výlevy hlouposti. To je dobře hlupáku že PC nemá ruce, co? Jinak by ti prásklo jednu mezi oči. Jen tak. Takovou výchovnou, víš?
    • Co nám chceš říct nulo? Něco k tématu?
      • tak to budeš opravdový myslitel.Jako rusák, co?
        • jako:
          http://osobnosti.najdise.cz/narozeni-stat/ru/rusko
  • Jakou demokracii by chtěli tentokrát, nebo,že snad i polskomejdan,vyhrabali bývalého prezidenta a hledali stopy atentátu, nikdo neví co našli,je okolo toho až tragické ticho,všichni se chtějí radikálně zviditelnit, 30% chtějí unii,30 % chce zlepšení vztahů s USA,zbytek neví co chce, ale chtěli by to změnit,mají"měkké" politiky jako u nás, 30% je pro unii, 30% neví co chce a zbytek čeká jak to dopadne, analyticky,nebo všemožnými think-tanky do všeho i důležitého mluví moc lidí,kteří nemají vůbec žádné mandáty-pouze davu,jako u nás na Staromáku, politici mají mandáty voličů,ale podléhají různým vlivům také z EU,tak se čeká co další volby a zas nové sliby, že by,nebo už by se to mělo změnit, ale v podstatě nikdo neví jak, politická scéna je roztříštěna do ministran a hnutí, nikdo neví koho volit! *5* *16*
  • Opravdu zajímavé bylo sledovat reakce našich politiků na teroristický útok v Německu. Někteří využili zločin a tragédii k politickým exhibicím pro důvěřivé občany a získávání bodů zcela mimo zaběhaný multikulturní kurz vlastních partají. Premiér a ministr vnitra, jinak zapálení multikulturalisté a obdivovatelé Merkelové, vyhnali na ulice a tržiště policisty se samopaly.
    Co tam budou dělat? Hlídat psy, aby nemočili na vánoční stromky? Útok využívající momentu překvapení by stejně nedokázali zastavit. I kdyby se na ně hnal náklaďák, tak by si pravděpodobně dřív pustili do kalhot, než by zahájili palbu. Možná by řešili s velením otázku, zda nemají zavolat dopraváky, když jde o auto, aby dali řidiči pokutu. Střelba z dlouhých automatických zbraní ve vánočním shluku obyvatel velkoměsta může napadnout snad jen naše politiky. Mrtvých bychom se nedopočítali. Stačily by i odražené střely. Navíc rozjetý kamion vážící desítky tun by obtížně zastavilo i dělo. I v případě zabití řidiče by setrvačností pokračoval v cestě, nemluvě o možnosti zapnutého tempomatu.
    • Nemohu se zbavit obavy, že policisté by si z obav před vlastními nadřízenými netroufli ani perlustrovat či prohledat na tržišti babu v černém pytli s burkou na hlavě, přestože by to mohl být převlečený terorista opásaný trhavinou. Opatření ministra vnitra proto vyvolává spíše útrpný úsměv. On je ostatně zaneprázdněn hrátkami s reprezentantem evropských hodnot při vymýšlení ruské propagandy, která nás, jak známo, ohrožuje víc než islámský terorismus.
      Ani od herce na postu ministra obrany a jeho poradce režiséra nelze očekávat zázraky. Ty již konali v době, kdy jako protekční soudruzi jeden režíroval a druhý konferoval v armádním uměleckém souboru Víta Nejedlého častušky zvyšující uvědomělost obránců socialistické vlasti. Armáda je připravena bojovat proti Rusku a vojenští zpravodajci překypují informacemi. Jen jim nějak chyběly, když naše armáda dovezla z Afghánistánu primitivního muslimského agresora, který napadl sestru v nemocnici a pokusil se ji znásilnit. Doufejme, že aspoň odhalili, kdo mu platí drahé advokáty.
      • Nedávno jsem zjistil neuvěřitelnou věc. Většina německých spolkových států je zadlužená. Přitom obchodní bilance Německa byla například v roce 2014 přebytková o 22 bilionů eur. Je zcela evidentní, že německé peníze mizí v podpoře zlodějského režimu na Ukrajině, humanitárních akcích v Africe, ekologických zlodějinách typu solárních a větrných elektráren, podpoře politických neziskových organizací a všemožných uměleckých povalečů a především ve štědrém sociálním systému podporujícím nezaslouženě miliony muslimských migrantů, případně jejich náboženské kongregace, a také takzvané Rumuny, kteří přicházejí pouze pro sociální dávky a možnost beztrestných krádeží.
        Přes poměrně průhledný pokus německých statistiků o opak je evidentní, že muslimští migranti na rozdíl od evropských, především Poláků, nepokryjí v Německu ani náklady na svoji komunitu, protože většina z nich nepracuje, především ženy, které se starají o početné rodiny a mládež. Můžeme tak mluvit o paralelní parazitující společnosti, jež se neustále rozrůstá a stále více zatěžuje sociální systém. Přitom si většina muslimů v Německu stěžuje na chudobu a rasistický útisk zlých Němců. V současnosti má Německo problém s potřebou valorizovat starobní důchody těch, kteří si na ně poctivě vydělali, a přitom ještě prosazuje prodloužení protiruských sankcí, které zaplatilo v minulém roce minimálně 17 miliardami eur.
  • http://1url.cz/OtB5w *13*
  • když tak čtu ty „duchaplné“ příspěvky odpůrců EU, budoucích USE, kteří zjevně „dokonale“ znají poměry v Polsku, tak musím dát zapravdu polské opozici stavějící se proti totalizujícím snahám vládní strany.
    • v Polsku vyhráli volby nynější strany.....jediní rozvraceči Polska jsou ti, kteří ve volbách prohráli, místo spolupráce destabilizace...to sluhové bruselského prstenu umí....my tak i oni chceme suveréní stát...né kolonii řízenou odněkud ....kde zisk má přednost před vším.....rádoby demokraté by se měli chovat demokraticky a ne jako páni rozumu...snad to dobře dopadne, Itálie vystoupí pak Francouzi ...V4 .....a Merklová s ostatníma pomatencema můžou tak poroučet svým vraždícím hostům.... v historii pár jedinců se už wsnažilo o jednu velkou říši....zatim to nevyšlo...ale namícháním rasy se to určitě povede...ještě že se toho nedožiju...je mi líto dětí, ženy zamotaný v nějakym hadru a muži místo budování tak plenění a 5x denně mlátit hlavou o zem
  • jasně že za pád letadla s polskou kompletní vládou může ruská verbež. Jasně že je třeba rusákovi přitnout. Ale to se smečce v opozici nelíbí. Ovšem komici z Bruselu by chtěli i tady rozdávat karty. Pár facek - takto je třeba těm do Bruselu odpovědět.
    • Jen hlupák jako vy si to může myslet. *9*
  • KOD je polská kavárna nejhrubšího zrna a co neřekne EU to neudělají.Nějaké obrovské protesty z toho dělají pouze zahraniční media stejně jako při demonstracích v létě,Vládnoucí "Právo a Spravedlnost" má velkou podporu řadových občanů kteří ji volili, a "demokrati" můžou ječet jak chtějí.Poláci mají jediné štěstí že jsou silně proti Ruští,kdyby nebyli tak by tam byl další Majdan a následovala by občanská válka.
  • http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/2857-bruselska-diktatura-opet-hrozi-polske-demokraticke-vlade-okamzite-zaradte-zpatecku-jste-snad-suverenni-zeme-u-adventniho-majdanu-ve-varsave-zatim-selhava-dramaturgie-i-reziser-dabluv-karneval-vsak-pokracuje.htm
    • Ten "protiproud" s tím obráceným "R", tedy ruským "ja" je kolaborantský server, nejspíš financovaný ruskou FSB-KGB.
      • Jsem Rusku nakloněn jsem tedy kolaborant a vy jste co Hmm když jste nakloněn USA?
      • víme sajmon, ja
  • PIS je nacionální strana Polska, jenž vyhrála z převahou volby a je napadána opozicí/polská Kavárna/ podporovaná EUROhujery, jenž se nedokáže smířit s prohrou a za pomoci barevné revoluce změnit vládu, jak to dělají Sorošici z USA a EU všude ve světě !
    • PiS není nacionální strana Polska, PiS jsou obyčejní klerofašisti, kteří přivedou Polsko tak leda zu grund. "Křesťanství" v jejich pojetí je stejně fanatické jako islám Daeše.
      *11*
      • ona každá strana která netancuje podle bruselských předpisů je nacionalistická.....takže víc jak půlka Polska jsou nacionalisti...super...u nás cca 70%..co s tím soudruzi Marxisti....v současné době je nacionalismus řešení....ne hraní na demokracii za účelem vyšších zisků na úkor domorodých obyvatel....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit