Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Udělejme petici za zrušení zbytečného senátu - odkladiště starých straníků a zašívárnu
    pro mladé nemakačenka. Pravomoce nemá žádné Zasedá párkrát za rok ale berou
    královské platy.

    Dokud se spodek nezačne bouřit a tlačit na partaje nezmění se nic. Cibulka a nyní Okamura
    prosazují referenda - stranické mafie je ignorují. Je třeba jim s tlakem pomoct.
    Hlavně před parlamentníma volbama si netroufnou požadavky lidí smést ze stolu.
    • Jirka odpoved - Napsal jste to patricne,jak se to deje...Po volbach se pani prohazuji,co jim vyhovuje,aby byli u zdroje penez,delaji si,co chteji,bez ohledu na volice,ze mi pripada volit zbytecne...,ale je nutne volit,zda se najdou trochu slusne strany,co nekdy neco i delaji pro lid...
      V lavicich jsou zasiti co zkoncili,meli by byt uz davno pryc a ne za sezeni brat nadale horentni penize a byt zasiti dal,nebot by nemeli kde najit praci a delat,nac kdyz se tak pekne sedi...
  • Jestli nevyhrajeme my komunisti, tak je to zase podvod!
  • Volím pouze tu nejlidovější, nejdemokratičtější a nejhumánnější politickou stranu - KSČM!!! Věčná sláva komunistům! Komunisté vraťte se!!! *14* *14* *14*
  • Senát je na nic a na h o v n o, jedině dobrá trafika pro slibotechny - příživníky
  • To je zase bída a utrpení pro voliče v celé ČR, šup pěkně do stoky a hledat něco méně špinavého, trochu kvalitnějšího než to všechno svinstvo, které se na nás při každých volbách valí ze všech stran. Láska , který mohl mít v Praze slušný počet hlasů se přihlásí za úděsné zelené, co podporují fašisty banderovce na Ukrajině, takže hlasy ho budou míjet, ještě k tomu se na něho lepí Lidovci s církevními restitucemi. Prostě děs.

    Pořád lepší nepopsaný a nezaprasený snad i slušný Černoch letec za Okamuru, na senátora za Okamuru Hrádela za Okamuru, možná Solis, Do Magistrátu a na obvody hledat mikroskopem alespoň malé osobnosti napříč politickým spektrem, protože je to nevídaná bída a utrpení, pro voliče. Být ve Zlínském kraji, tak volím Čubu a nebudu se rozhodovat ani minutu, Praha takové štěstí nemá.
    • Přesné .Voliči s hlavou spojte se v celém Česku a konečně po 25.letech marazmu řekněme dost.Když za to nebyl žádný peníz tak se tam necpal nikdo,ale byl tam občan z přesvědčení pracovat pro druhé.Teď je to pro sebe.Když jsem viděl ty lživé plakáty co slibují 25.let stejné a nic a ještě drze mi cpou do ruky jen papíry s profláknutým ksichtem,že jsem byl nucen ,že do sběrny se nechystám a že nejsem indián,abych dával zlato za střep zrcádka.
  • Zatímco blbí voliči se perou, politici si v pohodě rozdělí koryta.

    Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na „standardně Klauzemanovsky“ získaných hlasech pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • ČSSD vs. ANO no proč ne. Hlavně ne fašistická TOP09 , že toho Šláfenberka u těch
    prezidentských voleb odhadli dobře !!! Nooó a ODS - ti už doufám budou jenom pro smích.
    Á pro pó :-) dovedete si představit - to jelito ve vedení bylo šéfem university ???
    *8*
    • ... jsi mimo, blbe :)))
    • Stejný názor.
  • Ebola je v Praze, tak stejně vychcípeme jako králíci na mixamatózu ... JJ, všichni jsou chytří jako rádia Jerevan a Liberijec si chodí po Praze 22 dní, tak to je mazec .... *5*
  • Jenom my komunisti jsme nejchytřejší, nejslušnější, nejdemokratičtější, nejmírumilovnější a nejpracovitější lidé na této planetě. Zvolíte-li nás, slibujeme, že to tentokrát přežijete.
  • ... tvým kamarádem může být nanejvýš tvůj hluchoněmý papoušek :)))
    • ... to Eva (viz dole) :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit