Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keci! Jako by jeden druh dafnií nestačil. Plešné jezero stejně už není. Továrny se rozkradli a proto už není takové zamoření. Nyní si lidé zase topí petkama proto, že nemají na uhlí tak co jer lepší
  • Kdyby tu sirkárnu dříve, než se sem vozili levnější sirky z východu zautomatizovali, mohla se provozovat dále. Ke konci z toho byla ruina a evropští obchodníci vlastnící fakbriky v Číně a Indii měli o jednoho konkurenta více. Bolševik to nezvládal a porevolučníci to raděj nezachraňovali.
  • Památka na bolševiky
    • ale houbelec.... žádné velké podniky tam nejsou, a je to jen objednaný článek ... a proč... no aby se podpořílo likvidování Šumavy v zájmu těžby ropy... Síra se do ovzdušší přece dostává spalováním fosilních paliv... a žádné velké fabriky tam nejsou a tak to asi zavinili ekologické domácnosti... nebo jsou tam ložiska síry, které jsou průvodním jevem výskytu ropy. Asi ne nadarmo tam vznikaly sirkárny... Talžeč prdlajs komunisti... lidičkové a nadnárodní společnosti, co chtějí na Šumavě topit a připravují si cestu... *7*
      • oprava.. co chtějí na Šumavě vrtat a čerpat ropu.....
  • Na kácení a těžbu to jo,to se to rabuje,ale na přírodu se z vyskoka se*re. *10* *10*
    • Kde jsou ještě peníze, tam je velký zájem. Lesy ČR zůstaly alespoň trochu nerozkradeny, a to jen proto, že to nejde rozkrást za pár dnů. Pokud ovšem akcie nepatří už někomu jinému a praskne to až po rozkradení.
    • Ono je to těžké, třeba za komančů bylo hnutí brontosaurus, . To se mluvilo a i něco dělalo pro ochranu přírody, grátis ve volném čase, dnes máme ekologické organizace, vysoké školy, ekologické doktory, všichni placení a výsledek? Z ekologie se stala dojnice a na ní jako na prs napojená řada netáhel. Práci pro ochranu přírody neudělal nikdo, to by se zapotil a nemoh by bejt v kvádru a v klimatizované kanceláři.
      Je třeba vidět jaká byla rybí obsádka v řekách a potocích, kolik přirozené potravy, tedy vodního hmyzu v různých vývojových stadiích a korýšů. Ano, v potocích byly poházené pneumatiky a staré kočárky, pytlačilo se, ale ve vodách byl život. Je třeba někde začít a můj návrh je jednoduchý, přestat chránit přemnožené predátory, nemilosrdně hubit zvláště nepůvodní invazivní druhy. Kde se vzali v Lipenské přehradě američtí raci? Je jich tam mraky a nejen tam. Najít baheního raka nebo kamenáče?? A co prací prášky? pořád koncentrovanější a koncentrovanější, které jdou biologicky odbourat? Proč za komoušů bylo pod pražskou čističkou ryb a dnes je tam mrtvá voda bez života? náhoda?
      • Viděl jsi někdy Vltavu za papírnou Větřní? Labe za Pardubicemi? Sázavu za Pohledští Dvořáci, To je pouze vzorek komunistické práce. Vím, že na čističky nebyli devize, ale tak si to soudruzi nastavili v RVHP.
        • Větřní vypouštěla až pod Krumlovem
      • plně s vámi souhlasím, co se dneska zkur.í to se svede na pozůstatek komoušů ... *16* *16*
        • Ano, je to tak, souhlasím plně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit