Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdepak, kdepak, Sýrie nemá téměř žádné nerostné bohatství, tak bude jenom kritika v OSN. Západu nikdy nešlo o lidská práva nebo někomu pomáhat, Západ vždycky chtěl jenom svoje zájmy podle hesla:" Co můžeš urvi, co nemůžeš zkurvi!" Na Bahrajnu také potlačili demonstrace a tam nebyla ze strany Západu ani ta kritika, protože Bahrajn je loajální, ropu dává bez řečí, klasický dvojí metr. Už aby se západní státy ekonomicky položily a přestaly otravovat život v jiných zemích.
    • Prosím vás, já to opakoval už při komentářích k Libyi, že lhát se musí umět trochu sofistikovaněji. Zjistěte si vždy fakta a až pak si vymýšlejte nesmysly a zkošejte ohýbat pravdu - nesmí to být tak okaté. Sýrie má velké záasoby ropy a těží 400 tisíc barelů za den a dřív to bylo ještě víc. A pokud jde o tu loajalitu, Kaddáfí taky dodával ropu Západu bez řečí a rád (na rozdíl od Sýrie). Takže pokud se pokoušíte o argumenty, musí to mít hlavu a patu - a ne jen, aby jediné, co z toho čouhá, jak sláma z bot, byla nenávist k našim spojencům na Západě...
      • fíkus zvadni,rad bych tě zalil svejma chcankama!Na ty tvoje spojence seru. Co to mají za armády, když dobudou území a neumí tam udržet pořádek a to území zpravovat,tak když to neumí, tak mají táhnout domů,stejně je každej nenavidí.Ještě jsem neviděl, jak obyvatelstvo mává nadšením v Iráku v Afganistánu americkou vlajkou! Pálení,trhaní a močení na vlajku USA jsem viděl v televizi xkrát. Kdybych ji měl po ruce, tak bych ji použil i jinak. Hádej jak?
  • Kde jste US hoši, ochránci civilistů a demokracie? Maj tam prd,jsou na tom hůř než my,tak žádné angažmá nebude!
    • Neprovokuj. Až tam vlítnou, budeš ječet, že jsou to vrazi dětí a žen a budeš hájit "humanistu a diktátora Asada, který miluje svůj lid." A ještě samozřejmě budete křičet., že jde Amíkům a spol. o syrskou ropu nebo jiné nerostné bohatství. *3* ´O tom, že ty kurvy z Baasu střílejí do lidí už nepadne ani slovo. Proč vy pacifisté si tak strašně nevážíte lidských životů za a) a co je daleko horší, že jste ještě takoví pokrytci, že to nepřiznáte a ještě vám to tak strašně vadí u jiných (ale jen u Západu, který se civilním obětem snaží vyhnout, nikdy ne u diktátorů, kteří se naopak snaží zabít co nejvíc civilistů)... *10*
      • Větší žvásty tam nemáš? US debilové kam vlezou,tak vždy táhnou s ostudou a z blbečků vojáků maj akorát narkomany.Kolik máš ty v žíle?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit