Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=23594
  • Tak a teď tu o karkulce.
  • No tak ať si Sýrie vyseree voko. Aspoň ušetříme.

    Nebo, možná dobře ví, proč ji nechce, viď Amrdóóle. *5*
  • "Do země míří humanitární pomoc, ta ji ale nechce..." koho nechce humanitární pomoc?
  • nebýt amerických vrahounů, byl by v Sýrii klid
  • Každý stát má právo bránit svoje území, své obyvatele a to platí i pro Izrael. Jestliže se Sýrie snaží dopravit do Libanonu teroristům z Hizballáhu ruské rakety, je to odsouzeníhodný čin. Jsou to Sýrie a Rusko, které vyzbrojováním zločineckých skupin porušují Chartu OSN.

    Je kolem toho hodně mlžení, ale podle zpráv západních diplomatů byl cílem izraelského nočního leteckého útoku vojenský konvoj, který vezl syrské zbraně včetně ruských raket SA 17 do Libanonu pro Hizballáh.

    Chápu obavy Izraele z toho, že syrský diktátor Bašár Asád bude chtít před svým očekávaným pádem předat zbraně syrské armády muslimským teroristům. Svůj díl na této nebezpečné situaci nese i Rusko, které podle důvěryhodných zdrojů zásobuje muslimské teroristy z Hizballáhu a Hamásu raketami, jež pak v židovském státě zabíjejí žena a děti. Rusko tak společně se Sýrii podněcuje neklid na Blízkém východě a podílí se na vyzbrojování nelegálních arabských zločineckých struktur. To je hrubé porušení mezinárodního práva.
  • Rusové chtějí zveřejnit obsah smlouvy o Sýrii mezi Ruskem a SSAky, SSAci se tomu brání, proč asi???



    PCHE !!!
  • Když někdo vytrvale podporuje terorismus včetně vražd civilistů mezi nimi také žen a dětí v sousední zemi, nezaslouží si žádný soucit. A to je případ této arabské země, která nyní trpí tím, co sama dělala u sousedů.

    Pravdou je, že syrští Arabové otevřeně sympatizovali s hitlerovským Německem a po vyhlášení nezávislosti v roce 1946 ukrývaly tamní vlády nacistické válečné zločince včetně těch nejhorších masových vrahů. Důvod byl jasný - protižidovská nenávist.

    Sýrie vytrvale podporovala teroristická hnutí, jako jsou Hamás a Hizballáh, schvalovala zločinné útoky proti izraelskému obyvatelstvu včetně vražd žena dětí a nezastavila se ani před podporou radikálních islamistů, která využívala jak proti židovskému státu, tak proti křesťanům v Libanonu. Je to také Sýrie, která se podílela na rozvrácení a zničení kdysi nádherného Libanonu.

    V roce 1948 se tato země podílela na arabské agresi vůči Izraeli, naštěstí byla poražena. O necelých dvacet let později se rovněž zúčastnila proslulé šestidenní války s Izraelem, při které byla zase na hlavu rozdrcena. Tento konflikt vyprovokoval Egypt uzavřením Tiranské úžiny, což se rovnalo z hlediska mezinárodního práva vyhlášení války Židovskému státu. Sýrie přišla v tomto konfliktu o Golanské výšiny, ze kterých trvale odstřelovala území Izraele včetně důležitého vodovodu, který spojoval severní a jižní část země. Od roku 1970 vládne v Sýrii klan Asádovců, ovšem v nenávistné protiizraelské politice se nic nezměnilo. V roce 1973 v tzv. jomkipurské válce Sýrie společně s Egyptem překvapivě zaútočila na Izrael, nicméně opět se dočkala zdrcující porážky.
  • V Sýrii platí příměří. a Dohodlo ho Rusko a USA.Jediný kdo ho nedodržuje je Izrael.
    https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/414492-syrane-vypalili-rakety-na-izraelska-letadla.html
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/414588-do-severni-koreje-dorazila-potravinova-pomoc-rezim-se-zrejme-boji-povstani.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit