Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím,  že Assad zdaleka není takový jako nám o něm referuje probruselska tv i tisk, které kopirují odtamtud veškeré  zprávy. A navíc vycházejí z údajů  exilove  organizace pro lidská práva sídlící v Anglii a  ta o skutečně situaci v Sýrii jednak nemá přesné informace, jednak je ovlivněna zájmy Západu.  To však platí i pro domácí syrskou prorezimni tv a tisk.

    Pravdou je, že Assad vystudoval lékařskou fakultu v Anglii a určitě má bližší vztah k lidem. Ale nám je posouváno  že je to diktátor a syrský chemicky "Alí"

  • Asad bojuju za očíštění své země od džihádistů a amerických teroristů

  • TheGGG

    Asad je jediným právoplatným vůdcem Sýrie, dobře že se západním mocnostem zla nepodařilo ho svrhnout svými teroristickými bojůvkami a placenými žoldáky. Sorosovské zloziskovky mě vůbec nezajímají, jejich názor nemá žádnou váhu.

  • Příklad toho, jak se může prosperující země s většinou spokojených obyvatel stát obětí her velmocí.R.I.P. SYRIA.

    Když vstal z mrtvých Ježíš, kéž by se to povedlo i lidem v této zemi. Američané, Rusové a Turci ať táhnou domů a hledí si svého. 

  • B. Asad je pokračovatel úspěšné státnické linie svého otce Anvara Sadata. Sýrie byla symbolem náboženské tolerance a mírového soužití příslušníků různých ras a náboženství. Proto se dostala Sýrie do hledáčku nepřátel demokracie ze Západu, kteří použili sadu zákulisních a mimořádně zákeřných praktik k rozvrácení režimu B. Asada a k přeměně Sýrie v centrum radikálních islamistů s jejich patrony ze Západu. Bašár Asad se vyprofiloval jako excelentní státník přesahující svým významem blízkovýchodní region a především jako demokrat vědoucí, že demokratický systém v Sýrii má právo a zároveň povinnost se bránit všemi dostupnými prostředky v rámci zákona. 

  • Onen Bashir Hafez al-Assad (حافظ الأسد‎‎)je presidentem Syrie - řádně zvoleným presidentem ve druhém sedmiletém funkčním období - od r.2014! 

    Po jeho nástupu k moci - jako alavita - vede úspěšný boj proti podivné frakci islámu - tzv. Islámskému státu - a docílil za pomoci armády a (žel Bohu) ruských spojenců - toho, že se řada lidí, co před tímto ideologickým monstrem utekla, se vrací do svých domovů. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit