Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je na to, aby mohlo víc fízlů chránit cikány a kopat do slušných lidí kvůli zoufalému vyjádření názoru.
  • To jsem zvědavý co ta SPJ vyřeší, možná použije ochranné štíty a služební obušky (ten výraz už rádi používali rudí bratři v 89) na majoritu když ta vyjádří od plic co si myslí o minoritě. Taky si to nahrají na videa kdo co řekl. S takovou za chvíli budou plné kriminály. Takže by se měly zřídit zvlášť pro majoritu a zvlášť pro minoritu aby si nedávali do drž.y ještě v kriminále.
    • Tato vládní banda lumpů už tak moc škody nenadělá.Na každé prase se jednou voda vaří.Tohoto výkvětu politických lumpů,který se dostal k moci lhaním,už má většina národa dost.Těm se tisíciletou říši,jakou chtěl vybudovat nebožtík Hitler vybudovat určitě nepodaří.Aby to spíše neměli na střihání metru.
  • Geniální nápad cigánské militantní hlídky. To se zas někomu utrhl rozum . Kdyby to udělali většinoví občané, tak to bude : rasismus, nacionalizmus, fašistické bojůvky, holohlavci, provokace. Všechno je možné v souladu se současným právním řádem.
  • A co ty cigánské hlídky? Většinoví občané se diví. Oni by byli označení za nacionalisty, fašisty, extremisty, separatisty, holohlavce, provokatéry, pokud by chtěli takhle hlídkovat. Copak je to řešení?? A jak dlouho to bude dělat dobrotu?
  • A to tam ještě jako tajnou zbraň nasadili indického vyžírku Kumara Viswanathana. Lepší by bylo povolat k vyjednávání české stoupence rovnosti před zákonem a v zákoně. Ten Ind Čechy jedině *16*
  • Situace vůbec nemusela zajít až tam kde je. Stačilo by:
    1) nemít dvojí metr a důsledně uplatňovat platné zákony na všechny a ne jen na bílí,protože stíhat cikána je rasismus
    2) uděláš něco protizákonného, pujdeš honem rychle do vězení a ne jak se ti bude eventuelně chtít a jsi li cikán dostaneš ještě nějaký finanční příspěveček
    3) zrušit fešáský kriminály,aby sedět ve vězení bylo za trest a ne být jako na dovolený
  • Ukazuje se,že čím víc roste cikánská populace,tak rostou náklady na její živení a na ochranu většinové společnosti.Jediné rozumné řešení vidím v poskytnutí práce všem cikánům.Jako to bylo za komunistů.Například by mohli chozením v žentouru,přes převodovku, pohánět elektrický generátor.Tak vyrábět ekologicky čistou elektrickou energii.Tím by se mohli živit a ne přepadáváním a olupováním většinové společnosti.Za tento problém může to stádo politických lumpů,které se dostalo po údajné revoluci k moci.Cikány přesunulo na podporu a na práci,kterou dříve dělali cikáni sem začali tahat cizince.Jaké politické lumpy zde obyčejný český blb, většinově, jednadvacet roků volil,takové u politických koryt má.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit