Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta čísla jednotlivých sdělovacích pr. neberu vážně. Každý vytahuje co se mu hodí. Postatné je naplnění špitálů a odkládání operací, to je průšvih.

  • A kde tedy berou číslo 20 000 nakažených? Jsou to všichni ti, kteří se pro jistotu objednají na pcr testy protože je antigenní testy vyhodnotily jako infikované? Nebo jim můžeme  věřit že to jsou čisté hodnoty po pcr? A pokud tedy mají antigeny chybovost dejme tomu 50% znamená to, že skutečně nakažených je zhruba 10 000? A z těch 10 000 jedno procento tedy stovka ve vážnějším stavu a to ještě díky druhotným zdravotním komplikacím jako např. obezita, kouření, rakovina atd.? Takže realita není tak černá, jak nám ji předkládá mainstream? Asi bychom měli brát oficiální tvrzení s hóóódně velkou rezervou, že.....? On už Kolumbus při plavbě do Ameriky lhal o vzdálenosti aby se mu nebouřili námořníci. Asi to nebude nic nového taková oficiální "malá úprava" údajů.

  • Je to prosté, žádný test není 100%-ní vaše provedení také ne.  Jinak by to bylo na "medaili". Pokud vám neudělali rozbor krve na přítomnost viru/ sekvenování , nemáte jistotu.

  • Docela by mne zajímalo, jakým způsobem se určuje ten údajný počet "nakažených? Tuto sobotu ráno jsem si ze zvědavosti udělal samotest a vyšlo mi že jsem zdravý. Odpoledne jsem byl nedostatečně oblečený uprostřed silného větru dvě hodiny v lese a dost jsem prochladl. Od neděle pociťuji mírné náznaky běžného  nachlazení a rýmy. V úterý v práci mi testy zjistili že jsem prý nakažený. Šel jsem domů do karantény a domluvil v příštích dnech test v nemocnici. Mezitím jsem si opět udělal samotest a vyšlo mi, že jsem zdravý. Stále mám drobné příznaky rýmy patrně kvůli té sobotě v lese. Dnes ve středu jsem si opět udělal samotest a vyšla mi nákaza. 

    Jenže když jsem měl covid vloni měl jsem teploty 39 stupňů, slabostí jsem lezl málem po břiše a na jídlo jsem se nemohl podívat jak mi z něj bylo zle. Čich jsem neměl.

    Teď mám teplotu 35 stupňů, bez problémů doma kmitám, dělám kliky, shyby, zdvihy, a kolem ledničky chodím po špičkách abych ji v návalu chuti na něco dobrého nevyžral. Když zrovna rýmou nemám nateklý nos i normálně cítím. 

    Četl jsem, že ty testy, aspoň ty antigenní, jsou k ničemu, protože zjišťují i běžné nachlazení, nedokážou rozlišit covid. A po své zkušenosti bych tomu dnes i věřil. Jenže jestli se množství údajně "nakažených covidem" určuje podle toho, kolik lidí má rýmu, tak to asi není zrovna vhodný vypovídající ukazatel.  Kde jsou všichni ti dříve nemocní s chřipkou, rýmou atd.? KAM ZMIZELI? To už jsou všichni zařazeni do hysterické dezinformační kategorie covid?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit