Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klaus studoval zadarmo, jeho děti také. Dokonce studoval za bolševika v západní cizině? Kdo to směl? Odpověď je zřejmá. A ted hovoří sám jako bolševik. Ještrě by jim měl zakázat práci v zahraničí a měli by být dosmrti vděční své zkoriumpovajné vlasti, jako blábolili komunisti. Jeho chování vskutku připomíná staré časy.
  • Jen studenti by si měli dát pár facek než zase půjdou k volebním urnám. Aby si srovnali myšlenky
  • Kolik pak Klaus zaplatil za své vzdělání a vzdělání svých dětí? NIC. Možná že si koupil gumu a občas nějakou propisku
    • Nač by kupoval propisky? Viděli jsme v přímém přenosu, jak získává psací potřeby.
  • Vzdělání je investice.... zajímavé, že Klaus toto objevil až dneska. Když sám studoval u komunistů zadarmo, tak to jako investici neviděl, ani to, že my všichni ostatní mu to platíme ze svých daní. Ono studium ani tenkrát nebylo zadarmo, to jenom tenkrát socialistický stát investoval do vzdělání svých občanů, protože měl zájem na vzdělanosti národa a zájem o lidi. Kapitalistické vzdělávání ale má zájem jenom o peníze. Ostatně Plzeňská fakulta to dokladuje, právníci si tam zaplatili a měli titul za měsíc ( ovšem blbost jim zůstala), ale zaplatili - mají to mít. Zajímavé je, že namísto aby zavřeli toho rektora, co bral ty úplatky, tak místo něho zavřeli školu !!! Přesně podle schematu: Nyní potrestáme nevinné (studenty).
    • Vzdělání je investice -Klaus to věděl dávno a využil toho jako tisíce jiných. Narozdíl ode mne, který to taky věděl ale přesto raději kreslil pitky po lavicích, a teď dělám skladníka ve šroubárně.. .-) Jenže dřív byla "železná opona", lidé nemohli beztrestně odejít na Západ jen tak..Pokud někdo emigroval,ČSSR po něm vymáhala peníze za studium. Dnes máte svět otevřený a vláda vidí, že investují do vzdělání lidí, kteří nakonec odcházejí žít svůj život jinam (Evropa, USA),jelikož smrdutost a zkorumpovanost, mnohdy bezprávní prostředí spojené se závistí a leností je natolik zažrané pod kůží Čechů, že je jednodušší prostě odejít. V jiném tématu jsem popsal situaci souseda,jehož dcera se po ročním pobytu na US Highschool rozhodla studovat stomatologii, a poté žít a pracovat v USA. Tak ji to ze svých daní zaplaťte. A není výjimkou, to vás ubezpečuji!!
      V kauze plzeňských práv máte plnou pravdu a je to na trestní oznámení.. a jste jak v bludném kruhu (nic se nevyřeší, škoda sil..)
      • Nic proti vašemu názoru. Ale přesto myslím, že těch odcházejících studentů zase není tolik. Ale to by bylo na dohadovačku, zbytečně. Myslím jen, že studenti-děti našich boháčů tady nestudují, ale dávno jsou roztroušeni po světových univerzitách, kde si to platit prostě musí. Ale tady studují studenti střední a semtam někdo z nižších vrstev společnosti. Pokud ale se zavede školné, tak se zablokuje přístup nadaných dětí ze středních a chudších rodin. Pak budou studovat VŠ jen pitomci, kterým to rodiče budou schopni zaplatit. A ti nebudou společnosti k ničemu. Blbec zůstane blbcem, i kdyby za peníze vystudoval deset univerzit - asi jako v té Plzni... No, my už s tím mnoho nenaděláme, ale je tu dost lidí, kteří by s tím něco nadělat měli. Jinak sami pak spláčí nad výdělkem...
  • ...ano, ty náš užvaněný pane císaři s holou řití...asi proto jsi pilně nasbíral čestné tituly po světě (včetně od Mongolů), rozvěsil si je po stěnách a keždého nutil, aby ti říkali pane profesore??..., aby se z tebe stal tzv. velký myslitel bez skutečného vzdělání...jako v té pohádce o císařových nových šatech, která je dle mého názoru právě lidovou moudrostí o manipulaci s davem pomocí strachu a moci ..a tys jí využil, právě k osobnímu prospěchu...teď tu tvojí zákeřnost, podlost a licoměrnost prohlašuješ za státotvornou záležitost (viz S.Freuda)...dle mého názoru..
    Řekl bych, že jedině pitomec se zkratovým jednáním (psychopata??) může nazvat knihu titulem: Obhajoba zapomenutých myšlének....stejná sémantická demagogie, jako Obhajoba stavby sněhuláka z roztátého sněhu??... Zřejmě proto jsi i zapomněl, že sedíš před kamerami jakože pan prezident ČR a pudově jsi zatoužil ukrásti pero...právě k osobnímu prospěchu..na úkor a pro výsměch národa a vlasti...dle mého názoru, lidský hlupáku, bez občanské hedosti a lidské důstojnosti??? ...dle mého názoru...
  • už od základní školy se člověk připravuje na jedno...aby se upaltnil na trhu práce !!

    takže by tedy měl platit už do první třídy ??
  • nic si z toho tuneldeka nedelejte. ma to za par a uz stejne nevi co mele. Mimoto , pokud by to melo byt podle jeho teorie ,tak vystudujete , na nej se muzete vykaslat a najit si praci nekde ve svete. O chytre hlavy je zajem vsude. Mimoto uvolnite v cechach misto potrebnejsim. Takovy docent pres lopaty z vychodu to tam vytrhne a uz se tesi na to Ersatzzradlo co se tam podava jako delikatesa. A vy si stejne za kratkou dobu na toho Alzheimera z Vinohrad ani nevzpomenete. Proc taky. Drzim Vam palce.
    • On to má možná za pár, ale ty to nebudeš mít nikdy ani hodinu, deb*le primitivní :)))
  • Jako ekonom by měl vědět, že vzdělání je pozitivní externalita.
  • Dobrá tedy, proč nezaplatí pan prezident také? On se přeci v téhle zemi také vzdělával...
    • ... jsi chudák, raději nestuduj, nemáš na to, roboše potřebujeme
  • Zaorálek je dlouhodobě největší pí*a na české politické scéně. Něco jako Slota na Slovensku.
    • Ty jsi největší sprosťák v této diskusi a možná i na Slovensku! *11*
      • Děkuji za kompliment, dědo :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit