Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vesnach

    Když jsem na jednom Server napsala,že se nenechám očkovat dostala jsem blokaci. Divny ne?

  • šaryne přidej nějaký návod nebo nosnou myšlenku, jak na covid.Zatím tady čpíš oheň a síru jak nějaký Volný ze sněmovny.Ovšem ten má papíry na hlavu.A nabaluje na sebe podobné vymaštěnce.Třeba moc k němu sedí univerzální vtěrka Bobošíková. Nebo komediantka III. kategorie nějaká Cszaková.

    • Vokoune ty ses nenechal očkovat vid že ne kocoure ? Aby to ten kovid neměl moc těžký , až ti bude chtít dát pusu. Nech svoji dávku potrebnejsim. Čili komukoliv jinému. Pro takovou zbytečnost jako jsi ty je škoda prostě úplně všeho .

    • Sice nemáš se sněmovnou vůbec nic společného , jsi jen běžný zemědělec v živočišné výrobě , ale l těm cos vyjmenoval padneš jako ten zadek na kýbl u tebe doma. 

      PS co vidle i vchodu do chliva , neukrad ti je někdo ? To víš , u tebe na Moravě nikdo nikdy neví. Světu mír komsomolče !!

      • CHACHACHA keťáku s cizokrajnou klávesnicí.Prasič stránek tady opět bez dovolení  sviní místo? Už jsi se poníženě zeptal vydavatele, jestli dnes můžeš prasit stránky? Ale leží ti v hlavě ty vidle, radiovka a gumáky.A že si nevymyslíš něco nového. Svého.Několik měsíců jsi tady zavedený drban s vidlema od hnoje přeci jenom ty. A zas přidej bajku jak jsi ukradl soudruhům od VB auto, nebo jak jsi kamarád s tím přežhraným skopčákem. Už nyní jsi miláček publika.

  • Lhaní je specialita vládních "odborníků" Je to lež a podvod co uveřejnili. Lidé, prosím věřte pouze sobě a ne blbcům. To vám nestačí, co s námi za rok a půl udělali? Lhaní je politickým "odborníkům" všední věc, oblbovat lidi a bohužel naše děti!! Lemplové zakomplexovaní!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit