Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se teda přiznám, že mám valentýna opravdu hodně ráda. I proto jsem už v době klidu po vánocích začala hledat dárek pro přítele na valentýna a vybrala jsem fakt dobře. Věřím, že z toho bude mít opravdu radost https://www.armodd.cz/armodd-squarz-11-pro-cerna/

  • PEkny clanek, dekuji, ale Valentyn je opravdu umely americky svatek, vytvoreny akorat pro zvyseni trzeb obchodniku. My ho doma neslavime, radsi si koupim neco pro sebe nebo pro manzela treba pres Feedo a udelam si spontanni radost nez masove nasledovat tenhle umely nesmysl.

  • My u nás doma Valentýna teda nijak zvlášť neprožíváme. Už jsme na to poměrně staří, takže tento svátek spíš necháváme mladým. Na druhou stranu je ale pravda, že například na MDŽ dávám ženě každoročně nějaký pěkný dáreček. Letos jsem se jí po dlouhé době rozhodl zase obdarovat nějakým tím šperkem. Úplnou náhodou jsem narazil na tento náhrdelník a právě ten mi hned padl do oka. Myslím si, že ženě se bude líbit. Uvidíme ale za pár dní. :)

    • Tak to my naopak Valentýna slavíme. Většinou si ale s manželem žádné materiální dárky nedáváme. Spíš si třeba uděláme nějaký pěkný odpočinkový výlet nebo něco takového. Letos mě ale manžel docela příjemně překvapil. Od jednoho kamaráda dostal tip na erotické masáže, tak jsme společně šli a můžu vám říct, že to bylo vážně skvělé. Určitě bych si něco takového do budoucna ráda zopakovala. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit