Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Strašení migrací? To myslíte vážně? A to co se děje v západní Evropě podle vás neexistuje? Napsat, že nás někdo "straší migrací," může jen člověk, který je hluchý a slepý (nebo totálně zaslepený).

  • Jiné "alternativní" internetové Svobodné rádio naopak dává pravidelně prostor Tomio Okamurovi...

    Pochopitelně, když naše pseudosvobodná media mu prostor  k diskusím odmítají. Ryze demokraticky zatím bohužel jedná jen Soukup na Barrandovu...

  • dante

    Pana generála Blaška jsme volili hlavně že je zastáncem trestu smrti pro teroristi a vrahy kterým dávají takzvaní Demokraté směšné tresty---každý lotr se musí něčeho bát a bát se trestu smrti je výchovný prostředek !!!!!!

  • Válčit mohou soukromá media. Pokud bojuje ČT 1 z našich poplatků tak je třeba jim po nich seknout.Platím si globální vyvážené zprávy.1000 krát byla TV na to upozorněna. Ale tihle darebáci mají spadeno zejména na ANO a SPD. Negativní zprávy o nich v násobcích převyšují oficiálně statisticky nad ostatními.Odhlašte si na poště TV.Chviličku to trvá, ale doma to pak moc zahřeje. Neplatit podvodníkům a prolhaným grázlům.Krása.

  • Bývalý zelený mozek, dnes křivácké nesmyslně blafající pa.o - dokud to sypalo u armády, tak mu Naťácké generálské výložky nesmrděly, teď když je na cestě EU plat tak bude mlet pí..oviny za toho žluťáckého komedianta.

    Jsme opravdu národ k pohledání - takovéhoto křiváckého .......  (gaunera - a to je velmi slabé označení) pošleme jako zástupce země do EU parlamentu.

    Opravdu už není co se divit, že jsme všude ve světě, přičtěme-li k tomu ty dva ......  (zeMAN a Bureš/babiš) brány jen za smečku podrazáckých špín.

    • Kromě žluči, urážek a bezmocného vzteku - vzmůžete se někdy na normální příspěvek? Těžko. 

    • Marcelskrc

      Ano soudruh generál Pavel je bývalý zelený mozek

  • SPD "hrozí volební úspěch." To se najednou kolem nich začnou dít věci!!

    To by tak bylo, aby našim strakám nebo Pirátům lezl někdo do háječku!!! 

    Hejno (první písmenko je "H") agitátorů z CT1 už se začíná šikovat.

    Okamurovci, připravte se na dlouhý hon. 

  • Generál Blaško, který se snaží občanskou odpovědnost postavit na vyšší úroveň v souladu s principy morálky a zavazujících tradic, se podle některých demagogů údajně zradikalizoval. On pouze narušil silnou vrstvu eurohujerismu a pokrytectví, a pochopitelně odmítá pravidla autocenzury v duchu eurohujerské politické korektnosti. Jen doufám, že generál Blaško je dostatečně silná osobnost, aby nezapadl do eurohujerské šedi a odolal zákonům smečky.
  • Okatá Můra je malé postavy - zjevě také trpí napoleonským komplexem, což se ostatně projevu je na jeho chování. To bychom dopadli pod jeho diktátem. 😯

    • dante

      Přesně tím trpěl alkoholik Havel !!!!! A svým komplexem pomohl rozkrást  celou zem a zničit Masarikovo dílo-doufám že se v pekle škvaří za své zločiny !!!

      • A co teprve alkoholik, ruso-číno-řiťo-lezec, mstivý psychopat, komunista a konfient StB (bývalý) zeMAN.

  • Zajímavý článek.

    Pan Břešťan má zjištěno, že - citace:

    "Zvolený byl z kandidátky SPD Tomia Okamury, zejména však díky silné podpoře webu Aeronet a dalších dezinformačních a proruských médií, která jsou nyní s Okamurovým hnutím ve válce, píše Robert Břešťan na webu Hlídací pes. "

    Tak potom nedává smysl, že byl zvolen právě za SPD.

    Pokud má ten web Aeronet skoro 50 000 čtenářů, tak kam se hrabe Hlídací čokl a Tiscali dohromady!

    Nejspíš se tam zajdu někdy podívat. Asi dobrej klub - tenhle Aeronet, když tak dráždí naše sluníčkáře a pohrobky hadrové revoluce. 

  • čr je protektorát usa fašismu, USA jsou fašistická diktatura která páchá neustále válečné zločiny, porušuje lidská práva, porušuje mezinárodní právo, porušuje ženevské konvence ,mučí lidi, a chová se jako hitlerovské německo, ..viz okupace iráku , srbska nez mandátu OSN ,.......mainstream čr je jedno velké americké lejno ,včetně vás...dezinformační prolhaní dobytci ,propaganda CIA , ..........vy jste ti největší dezinformátoři v této zemi, celý mainstream, lžete lidem neustále ...........a důkazů vaší prolhanosti máme dostatek viz lži ZHN v Iráku, lži o anthraxu, lži o Novičoku, lži o banderovském majdanu, lži o oděském a masakru, lži o umírněné opozici asada.......lžete nám neustále  vy mainstream...zkolonizované čr eu,usa fašismem 


    • Soudruhu, už jsi trapný tou rudou propagandou z padesátých let minulého století. Nezapomínejme, že komunismus, který začal "budovat" CCCP, má na svědomí nejméně 100 milionů lidí. Dokonce i hitlerovci se poučili v CCCP a začali také "budovat socialismus", jenom ho přebarvili na hnědo.

      • Jakákoliv propaganda stará padesát a více let, prováděná zde je trapná. Rudá i anti rudá.

        Svět se totiž nezastavil, víte?

        Už jsme jinde a zajímají nás věci pro zítřek.

        Včerejšek necháváme uvážlivým a zkušeným kmetům. Ti už nic jiného nemají. 

        • Hmm, přece platí dávná moudrost

          Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu

          Takže je třeba tu minulost řádně poznat a vyrovnat se s ní. My jsme v dobré víře uplatnili všeobecné odpuštění pod heslem "Nejsme jako oni" a to se nám setsakra vymstilo. Ti "oni" neuznávají morálku, čest a ten generální pardon považovali za slabost a řádně toho využili ve svůj prospěch.

          • Marcelskrc

            No pověsili by ti většinu rodiny

            • Komunisti by to nejspíš udělali, kdybychom si "dovolili" chovat se jako svéprávní občané a dožadovat se občanských práv běžných v každé svobodné demokratické společnosti.

              • Reakce na příspěvek:

                Pane Občane, prosím o korektnost. Kolik bylo těch oběšených od roku 1955 za "politické delikty." Sledujete kolik je popravených třeba dnes v Číně, USA nebo Saudské Arábii? To je víc hodno pozornosti. 

                Hnusná a krvavaá první polovina padesátých let je skutečností, ale přeci jen se věci vyvíjely odlišně. Chcete vidět jen to, co Vám vhání do oběhu žluč. Vaše volba. 

              • Marcelskrc

                Reakce na příspěvek:

                Ne tebe a tvé komunistické příbuzné

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit