Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych řekl ,že němci mají pravdu. jakmile začne tisknout ecb peníze - tak je s náma amen. Němci na to jdou dobře - zakladem je pracovitost, socialní společnost , kdy je přerozdělovano bohatsví mezi spodní vrstvy a ty mají za co utacet. Nízké daně vedou pouze k tomu , že bohatí mají prachy , ale nemá kdo utrácet.Protože ta střední a spodní třída i když maká tak si moc nevydělá a klesá spotřeba. Samozřejmě že nám tlačí ,že nás zachrání vyvoz.Ale to zase vede k posilování koruny a postupně se nerovnováha zase srovnává a mame zase drahou pracovní sílu *1* JOJO kapitalismus - pernamentní krize.Že by ten marx měl pravdu? Nemyslím tim komunisty!
    • ... vždyť si na ni zadělali sami ... dluhová krize ... nepůjčuji si, když nemohu splácet ... ani oni si půjčují navzájem, vždyť je to letadlo - Island ... letadlo na druhou ... Řecko ... letadlo na třetí Itálie ... *1* a pak se diví Anglánům, nebo nám, i když tady je to jinak ... máme dluhy, které jsme dříve neměly a nemáme fabriky, které jsme dříve měly *10* tak vem na dlani chlup, když tam není a kde nic není, ani čert nebere *1* s úsměvem jde všechno líp! *1* *1* *1*
  • Němci svou pracovitosti by mohli být vzorem pro Evropu. Nemyslím však, že by až tak jednoznačně měli dirigovat celou EU. Zbytěčně to zvyšuje pocit "panovačnosti" jedněch nad druhými. A že to Němci umí, historie už dokázala. Angličanům fandím, protože ti jediní nejsou fanatiky EU.
    • Jo, ať jsou vzorem třeba pro celý svět, ale já tady doma německý pracovní lágr nechci. Když vidím tu uřvanou německou mládež v centru Prahy a představím si, že bych k někomu takovýmu musel chodit na kobereček, tak radši zůstanu chudej.
    • I já si myslím, že protentokrát mají angláni pravdu a držím jim palce *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit