Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anonymous by měli napadnout mozky našich politiků a zformázovst jim HDD. To, co si dovolí, to je vrchol nesvobody pro český národ. Momentálně lidem už utáhli, tak musí zrušit na oko některé posty na ministrstvech(prý i celá ministerstva), aby u lidí vypadali jako solidní Kalousci. Bezdomovci mrznou na ulicích, tak jim koupí stany za pár korun a vyřezené vojenské palandy a hlavně, aby to všechny TV odvísílali. Přitom bezdomovci vznikli většinou ze špatně připravených zákonů, exekutorami, justicí, policií, zlodějema, podomníma prodejcema a trochu i vlastní blbostí, ale to tak prostě je v celém světě.
  • škoda že se za anonymy..schovávají i rozvědky různých států !!!
  • Panové co vytvořili a zaváději ona akta si jaksi neuvědomují, že každá akce budí reakci. To je prostě přírodní zákon. A pokud bude docházet k represím, dají se očekávat reakce mnohem horší. (Viz zablokované weby), neboť odborná úroveň oněch hackerů není zřejmě na nízké úrovni a v téhle oblasti informatiky je asi technicky možné nabourat vše. A nechtěl bych se dožít toho, že dojde někdy k totálnímu zhroucení internetu či podobných sítí. V dnešní době by to byla katastrofa. Takže citlivé jednání se všemi je nanejvýš potřebné. A ustoupit musejí obě strany. Ne diktovat.
  • smlouva acta je namirena proti svobode slova.piratstvi je jenom zaminka.
  • Kde prodávají masky "Anonymous"? To by byl kšeft!
  • Konečně se našel někdo, kdo dává světu najevo, že je možné bojovat proti globalizaci nejen ekonomiky, ale i politiky. Pokud chlapci (snad i děvčata) vydrží v mezích přijatelné normy korektnosti, pak jim držím palce.
    • tady musí jít korektnost stranou.protistrana tuto frázi ani nezná.kdy jsme se dozvěděli co se chystá s přijetím smlouvy ACTA??!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit