Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trestnou činnost dělí státní orgány a justice.Trestná činnost romů se mnohem více toleruje.
    Jakmile se cokoli stave spoluobčanům - hledají tam rasizmus neboť je to chráněná skupina. Takových případů zvýhodňování jsou stovky.Pravidla pro vyplácení dávek - výpočet důchodů-školného ale i tolerance kriminality.Pro bílé je mnohem méně financí a větší tresty.
    Tento STÁT je RASISTICKÝ.Příkladů jsou stovky od finanční podpory a jiné podmínky nároky na romské středoškoláky, až k posuzování invalidity či kriminality.
    Velebnosti je to hnus .
  • Tím, že naše vláda dovolí mlátit své vlastní lidi ,tímto otevřeně ukázala a přiznala svoji neschopnost něco řešit podobným způsobem vůči skutečným viníkům. Cikáni nikdy nebyli a nebudou uznáváni jako příslušníci tohoto státu ačkoliv se ve vztahu k štědrým sociálním dávkám vychytrale schovávají za české občanství a s dokonce nepochopitelným volebním právem !, čímž jsou pro naše politiky vysoce chráněným zajímavým tématem a artiklem a které jim ani morálně nemůže jako právo patřit, jelikož nejsou žádným přínosem pro "svoji" zemi a této zemi dokonce dělají ostudu a prokazatelnou morální, finanční i ekonomickou škodu. Je to výsledek dvojího výkladu práva a pravidel směřující k drzé a otevřeně výměšné a ponižující diskriminaci většinového obyvatelstva, které je za svůj legální protest a žádost o pomoc dokonce ještě šikanováno a trestáno přímo pod okny vysmívajících se viníků s jejich pobídkou, že si už mohou dovolit v podstatě skutečně všechno a projde jim to ! ! !. Naše vláda se prostě cikánů bojí ! ! !
  • Vládní garnitury Nás stále více okrádají a na slušné pracující lidi, kterým došla trpělivost posílá policejní báckomanda! Policie a zmocněnkyně pro lidská práva ( další drahý darmožrout) otevřeně a veřejně vyhrožují slušným pracujícím ( platícím daně) obyvatelů možnými následky při účasti na demonstraci- NEHORÁZNOST! Na severu už to nejsou demonstrace proti cikánům ale jsou to regul. protivládní demonstrace! "Vy tam na Severu držte se a nenechte se zastrašit - jedeme vám na pomoc!." " Všichni do Severních čech! Jsou biti a vražděni zde čeští lidé. Voláme české vojsko, české četníky, přijďte ihned do Severních čech, přijďte nám pomoct. Přijďte nám ihned na pomoc, voláme všechny Čechy! Prosíme českou policii, voláme české vojsko, voláme všechny Čechy na pomoc severu čech! Přijďte co nejdříve! Voláme českou policii, české četnictvo a vládní vojsko na pomoc Českému národu! Nepřízpůsobivý zde vraždí české lidi!"
  • Poslat cigose nazpet na Slovensko a jsme bez demonstraci. *16* *16* *16*
    • Ne jen cikany,ale i ukrajince a ten celej parlament!A radsi na Sibir!!!
  • vařeny občane,dete tvrde proti romum, pišete sami blbosti, jste tak naštvany ře bi ste je ty romi seřrali za řyva,,vym ře delaji tam blbosti - delaji sito sami tam, ty ktery delaji blbosti tam,tak jsou za to trestany, češy zabijej sve matki bratry, jako ten vlastny syn zabil svou matku a babičku, proč o niem nepišete, kdyš nieco udela cygan, tak dete všychni na nie,aj naty nevyni, co se svami dieje,lidi,,,, vřdyt uš se to neda nijak vydrřet, od toho je policie a ne vy, pšeji hezky den, naschle,a zpamatujte se co pišete,,to vam tak vadime moc,,
    • Nauč se česky HOVADO!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Co to je?To psal clovek,nebo *12* ?Vazeny pisateli-dam Ti radu-odtahni,okdud si prisel.Podle slohu to vypada na Rumunsko!
      • Dobrý postřeh, Spasiteli, Paměť národa ráda bere na vědomí, že konečně vstávají ti praví bojovníci, jen dál a nezpychni! *5*
    • Docela dost! Hlavně že nechodite do školy a poté se snažíte o akademické rozmluvy na netu!
  • Blíží se volby. Co stím - Hymna Dělnické strany sociální spravedlnosti ?!?
    http://www.youtube.com/watch?v=dKRDWhzE8o4
  • Cikánům se vyplácí příspěvky na bydlení a proto si vychcánkové vytvářejí tzv. "ubytovny", kde tyto peníze ždímají ze státní poklady přes cikánské parazity. Za zřízení těch nadměrných "sociálních dávek" pro cikány můžeme děkovat vládě ČSSD polocikána Roko-Šuplíka-SesyMozka-Paroubka.
  • Ja osobne jako prislusnik tohoto naroda jsem povinny podekovat dsss,ze jako jeden z mala subjektu se zastava nasich slusnych obcanu proti cikanskejm vytrznikum,zlodejum a vlastne i vrahum.
    Dale vyzyvam nasazene policisty,at si uz konecne uvedomi,ze jsou nasimi zamestnanci,ne nakejch protinarodnich gauneru at uz z vlady,nebo z tzv.parlamentnich stran. *12*
    • A Spasiteli, opomněls eště jeden nikoliv zanedbatelný přívlastek pro ten hnůj, a to že plněj všemožně nekalá a smluvně dohodnutá zadání doufejme jen dočasně vládnoucí garnitury k odvedení pozornosti od jejích kriminálních excesů obdobně jako SA v nacistickém Německu před válkou!!! *5*
    • ....a Evropské unie *8*
  • Nespokojenost poroste a jednou to musí bouchnout
  • přesně. každý odpůrce cikánů je automaticky ocejchován slovy extremista nacista.
    Jaroslav Klas má bohužel krutou pravdu. dokud má český človíček co žrát tak se prostě k žádné akci nerozhoupe at je sebevíce nespokojený.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit