Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je smutné, že se nám ten náboženský analfabetismus tolik rozmnožil. Na jednu /a jzatím nepodloženou zprávu/ tolik jedovatých slin proti církvi. Jak se zdá, není zde o poslání církve povědomí žádné, jen hloupá a naivní nevychovanost některých jedinců. Co takhle poslechnout si člověka do těchto věcí zasvěceného? Nebo opravdu věříte tolik médiím?

    http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/246960-marek-orko-vacha-spory-mezi-vedou-a-virou-postradaji-smysl/
  • ...a vyfocen zrovna když prohlašuje: "Já jsem polní kurát Otto Katz, vy gypsové hlavy!"
  • Správná SS držka ! *1* *1*
  • Zdá se, že ten Duka je che předstihnout a majetkem ukradeným státu - to je Kalolická církev Ježíše Krista. Duka by asi taky rád takové autíčko, ale 2x větší aby do něj vlezl.
    Ať naše preláty živí ti co jim věří - věřící.
  • Již od pohledu skromný služebník boží. Jistě mu jde jen o blaho svých oveček. Škoda, že nežije v Čechistánu. Tady by si mohl dopřávat takové hojnosti, že to, co činil dodnes, by byl pouze slabý odvar.
  • A co papež říká na naše restituce?Mne si ruce,zase majeteček,sakra v česku se daří,to co se jim bude hodit a vynášet s tím jsou katolíci spokojeni a zdevastovaný zbytek majetku který nemá hodnotu časem někam převedou at se o něj postará stát.Gauneři v sutanách.
  • Svaty Otec mu neulozil prisny trest ,rozhazovacny Flandak si bude uzivat dovolene.Papez
    mel Flandaka vyrazit a nechat ho zivit se vlastni praci.Ted bude Kaplan suplovat Kneze,
    a ten si bude valet sunky.Divna logika Papeze.
  • Foto je surová pravda, podstata i obraz představitelů tohoto "náboženství ...Pokrytectví, faleš, zlodějina, ůchylnost, dekadence a oblbování oveček ve lži..s tím, že tak to má být a člověk musí být pokorně na řetězu i na kolenou a poslouchat co říká "pán", protože to je svaté a jedině správné ...Já na to říkám, že je velké štěstí, že se toho nedožil chudák Ježíš Kristus či Jan Hus, protože v tu ranu by je z toho musela ranit mrtvice a nebo by museli tyto potomky falešné víry v ďábla vypráskat klacky či bičem spolu s lidmi co by šli s nimi ve stejném šiku, což už se historicky jednou skutečně stalo...když Ježíš vyhnal kupce násilím ze svatyní, protože tam bylo příjemně od slunce a oni místo motliteb si tam pomalu dělali z toho obyčejné tržiště a "Kaufland"...Ježíš měl místo BMV akorát služebního oslíka bez DPH...a Jan Hus byl rovněž čistý člověk, kterého měli lidi rádi a proto měli úspěch a proto z nich také výše uvedení v každé době měli strach natolik, že se jich museli stůj co stůj zbavit...Tihle lidi žijí v takové odlišnosti od skutečného života a lidí, že nemají právo ani kázat o morálce ani právo v čemkoliv vládnout tomuto světu i lidem obecně...Takoví patří skutečně vypráskat k pokoře, chudobě a skutečné poctivé práci, aby konečně poznali, co je to boží vůle a služba bohu i víra v člověka, tak jak to na obyčejných kopcích a jen tak bez ničeho pronášel jejich přímý "šéf" Ježíš, co byl prostý a obyčejný člověk, vyučený stolař a rozhodně nebyl zbohatlík, než ho jeho vlastní lidi z kmene Juda..napráskali a zničili, aby nepřekážel tehdejšímu židovskému systému, založeném, na obchodech, penězích a půjčkách na úroky, protože to byl na tehdejší dobu první člověk, kdo propagoval "občanskou společnost a vládu lidí sami sobě" i s přerozdělováním všeho ve společnosti, jak práce, tak i zisku z ní tak aby se měla většina lépe než zbohatlická menšina...
    • Tohle napsal pěkný blb, IQ tykve ... pardon, teď teprve vidím, kolik vás tu je, pěkné bahno.
  • správnejúchylákod pohledu
  • v neděli farář agitoval koho volit a koho né,tak mi pomoh se rozhodnout,
    Ajust to budou ONI.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit