Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No on každej muslim není do tý víry tak horkej jak si tady všichni myslí , je to jako u každýho náboženství někdo je fanatik a někdo se s tím jen narodil ale nijak to neprožívá , jsou i takoví kteří si v hospodě klidně dávají vepřový řízek protože je obalený ve strouhance a prý to maso potom  aláh nevidí .
  • Vážení muslimové: zůstaňte sedět doma na perdeli...

  • Kdo viděl, někdy v životě, žrát Araba tak musí konstatovat, že prase je estét. Jednou jsem byl nucen večet s Kuwaiťany. Žralo se na zemi ze dvou velkých mís. V jedné byla rýže a ve druhé jakási omáčka. . Rukou vzali žvanec rýže a oráchali ho v omáčce. To všechno jednou rukou, páč druhá je nečistá .Polovička  jidla jim spadla do klína a dost jim toho uvízlo ve vousech. No pohled na poblití. A tohle nám bude kázat jak a co má jíst ?
    • Dělal jsem takový školící manual v 6ti jazycích jeden z nich byl arabština všechny stejnej text jen arabská verze byla před a při překladu upravená a některé odstavce zcela odstraněny proč? protože by to chudáčky araby mohlo urážet....

  • ...mmy, Češi jsme v podstatě bezvěrci. Jsem pyšný, že jsem Čech a je mi líto těch ubožáků, kteří se nechajíí vodit buď kristem neb aláhem či jiným volem! POUZE PŘÍRODA VLÁDNE A AŽ JI POŘÁDNĚ NAŠTVEME, LIDSTVO ZMIIZÍ I S TĚMA NÁBOŽENSKEJMA FIGURAMA A NA MODRÉ PLANETĚ ZAVLÁDNE KLID A RÁJ. Příroda již nikdy nebude experimentovat s živočišným druhem, který se neumí  chovat!

    • Ve vámi použitém smyslu žádní příroda není a nevládne.

      Přírodou se rozumí stav žiotního prostředí bez lidského zásahu. A takový stav na Zemi již prakticky není.

    • Každý je věřící, nemyslím tím pánbíčkaření nebo něco podobného, ale když je ti ouvej, každý volá Boha a všechny svaté, aby mu pomohli. Každý nakonec spoléhá na nějakou vyšší moc, která mu helfne.
    • Naopak., my jsme zdravě věřící !..protože většinou zdravě i přirozeně věříme, že skutečná víra., je úplně něco jiného., než tzv. náboženství., které se často za "víru" jen schovává a taky víme, že všechna poroba člověka nad člověkem, oblbovaní, náboženské pokrytectví, modlení se k zlatému teleti, války, kolonizace i různá zvěrstva atd. byly vždy vyvolány v naprosté většině., právě nějakým, "svatým" náboženstvím, či nějakým zrůdným a často i fanatickým soudruhoismem.

      • Zaplať pánbůh, že jsme takoví.

  • ...kroupový krvavý jelito je taková dobrota, že se mu NIC nevyrovná !...žeru ho i studený !...kdyby mi ho chtěl někdo vzít, zastřelím ho!!!

  • I želatina se vyrábí z vepřových nožiček, a jak se rvali o želatinové medvídky. 


  • Pokud chce někdo žít v Evropě, tak se musí beze zbytku podrobit místním zvyklostem. A pokud ne, tak může klidně odtáhnout do své primitivní středověké země. Nikdo na vás není zvědavý. Všichni si musíme uvědomit, že Islám není náboženství, ale agresivní politika. Nacisté zabili jenom některé, ale Islám vám přikazuje zabít všechny co nevyznávají Islám.

    • Evropské zvyklosti? Tedy jíst košer, o šábesu nechat v obchodě prodávat příručího z gójů a pravidelně navštěvovat synagogu?

  • Nějaký čas jsem se zdržoval v zemích s muslimy a není to nic dobrého pro Evropana ,také jsem zažil ,že mi přišli vynadat ,jak to že jím přes den když je ramadán a ten to zakazuje ,byli až agresivní ,jednu chvíli to vypadalo na bitku ,druhý případ ,hráli jsme karty, my evropané svlečeni do trenýrek ve stínu  tropického dne  ,šel okolo hlouček muslimů ,kteří nás nahlásili,že oblečením urážíme korán a Alláha ,přijela MP a řekla nám at se přioblečeme ,neuposlechnout jsme si nedovolili,měl jsem tam pocit ,že my bílí jsme tam takhle malinkatí proti poslednímu muslimkovi ,vím co jsou zač a lituji už teď všechny kteří se setkají s jejich mstivou ,krutou ,zbabělou povahou.

  • Kdyby ta konference byla tam někde u nich, také by si s námi nelámali hlavu a třeba vepřové by tam nikdo nedostal. Co si o sobě myslí ?
  • Pokud někdo nálepkuje někoho jako islamofobního, pak takovýto nálepkující kádrovák sám sebe pasoval na intolerantního a militantního islamistického aktivistu. Jinak německé konference o islámu mají vypovídací hodnotu především o protievropské a dobrodružné vítací politice Angely Merkelové. Pokud budeme nadále odmítat podvodné merkelovské migrační kvóty v jakkoliv sofistikované podobě (třeba v podobě globálního migračního paktu), pak se nemusíme obávat toho, že bychom museli pořádat konference o islámu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit