Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • goyim

    Takže to byla hloupost celou dobu. ;}

  • Pokud nebudou testy uznávány, tak to znamená, že se ani nebudou provádět. Jakými čísly nás potom budou strašit?

  • f2sulik

    Myslím, že COVID-19 je celkem v pohodě, taková chřipečka ale očkování s lidma bude zametat ještě možná dalších 666 let...


    No co, bylo to prý dobrovolné...

  • Nový ministr zdravotnictví se k testům staví mnohem rozumněji,

    než současná vládní garnitura. Požaduje i uznávání antigenních

    testů! . Antigenní test - jednou za 7 dní  totižvyjde levněji - 399 Kč 

    za balení po dvou dávkách (tj. 199,50 Kč za jedno vyšetření)... 

    Zatímco PCR test - jedno vyšetření - stojí 1.310 Kč. 

    --------------------------------------------------------------------------------------

    Ale rozpočty zdravotních pojišťoven nejsou bezedné, ani finance

    samoplátců - kterými se postupně stáváme všichni...  

    • totižvyjde se ty chytrolíne správně píše totiž vyjde !!! 

  • Ten Coronavir, správněji Čikovir (čínský virus)), který unikl z laboratoří v čínském Wuchanu, kde byl podle  všech znaků vyvíjen pro válečné účely, je nepochybně největší současnou metlou lidstva.

    Uvědomme si ale, že ten živočišný druh Homo, prý 2x sapiens (rozumný, moudrý) se z necelé 1 miliardy před 200 sty přemnožil 10x a to už ohrožuje stabilitu, kterou měla Gaia (Zeměkoule) a ta se proti tomu brání a začíná likvidovat likvidovat toho parazita a jeho nositele.

    • Odkdy  a jakým právem chátra z DEEP STATE (Soros, Gates, Rockefeller, Bush, atd. )  mluví jménem GAIE? PŘESNĚ NAOPAK. GAIE by se velmi ulevilo kdyby tihle paraziti zmizeli z povrchu zemského.  Ti mají na svědomí rabování nerostných zdrojů, výrobu jedů, chemtrailsy, trávení vody, produkci odpadů vlivem úrokové ekonomiky a masové nadvýroby zmetků......

  • Nesmím vycházet z domu po osmé hodině večerníNesmím si najmout samostatný byt.Nesmím se stěhovat jinam, než do Prahy I nebo V, a to jako podnájemník.Nesmím chodit do vináren, kaváren, hostinců, biografů, divadel a na koncerty, kromě jedné nebo dvou kaváren, pro mne vyhrazených.Nesmím chodit do parků a sadů.Nesmím chodit do městských lesů.Nesmím se vzdalovat za obvod Prahy.Nesmím (tudíž) jet domů, do Kutné Hory a nikam jinam, leda na zvláštní povolení gestapa.Nesmím jezdit v motorových vozech tramvají, jen v posledním vlečném voze, a má-li „tento“ střední vstup, tedy jenom v jeho zadní polovině.Nesmím nakupovat v jakýchkoli obchodech jindy, než mezi 11. a 13. a mezi 15. a 17. hodinou.Nesmím hrát divadlo a být jakkoli jinak veřejně činný.Nesmím být členem žádných spolků.Nesmím chodit do jakékoli školy.Nesmím se společensky stýkat se členy Národního souručenství a oni se nesmějí stýkat se mnou, nesmějí se se mnou zdravit, zastavovat a mluvit o věcech jiných než nutných (při nákupech apod.).

    Deníky Jiřího Ortena. Praha: Československý spisovatel, 1958, s. 303-304.

  • v Itálii nesmíš do práce , na Slovensku do obchodaku , v Německu prý chtějí  neočkované nepouštět do veřejné dopravy , to přesto že proočkovanost stoupá a dle logiky by nákaza měla ustupovat a ono nějak ne . Jestlipak si pamatujete heslo : Udělej tečku za koronavirem , dej se očkovat . 

    Tak snad je nenapadne brát majetek neočkovanej , china-blackrock zákony . 

  • Vláda členů nadnárodní organizace Aspen institut se upsala korporátní mafii big pharma a teď už nemůže couvnout. Oni moc dobře vědí, že chodí po velmi tenkém ledě, kde v sázce je zdraví a životy velkého množství lidí a až se naplno projeví nežádoucí účinky toho experimentálního roztoku, jsou oni první na ráně, kteří budou hnáni k odpovědnosti. Oni musí dohrát svou roli až do konce i za cenu lží a falšování statistik, jinak je ta korporátní mafie obětuje až ten kolosální podvod praskne, jak se říká předhodí je davu. 

  • Jenom lžou a straší lidi.Svině...!


  • Bylo by dobré napsat na kterých testovacích místech vychytali tolik údajně pozitivních lidí. Spousta známých totiž bydlí blízko testovacích míst a říkají, že je tam celý den prázdno. Nebo nás někdo blbne a zkouší naši trpělivost. To bych mu neradil.

    • tobro

      Je veřejným tajemstvím, že všechny "statistiky" jsou vylhané a manipulované, dokonce i zpětně! Pravidelně chodím okolo jednoho takového "místa" (i tzv. očkovacího) a naposledy tam byla malá fronta někdy na začátku léta. Teď v podstatě nikdo nebo tak 1 - 2 člověkové.. ;-) 

      P.S.

      Majitelé klíčů chaosí a zmatkují, už neví, co dělat, kudy kam. Smyčka se utahuje a sklady pořád plné; imho o zdraví v tomhle spektáklu nikdy nešlo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit