Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MaxK

    Jen takový detail - P. Lhotáková nebyla vyšetřovatelka - vyšetřovatelé jsou na kriminálce, nikoli na obvodě.

  • Souhlasím s TOM231. Navíc, na všech místech je spousta skvělých, pracovitých a hlavně statečných lidí. Sem patří i policie. Velmi jim fandím, aby se nebáli zjistit a pojmenovat pravdu. Hlavně přeji tomu člověku, co načmáral ten symbol na ten spis, aby pochopil, co skutečně znamená. Před spoustou let na něm z lásky visel nevinný člověk. Ne však proto, aby symbol kříže strašil. Ten člověk (Ježíš) tu strašnou smrt podstoupil, aby nás vysvobodil. Ten úžasný symbol je připomínkou vítězství světla nad tmou. Autorovi nesmyslně načmáraného symbolu z celého srdce přeji, aby se mu rozsvítilo, tak jako každému z nás, kdo má k tomuto symbolu a hlavně k tomu, kdo na něm visel, nejhlubší úctu.
  • Z tohohle článku můžu mít jenom dojem, z neznalosti problematiky ovšem nemůžu mít názor.
    Přesto za článek děkuji a nějak si jej přeberu.
  • ..zdá se mi to, nebo policie má uvnitř velké problémy, na druhou stranu švec se má držet svého kopyta, zelinář by měl být na tržišti a ne ministrovat. Podle toho to pak dopadá, zvláště před volbami. Za každou cenu něco vymyslet, hlavně ať korýtka zůstanou. Ale případ výše popisovaný, asi jsme někde na Sicílii a ne v ČR. *9* *9* *9*
  • No a?
  • fosilie
    Co chcete od ministerstva vedeného vysokoškolákem z Plzně?!Ta největší svinstva se objeví po volbách až už tam nebude!Dotáhnout šetření do konce,bez ohledu na funkci!Těch svinstev je požehnaně a je nutné se držet proklamace "padni,komu padni!
  • X-Men
    O paní Lhotákové se dlouho nepsalo, tak se potřebuje zase připomenout.
    • vanhorne
      "tak se potřebuje zase připomenout."
      Mozna jeden z tech neschopnych se take pripomina.
      Soud rozhodl, služební funkcionáři podle něj byli jen neschopní.
      Právní zástupce středočeské policie Josef Effenberger. Připustil přehmaty, podle něj však nebyly cílené proti Lhotákové."Kral Solomon by z takoveho rozhodnuti mel radost.
      Neschopnost a prehmaty verejnych cinitelu jako polehcujici okolnost?
    • Myslím, že se mýlíte či nemáte informace. Nehodlám Vás o ničem přesvědčovat, Váš názor je Váš a máte na něj právo. Díky paní Lhotákové jsem překonala velice těžké období. V době, kdy ještě byla policistka ve službě.
      Ale to je zase pouze má zkušenost. *7*
  • Obraťte se na naše poslance potažmo na příslušnou komisi,oni vás ochrání.Jsou to právě oni kteří se s tímto problém právě "vypořádali nějakým svým závěrem".Vy si myslíte,že v této zemi někoho zajímáte?Pokud ano,jste velmi naivní,je před volbami a váš problém nikoho nezajímá.Momentálně se sbírají hlasy a navíc má policii pod palcem ČSSD potažmo Chovanec což hovoří samo o sobě.Je mi vás líto.Už se tím zabývá GIBS,tak věřte že se do oběhu dostanou i spisy této skupiny pretoriánců.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit