Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byl tu kdysi poslanec za ODS s kakaem za státní peníze si namastil kapsy a kauza vyšuměla doztracena jako vždy.
    Přístup k informacim=za hubičku kopy peněz.
    • No, tak on to nebyl za ODS, byl to socan co k nim zběhnul od komoušů a jmenoval se Kraus.
      • No a teď jste mi dal oříšek do hlavy,pokud to tak je?.....
  • Aha, soudruh by chtěl raději přejít na ruble?

    No samozřejmě ti bankéři, "bývalí" komunisti na tom budou chtít něco trhnout a jejich kámoši, které stádo dokola znovu a znovu volí jim to za bakšiš umožní.

    Slovenko má euro už dlouho a nezdá se, že by na tom Slováci tratili. Spíš naopak.

    A v zemi, kde čest, slušnost a morálka jsou stále "buržoasní přežitky" (trestně stíhaný premiér, primitivní ožrala na hradě, zrůda, která bila studenty v Listopadu se za naše peníze rozvaluje v parlamentu...), v takové zemi to dopadne jako "privatizace" a všechno ostatní, kdy komunističtí gauneři jenom převlékli kabáty a jede se dál. A tupé stádo si je stále volí.
    *12* *16*
    • A já si myslím, že vůbec netratíme tím, že máme korunu a ne euro.
      • Lze souhlasit s tím, že při přechodu na euro na tom budou chtít trhnout ti co se motají kolem bank (kterým je jak máku). A také směnárníci přijdou o kšeft.
        Ale osobně mi vadí, že při cestě z toho zap.děného českého dvorečku do civilisovaných oblastí Evropy, ale i na Slovensko musí člověk směňovat koruny za eura. A když platím převodem z účtu, tak mi banka napočítá vysoké poplatky "za převod".
        Jsme však nedílnou součástí EU, budoucích USE a kromě jiného bychom také měli mít stejné peníze,
        Jenomže když budeme mít euro, budou rozdíly v platech a cenách v našem "dvorečku" a v civilisované Evropě srovnatelné i pro ty méně soudné. Takže to nebude dobré pro naši vládnoucí "elitu", která bude muset "vysvětlovat".
        • Nechápu proč si lidé mění peníze u nějakých směnárniků, když jde skoro vše platit kartou.
          Kdejaká trafika už má terminál.
        • Absolutně nevidím rovnic mezi tím, že zavedeme Euro a tím si srovnáme platy a kupní sílu se Západem. Co např. Řecko? Jak jim pomohlo zavedení eura?
          • Tak mne napadá, kdyby naši předkové pokračovali v tom co započal Karel IV, tak by dnes možná celá Evropa platila Korunou.
            • Tak koruna byla převzata z rakousko- uherské měnové soustavy. nic ryze českýho na tom nehledej. snad možná pražský groš...................
          • Souhlasím. Chtěl jsem jenom říci, že zavedením Euro by ty rozdíly byly zjevnější i bez kursového přepočtu, který se ostatně mění, i když ty změny jsou malé.
  • Přechod na Euro = měnová reforma = znehodnocení úspor.Tak co? Začíná to všem docházet. " A ještě pro zajímavost:"naše podhodnocená Kč vůči EUR, jak zaznělo v TV 24. , dne 7.12., bude ČNB udržovaná do poloviny roku 2017 a poté se ustálí na hodnotě 27,-Kč za EUR. Zajímalo by mně, co bude banka dělat s tou zásobou 970 miliard EUR, které nakoupila v době od roku 2013 dosud.Mám takové neblahé tušení, že to použije k přechodu z české koruny na EUR.Konečně se hajzlíkům podaří vyhnat občanům z bank veškeré úspory přepočtem 27 Kč za 1 EUR.Přitom kdo byl v zahraničí tak si mohl porovnat, že 1.-EUR má hodnotu tak cca 5 - 10.- Kč ( dá se srovnat podle cen zboží ). Ceny v lednu 2016 - pro zajímavost TAK SE MILÍ ŘIDIČI POTĚŠTECena litru nafty po poklesu cen ropy na světových burzách v Evropě
    Lucembursko 22,20 Kč Velká Británie 23,60 Kč
    Německo 22,80 Kč Řecko 23,75 Kč
    Francie 23,00 Kč Španělsko 23,80 Kč
    Nizozemsko 23,20 Kč Malta 23,90 Kč
    Irsko 23,40 Kč Slovinsko 24,15 Kč
    Belgie 23,55 Kč Portugalsko 24,20 Kč
    Česká republika 29,90 Kč !!!!!PROČ? PROČ? PROČ ? Protože z nás "Banksteři", finančně ovládající banky a nadnárodní korporace udělali svou kolonii !!! Hlavně to pošlete co nejvíce lidem, za nedlouho budou volby. Ještě že jsme v té EU.To máme ale štěstí. Jinak bychom se to ani nedozvěděli.Od ledna 2016 je ve státech EU uzákoněna minimální hodinová mzda !TAK SE MILÍ PRACUJÍCÍ POTĚŠTE Lucembursko8,69 € Velká Británie 7,36 € Německo 8,50 € Řecko 3,86 €Francie 8,03 € Španělsko 3,78 €
    Nizozemsko 7,96 € Malta 3,35 € Irsko7,65 €Slovinsko3,03 €
    Belgie7,48 € Portugalsko 2,62 €česká republika 1,58 € OPĚT NAŠE SVĚTOVÉ PRVENSTVÍ ! ! !Opět důkaz, že z nás udělali svou kolonii = dojnou krávu !!!!A je třeba dodat, že ceny výrobků a služeb jsou u nás stejné a mnohdy vyšší, než v uvedených zemích. To potěší ... Ještě, že ta "REVOLUCE" byla, neboť jak známo, PENÍZE KAZÍ CHARAKTER ! ! ! A tak zůstaneme nadosmrti "CHARAKTERNÍ UBOŽÁCI" !Přechod k Euro v ČR ???Opakovaně posílat ať to každému dojde!!!
    • Děkuji za váš příspěvek a jsem rád,že nejsem osamocen,když tady poučuji méně chápavé občany a dostávám nálepku komunista apod.Včera a dnes poslouchám rádio a televizi a říkám si ještě,že ortodoxní komunisti dělali pořady než byli smeteni komunisty u komunistů z prognosťáku,kteří se zmůžou na okrádání lidí,lží a žebrání a již není dne ,aby někde nékdo nepožadoval žebrotu.Dnes v noci oslavíme osmičku,chytrému napověz a hloupého kopni.Doufám,že se povede ještě volba presidenta a ne to co se tam cpe a slibuje.My volíme toho koho známe a má v hlavě, ne nasr...o.Ve Vídni zakázaly ohňostroj a tak póvl z Evropy nám přijde ničit památky.Holt jsme kolonie západu .Děkujeme havle.
  • Teroristé z USA jsou svyklí likvidovat svou konkurenci buď vysokým dovozním clem, sankcemi a blokádou, vojenskou intervencí nebo vybombardováním celé země.
    • ... píše se "zvyklí", deb*le :)))
    • Že by se poučili u teroristů z CCCP (Čečna, Krym, Východní Ukrajina...) ?
      • Ono to všechno je ze stejné"líhně nápadů". Ovládanou zákulisní mocí a peněz. Byznysu zdar a pak zmar... *1*
  • Raději si dám Iránské oříšky jsou kultivované než ty tvrdé z USA.
    • tvrdej budeš spíš ty. hezký je , že trouba, co byl nejdál na konci vesnice, hodnotí USA, za použití amerického vynálezu a při použití internetu, který byl předán veřejnosti jako zastaralý komunikační systém US Army. *1*
    • No nic proti tomu. A klidně to můžeš zapít ruskou vodkou *3*
      • Pokud nebude pančovaná,výborný nápad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit