Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je zajímavé sledovat, jak se nepohodlná osoba "objeví" v tomto pamfletu, zatím co jiná, "hodná" zmizí, nebo pokud to nestihnou, je prohlášena za vedenou omylem.
    Jaká je asi hodnota takovéhoto "dokumentu" ?
  • Chlapi z StB prostě jen tak, z nudy, zapisovali lidi do seznamů a oni jim, taky jen tak z dlouhé chvíle zase vyprávěli historky o sousedech a lidech z práce. *1* *1* *1*
    • To ne, ale chlapi z stb byli odměňování dle počtu dusicek, které získali. Mimochodem tyto lustrace jsou víceméně kladivo na čarodějnice. Vždyť jsme až na pár kavárenských ,,revolucionářů'', kteří pro ostatní nic neudělali a prizivovali se na práci ostatnich, drželi pusu a krok. To jen nyní se objevují bojovníci proti režimu, poněvadž je to módní, případně i výnosné karieristicky.
  • No, co se týká Babiše.. každý, kdo se pohyboval na jeho úrovni v zahraničním obchodě musel podepsat spolupráci. ... a je divné, kdo podal klíčové svědectví, že Babiš nebyl veden.. ,důstojník STB.... nelze věřit.. že takže Zeman byl veden pod přezdívkou Man.. svazek skartován.... jen si všimněte Zemanova a Babišova vzájemného respektu..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit