Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stačí sledovat probíhající tiskovku nové vlády. To je panečku koncert. Že to nedávají na Silvestra. 

  • Zmetek chrchla Havel nechal rozprodat nebo rozkrást vše co se dalo.

    Proto je stát úplně v prd....

  • Často se říká, že jak je možné zvyšovat platy ve státní sféře, když ta je závislá na soukromé!!!!!!! To by bylo správné, pokud bychom nebyli kolonií západu. Klaus a spol. si mysleli po privatizaci a rozprodání majetku do zahraničních rukou, že ti se k nám budou chovat jako k vlastním a brzo nám budou dávat stejné platy jako doma svým dělníkům a ostatním profesím. Všichni si pamatujete jak Klasu tvrdil, že brzo doženeme Západ. Všichni jsme tomu věřili a mysleli si, že teď nás čeká kapitalismus viz Německo nebo Rakousko. Uplynulo 30 let a podívejte se na rozdíl v platech u nás a v Německu, kam vyvážíme většinu našich výrobků (tedy polotovarů, které Němci zkompletují a prodávají). Jak je vidno, mají nás za levnou pracovní sílu a sami od sebe nikomu nebudou přidávat, to by totiž měli nižší zisky. Na druhou stranu si nepamatuji soukromou sféru, aby stávkovala za lepší platy a nutila tak své zaměstnavatele ke zvyšování platů (výjimka byla automobilka M. Boleslav).

    Takže jediná cesta, jak se alespoň přiblížit k jejich platům je přesný opak. Přidávat státní sféře na platech a tak nutit soukromé firmy, aby se jim v těch platech přiblížili. To se totiž přesně děje už 4 roky.

  • Bureš za své vlády, kdy řídil stát jako "svůj" podnik, rozdával na všechny strany a nadělal dluhy několik set miliard Kč. A tak se to teď musí někde ušetřit. A samozřejmě Koblihář bude vykřikovat jak za jeho vlády "bylo dobře". A najdou se tupé ovce, které mu to uvěří. Co takhle, že by to Koblihář zaplatil ze svého z toho co i nahrabal?

    • 👏👍

      Mám úplně stejný názor...🛴

      • To se tedy nestačím divit. Že by? 

  • Všichni, kromě osob ve veřejné správě se budou tetelit škodolibým štěstím.

    Potřebujeme dobrou veřejnou správu? Potřebujeme profesionální státní správu? Nebo se stát bez nich obejde? 

    Pokud ne, tak to zrušme, pokud ano, tak je pořádně plaťme, aby se tam nehromadili různí joudové.  

    Aby nás nakonec závist nepoškodila všechny.

    Nakonec kdo z nás by si nepřidal, kdyby mohl? Podívejte se na nové vládnoucí vrstvy. Ti si na peníze nesáhnou. Naopak. Neměli by začít u svých 150 tisícových platů?  

  • josef.chmela

    Tak je to správné, tak to má být.  Lůza si zvykla na hodně peněz a teď neví co s nimi. Je nutné zvýšit platy všem politikům. Ti mají chudáci stále málo, sotva s tím vyžijí.

    Takže, voličská lůzo pětišmejdů, teď přichází konečně ta změna co jste chtěli. Cha, cháááááá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit