Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja bych to vsechno zrusil, zrusil bych zakony a vsechno nastolil bych chaos a mozna by to fungovalo jeste lip:-))))))))
  • Podle čeho soudíte, že Sobotka je 100x horší než rozkradač Kalousek? To nevíte, co tento prevít nadělal v armádě? Běžte se vycpat s vašimi názory do krematoria. Mají přesně takovou cenu jako vy. Jsou na spálení. Ten filosof, který řekne, že budoucnost naleží na levici, není filosof ale de..byl. Všichni, co zde kdákáte z leva či zprava, jste nepochopili jeden zásadní problém. Budoucnost existuje v symbióze a spolupráci pravice a levice, pravicových či levicových názorů. Má-li se společnost rozvíjet, a pokud se chce společnost rozvíjet, pak musí jít o spolupráci. Nikoli o konfrontaci. To by se ale mnohým muselo chtít makat, učit se, odvádět kvalitní práci. V drtivé míře byste však chtěli většinou makat jako za socialismu a dostávat platy jako generální ředitelové. Je to vidět i na mladých potomcích, tedy vašich dětech. Velmi často jsou tupé, facebook a ICQ je vrcholem realizace jejich "vysokého" IQ, učit se je nebaví, zpívat a tedy nemakat by chtěly všichni. Pokud této společnosti jde o to, že vždy musí někdo zvítězit nad někým, tak pak tato společnost může jít do pr..de..le. Nikam jinam. A pokud sleduji veškeré dění v tomto rozkradeném státě, tak nás čeká již jen malý kousek od úspěšného završení vývoje této země. Připravte se na tento okamžik.
  • Fakt mne baví, jak se postupně ty rozesmáté tváře představitelů jednotlivých stran mění z těch rozesmátých na nasraně důležité, nestát nás to všechny tolik peněz, bylo by to k popukání....... *2*
  • Co s nimi uděláme? Nic. Zařídili si to pěkně a to za naše peníze.
  • Celkem se to dalo všechno předpokládat.Pouze bylo otázkou kdy to příjde.Holt i mistr tesař(Bárta) se někdy utne.ODS má co chtěla.To je ta jejich honba za koryty za každou cenu.Bylo hned jasné,že spojenectví s těmito rychlo-kvaškami buda jejich záhuba.Pouze nás daňové poplatníky to bude zase něco stát za nové volby.Už tady budeme jak v Itálii. *1*
  • Republika vykradena, zloděj křičí chyťte zloděje. Balím to a zkusím Izrael. Pak uvidím
  • Ten Bárta mě připadá fakt jako Napoleon, prý je to jeho vzor, i se tak chová, i tak vypadá nebo se o to alespoň snaží. Já mu tedy nevěřím ani slovo. Celý jeho trik je založen na zblbnutí lidí krásnými hesly a je vidět, že mu to ještě plno z nás žere. Vzpomínám citát J.J. Rousseaua - "kdybych byl bohatý a nebylo náboženství, tak si ho vymyslím, protože to je ten nejjednodušší způsob jak bych si ochránil majetek". A to je právě typický on, lidi zblbnout krásnými hesly a maximálně z toho profitovat.
  • Vrtěti psem
  • Je to divné. Kdo za tím vším stojí. Je to pomsta pro Bártu a spol. ?? Zeptám se takto : na př. Kolik SKANSKA zaplatila sl. Kočí za to, že se takto zachovala? Kolik Škarkovi a Humlovi. Nebo jsou to takový chameleoni a za pár dní jsou v jiném kabátě? Já osobně Bártovi věřím. Nějaké zatahování firmy do jeho úřadování? Asi ne. Přeci není trouba. Vždyť není jediný důkaz. A souhlas s padákem Vondry, Kalouska i toho zemědělce. No tady snad již není nikdo, kdo by měl čistý štít a svědomí!!!!
    • Asi by to chtělo dr. Qinovou
    • VB je ty vole Judr, takže to není žádný blb.Jako zpravodajec je o generaci politiků napřed.Ale bohužel co se povedlo Berlusconimu, Bárta posral.Bude muset chvíli posečkat a vrazit do vlády někoho jiného,řekněme za dva roky.On se chlapec poučil.
      • To jsou tam všichni Judr Ing atd. a hlavně generálové přes korupci, zlodějinu, mafii a mlžení. Jestli jim věříte, tak jste jako vůl naletěl *12*
        • Jo jo přesně bych to viděl, taky tak.
        • V této politické reprezentaci se nedá věřit jediné straně. I když mají socani díky této vládě mnohem větší preference nelze věřit ani jim protože se dodnes nevyrovnali s jejich kauzami (Svob, Grrrr atd). Pokud MV krylo doposud všechny lumpárny nebylo možno nikoho potrestat. Je potřeba otevřít také staré uzavřené kauzy dokud neuplyne promlčecí lhůta.
  • také znám jednoho, když nejsou argumenty tak se vše svede na komouše. Že anonyme !!!!!
    Jen tak dál. Jsme to ale hlupáci, národe !
    • No to je o debatě s většinou těch mladých s vymytým mozkem, nebo těch ukřivděných, kteří by pro ODS a TOP raději chcíply hlady.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit