Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dle občanského soudního řádu v případě úspěšného výsledku obžaloby hradí náklady obžaloby, t.j.soudní poplatky a advokát, strana žalovaná. Nic nestojí v cestě poškozeným , aby se spojili nebo podali žaloby o náhradu škody jednotlivě.
  • Hele politické mrtvoly, no on je švejk do prdlamentu nějak protlačí
    *10*
  • To by přece mělo být v normálním státě úplně samozřejmé, poškození puštěnými zločinci si mají ještě všechno sami platit?To je nehoráznost, už aby tento režim vzal čert.
  • Ale že jim to trvalo!!! My ostatní jsme řvali hned.
    • ... typická reakce bezmozku, který s oblibou píše o "nás", jsi naprosto jasný chudák
  • No jé veverky. Stejně si to na poslední chvíli rozmyslej s nějakou nejapnou vejmluvou. Přece se na rok a půl nepřipravějí o takové platy za poflakování v poslanecký kantýně. *5* *2* *1* *6*
  • Věci veřejné navrhují, aby lidé poškození současnou amnestií byli při případném vymáhání náhrady škody u soudu osvobozeni od soudních poplatků a dostalo se jim bezplatné právní pomoci. V případě, že u soudu uspějí, by tyto náklady hradila žalovaná strana.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ještě bych to vylepšil. V případě žeby žalovaná strana z nějakého důvodu nebyla schopná realizovat náhradu škody, provedli by toto tvůrci amnestie to jest prezident a premiér ze svých soukromých majetků. Každý člověk musí nést zodpovědnost za své činy, ne?
    • docela dobrá poznámka. Vyhrál jsem soud nad SV STEEL s.r.o. rozhodnutí soudu bylo uhradit vč. příslušenství. Jen ze zajímavosti, jedná se o nástupce STAVPROGRES UB s.r.o.,
      vše řídil Ing. Petr Vacula tak jako i předešlé společnosti. Všechny zavřel z dluhy!
      Nic jsem nedostal firmu položil. Předem lituji zůčastněné těchto kauz. Vlastně pracujete, čím více se snažíte tím hůře na tom jste. Těmto lidem se daří nechávají se živit jako rómská elita.
  • No jo, VV...
  • Opravdu se jen přiživují: vězni nemají povinnost pracovat a mnozí ani nechtějí - nebude z čeho brát na odškodnění, poplatky soudu, advokáty, i když poškození soud vyhrají. Samozřejmě se mohou obrátit na exekutora; pokud ale nic nevymůže, neboť není z čeho brát, budou muset zaplatit jeho náklady. Nejenže nic nezískají, ale ještě prodělají.
    Jediný rozumný návrh je ten, že všechna odškodnění zaplatí ti, kteří mají amnestii na svědomí, tj. klaus s nečasem.
    • Exekutor by mohl dát do exekuce Bory, a vězně vyhodit na ulici, stejně jako vyhazuje z bytu jiné dlužníky. Co se tam mají zadarmo povalovat na kavalci. Já musím nájemné také platit. *2* *2* *2* *2* *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit