Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S prokrastinací má asi problém každý z nás. Neznám nikoho, kdo by v práci, nebo i doma v kuse pracoval. Já jsem se nad svým pracovním nasazením nikdy nezamýšlela, protože všechno zvládám, ale jednou jsem se bavila s kamarádkou, která má prý s prokrastinací problém, tak jsem si o tom našla několik článků a dokonce i audioknihu a potvrdilo se mi, že nemusím se svým pracovním tempem nic dělat :-D .

  • Souhlasím s pisatelem "okoun" až na poslední tři věty.

    Je to dáno tím, že bývalý" CCCP nás zjevně stále považuje za svou kolonii. To jejich "trestní stíhání" občanů cizí svobodné země, kteří rozhodli o umístění sochy ve své zemi do musea, to je ukázka východostepní "logiky", která zjevně stále platí v "bývalém" CCCP.

    A jak se ta východostepní sběř chovala v r. 1956 v Maďarsku, stačí se zeptat Maďarů, jistě jsou ještě pamětníci.


  • Od okupace v 1968 je a bude pro nás rusák věčný nepřítel.Všechny dobré skutky zapomenuty.Kolik stovek lidí muselo s příjezdem rusáka zemřít.Rukou bezcenného pocholka někde ze stepi, který vydával skřeky v azbuce.Je i pochopitelné že na Praze nechali sundat sochu krvavého generála Koněva. Ale zcela mimo realitu je, že se o to zasadil odpad zdejšího politického života.Prostě povl.Nějaká TOP.Takže se drží prokuratuře v Moskvě palce, aby ty zdejší výlupky postavila před soud.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit