Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A předřečníci v diskusi bádají kde? Jaké objevy učinili, aby je to opravňovalo k žvástům, které sepsali?

  • Dobrá zašívárna  s dobrým platem .  Píchačky určitě nemají géniové.  Co vymysleli za posledních 5 let ?
    • On se občas ukáže někdo, kdo přijde s něčím novým (ne li převratným - viz dříve Wichterle, Heyrovský) ovšem v dnešní době jsou tihle lidé odepsaní, pokud jsou v nějakém tom ústavu. Přes tu kopu závistivých a neschopných ouředníčků nemaj nárok. A i kdyby, tak výsledky sežere ta banda t.zv. "podnikatelů" od Francie po Čínu a stejně nula od nuly pojde.....

    • přesně tak, titulníci si chtějí žít na vysoké noze ,se svými ženami a dětmi a kdyby bylo tolik vynálezů kolik máme titulníků,tak bychom si žili jak v nebi.

      Když chce být člověk titulníkem,musí napsat učebnici-no jistěže tam všechno opíše odjinud,ale je pak citovaný ,to se počítá a výsledkem  jsou tituly docentů a profesorů.Čert aby je vzal!

      Nejlepší by bylo ty výzkumáky všechny ne zrušit,na papíru ať jsou dál,ale vyprázdnit,nikoho nezaměstnávat a titulníky neomezovat,ať si opisují dál,ale NEPLATIT!

      • Základem "vědecké erudice" je jen a pouze počet vydaných článků. Tzv. věda se v akademickém prostředí stala zdrojem dalších zdrojů, viz. výzkum na Univerzitě Pardubice o vlivu zemské deklinace na vyměšování psů, nebo když si projdete schválené granty od MŠMT - Vliv rovné linky na vývoj keramiky doby železné - 3,4 milionu, atd.

        Docenti a profesoři si kupují notebooky, na kterých neumí pracovat, ale slouží dětičkám, digitální kamery, na které se v rámci úkolů nic nenatáčí, ale slouží dobře na záznamy ze skvělé dovolené atd.

        Nerozumím všemu, ale alespoň ve firmě platí, že ke každému nákladu srovnávám výstup. Výstup definuji jako první a potom je vidět, jestli náklady odpovídají. Vědci to mají jinak. Za naše peníze. Gratuluji.

  • A jen blázen  či schizofrenik se diví proč. Normálním lidem je to jasné. Když totiž vedoucí posty ovládli lidé, co jsou schopni si pouze držet své posty a prebendy, ovšem vědecky jsou k ničemu, a naopak ty schopné vývojáře a vědce vyhazují tak se nedivme. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit