Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Schůzovat s mimořádně hloupou ženskou,ktrá ještě nemá na nic vliv,stejně nikam nepovede !
  • Všechny podstatné hovadiny v této zemi řídí dost odporná skupinka lidí z kavárny Slávie. Co takhle na jevišti ND udělat "Occupy ND" a stanovat tam dokud MK nepovolí. Bylo by to čistě Havloidní řešení situace za zachování prebend a teplých místeček v ND ve stylu "televizní stávky" ze které smrad ještě nevyvanul a dokud tam budou různí "Moravcové" tak nevyvane. Milý vážení dělejte z veřejnosti blbce , ale někde úplně jinde. Různí pitomci budou do nekonečna dštít oheň a síru na MK (to neznamená, že to nechce na MK taky velké koště), což naše novinářská obec (uboze) podporuje - všeho do času, každý jednou dá vyúčtování své práce. Ředitel ND je něco jako řed. nemocnice, takže o co jde, mne je úplně jedno zda to je Petr ,nebo Pavel, mne spíš zajímá co bude mít ND za repertoár a kdo tam bude co hrát a aby se to dalo poslouchat a dalo se na to dívat a nemuselo se to vybučet.
  • Konečně se paní ministryně vzpamatovala a začala konat. Doufám že se začne zajímat také policie a státní zastupitelství o to, jak tito ničitelé Národního divadla a Státní opery hospodařily a kolik tento experiment zubaře Bessera a náměstka Zdráhala a samozřejmě také pana ředitele Černého stál a ještě stát bude. Doufám že tyto škody zaplatí ze svého. Jinak tyto experimenty neskončí.
    • Hlavně se tahle odporná ku*va vzpamatovává z restitucí *16* Pokud jsem tenhle nelidský odpad slyšel v televizi, tak lituji že není povolen odstřel *12*
  • Soudružko Hanáková, hubero korero !!!!!! Sv*ně jedna hnusná *16*
    • Soudruhu, nějak moc informovaný! Přestanou přitékat tintily?
      • Nazývat dnes někoho soudruhem již není nadávka a pokud KSČM vyhraje příští parlamentní volby budete vy,dnes na ně nadávající prvními co převléknou kabáty s nadějí,že se stanete perspektívními kádrovými rezervami a budete se mít zase dobře.Stejně reagovali karieristé v řadách KSČ v roce 89,kteří nejprve kritizovali kapitalistický režim,ale po převratu okamžitě zahodili rudé stranické knížky a stali se z nich tvrdí kapitalisté s modrými stranickými knížkami,popírající drze svou bolševickou minulost.
        • Na tohle mám jen jedno. Jsou soudruzi a soudruzi. Laskavě si zhodnoťte kdo za koho kope, než budete kydat ač pravdivě ale na špatném hrobečku. *16* Nebo že by to bylo podle sebe soudím tebe?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit