Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To, že ministr Nečasovy vlády Vondra se svými kamarádičky rozkradl stovky milionů, to vládě samozřejmě také nevadí Hlavní je ožebračit rodiny s dětmi a důchodce!!!!!!!
  • Vedení ODS zvyšování daní nevadí. No pochopitelně, když mají nakradeno. Ale co takhle znárodnění vedení ODS, to by jim vadilo ???
    • Ono jednou dojde k tomu, že se zkonfiskuje to, co bylo nakradeno. Nám to také vadit nebude.
  • Ale hlavně, že ti rozpočtově odpovědní politici neopomněli poslat Kolibříka-Béma na výlet do Finska, bratru za 300 tisíc Kč. Asi si to zaslouží.
  • Konečně udělají to, co chtěl Bohuš Sobotka udělat, když byl u koryta. Ať žije ČSSD!
  • ODS také myslící člověk nevolí!ODS schvaluje kroky vlády k okrádání lidí,tedy normálních lidí.Proti zlodějům nezasáhne,protože by kálela do vlastního.Jak řekl Boris Šťastný o dani pro nejbohatší-je proti,aby se více zdaňovali ti,kteří vytvářejí pro lidi práci.Zapoměl,že velká většina z nich přišla ke svému majetku spekulací a podvodem díky velice kompetentním zákonům jeho přítele Klause.Ještě jsem neslyšel.že by ODS řekla něco o tom,že by ti,kteří rozkradli v devadesátých letech bilion,měli něco vracet!Byla to ODS,která první začala podvádět,pod vedením Klause,s financováním strany!Dalších zlodějských kauz měla nespočet!Dvakrát prosadila proruského prezidenta,nejméně podruhé s obrovskými náklady
    a hlavně "demokraticky"!Důchodce ODS,pokud nedostane také igelitku s obnosem,nevolí!
  • Vládá vůbec nemyslí na sociálně slabé osoby zvláště důcodce, kteří nad 70 let mají důchody většinou do 7000,- valorizaci čekat nemohou, jak mají s touto částkou vyjít a důstojně žít ve stáří. To jim asi vůbec nevadí, že se těmto lidem takto odměňují za celoživotní práci a že pro republiku vychovali děti.
    • Sociálně slabí a ten ostatní odpad se jasně vyjádujuje od roku 89 ve volbách, pořád ten samej póvl se střídá přesně podle toho, jak vy říkáte sociálně slabí volí, nebo nevolí. Alespoň pociťujete odpovědnost za to co děláte dobytkové. Kdo je větší prase? Ty kriminálníci co to tu vedou, nebo dobytek co je volí. Uvažujte švejkové, otázka je jednoduchá. Bohužel se kvůli takovým prasatům okrádají i lidi co tenhle zlodějskej dobytek nechtěli. Co si sakra myslíte. Měli by se na tom podílet ti, co volili tuhle garnituru, i ti co nevolili vůbec. Dobytku švejkovskej, zaostalej
    • Do 7000,- ? Absolutní lež!
  • S jejich příjmy jim nebudou vadit ani větší daně a ostatně oni si vždy nějakou skulinku najdou aby náhodou neměli méně. Třeba si vyplatí větší odměny za to jak se jim povedlo oblbnout občany
  • Ústava Čr.
    Článek 67 (1) Vláda je vrcholným orgánem výkonné moci.Článek 68 (1) Vláda je odpovědna Poslanecké sněmovně.Článek 15 (1) Zákonodárná moc v České republice náleží Parlamentu. (2) Parlament je tvořen dvěma komorami, a to Poslaneckou sněmovnou a Senátem.Článek 16 (1) Poslanecká sněmovna má 200 poslanců, kteří jsou voleni na dobu čtyř let. (2) Senát má 81 senátorů, kteří jsou voleni na dobu šesti let. Každé dva roky se volí třetina senátorů.Tyto líné kapříky je potřeba začít prohánět. Mají své kanceláře a někde jistě bydlí.Tam je třeba dělat demonstrace a ptát se jich denně, co dělají pro blaho svých voličů. Co nám jako občanům je do nějakých jejich stranických půtek. Sedíš tam za nás My jsme Tě volili.
    Článek 26 Poslanci a senátoři vykonávají svůj mandát osobně v souladu se svým slibem a nejsou přitom vázáni žádnými příkazy.Článek 24 Poslanec nebo senátor se může svého mandátu vzdát prohlášením učiněným osobně na schůzi komory, jejímž je členem. Brání-li mu v tom závažné okolnosti, učiní tak způsobem stanoveným zákonem.
    • Senát, který nemá tu moc něco zvrátit je na h o v n o. Takže jednoznačně zrušit. Ať jdou prasata na pracák.
  • Hrají si na zodpovědnost, přitom žádnou nemají. To se jim to vládne!
    • Já jim nezávidím. Vydělám si víc, než oni.
  • Všechno je rozkradeno, bude se šetřit natěch nejchudších, tam to ti lotři dopracovali, zavřít tu bandu na doživotí.
    • Mně nic neukradli. Naopak, mi bylo vráceno, co naší rodině ukradli bolševici.
      • Víš co krávo? Jdi do p rd el e prase! *16*
      • Tak to máš dobrý, Kabrhelko, mě ukradli všechny iluze.
      • No tak to vidíš Maruš. Tobě třeba, když jsi zatlačila na těch správných místech, vrátili kus pole nebo nějaký dům. Státu a potažmo celému národu ale ukradli bohatství státu, to je továrny, suroviny, ochranné známky, v podstatě státu již skoro nic nepatří a smutné je, že ti, co jim to patří možná ani neví, kde ČR leží a zcela určitě tu neplatí daně. Tak je to Maruš.
      • Kabrhelová, tato informace má pro nás cenu zlata... Je naprosto v pořádku, že ti něco vrátili a pokud vyděláváš víc než oni, nezbývá než gratulovat. Se sociálním programem této vlády to ale nemá nic společného.. To, že někteří důchodci žijí na pokraji bídy už teď, je naprostá pravda.....Zrovna tak jako důchod pod 7 000Kč.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit