Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ubohé, nevyvážené, narážky jenom na jednu stranu lidí kolem pana prezidenta, jak je krásně vidět na čí objednávku je to dělané, z pražské kavárny, ty zrůdy co tam nejsou, ti za tím hnojem stojí

    • Hnůj no to on zeMAN je a pořádně páchnoucí.

      Mentální ubožáci - stejní jako jejich guru - nemít nesmyslný název "pražská kavárna" tak se nemají čím ve svých slabomyslných pindech bavit.

      Nejsem pražák, tím méně kavárník, přesto tu zrůdnou rusofilcku zeMANa a jeho dvůr poskoků v čele s megazlodějem koblihářem Bureš/babišem nemohu takl jako každý normální člověk v této zemi ani cítit.

      Je-li něco v této zemi ubohého pak jsou to právě ty dvě zrůdné bytosti a konstatuje-li se pravda kterou vidí každý myslící člověk, pak to nazvou zeMANo -pííííp- nevyvážené. Ubozí jste pouze vy, kteří tu lidskou špinavou ohavnost nazýváte prezidentem.

      • Kdopak by čekal jiný, než fekální postřeh pana josefa nováka?

        Moc bych mu přál, aby po příštích volbách byli na Hradě jen andělé, proamericky zaměření abstinenti vyznačující se lepou tváří a úsudkem bystrým......science fiction a nejen v čechách. 

        Pan Zeman, ať se nám to líbí nebo nelíbí JE prezidentem České republiky, to je konstatování reálné nikoliv ubohé. Jen lidé se zamlženým intelektem nevidí realitu, ale většinou je o tyto jedince dobře pečováno ze státního rozpočtu. 

    • Právě toho jsem se obával, že to sklouzne na lacinou agitku. Jinak proti satiře a humoru nic nenamítám. 

  • Ožralec se měl původně jmenovat ne Bumbál, ale Zvrhlík z Alabamy, na protest Městského úřadu v Alabamě byla provedena tato změna.
  • KIMCID

    Stačí si všimnout že pan prezident na nejapné vtipy primitivů nereaguje.Jen ať se lůza baví.

    • On na ne nereaguje on je hlasa v mediich...

      A mysli si, tak te vtipny...

  • Vtipné povedené video! Humorně vyztihující zoufalost české politiky

    • Přesně tak zloději typu Bureše či ruského prostituta z Hradu zasviňují českou politiku fekáliemi. Chce to mladé, nové tváře, které nebudou mít stigma estébáků.
  • I v nejtěžších dobách protektorátních naši lidé neztráceli smysl pro humor, stačí si vzpomenou třeba na Františka Bidla. Takže ani současná těžká doba nemůže neoplývat humorem. Ovšem prezident Zeman je jedním z mála bohatýrů, kteří se vyznají v ušlechtilém pijáckém umění.
  • Vůbec jsem zatím to video neviděl, ale jen věřím, že to nebude taková laciná a vlezlá agitka. Pokud se tam vyváženě dotkne autor všech subjektů, tak O.K. 

    Skoro jsem se lekl, že se laskavý humor připisuje panu prezidentovi. Má typický způsob humoru, ale rozhodně bych jej nenazval "laskavým." To není urážka nebo nadávka, jen konstatování, že tento bezesporu sečtělý člověk provozuje humor, který je mnoha lidem poněkud ne blízký a nepříliš sympatický. 

  • bezregistrace

    No můžeme se na starého pána divat jak chceme .... kdo z nás(mladších než on) ví co bude s našim intelektem a tělem čemu propadnem a jak dopadneme ..... ale bohužel mě toto video spíše připadá jako něco co dokazuje že jeho odpůrci nemají na to aby stvořili něco před čím by on jak se říká zůstal s .... otevřenou a jen z povzdechem by konstatoval tak to si se mnou vytřeli .... zatím ač se to mnohým nelíbí má on na ně a tak se snaží využit jeho slabostí k něčemu o čem se domnívají že ho uvede do rozpaků ... a věřte vždy je na světě neco čím lze druhého vykolejit ... ale v tomto případě to bradavická celebrita asi nebude

  • Humor politický nebývá laskavý!

    Humor laskavý do politiky málokdy zabrousí - politika je kruté bojiště (o koryta - zvláště v podání ing. Kalouska a spol.)...

  • Harry mávne  hůlkou a zničí každého protivníka,zajímalo by mě co by se po  vysypalo z Bartoše, jehly a stříkačky? z Knížete rohypnol, z Kalouska jenom chlast, smrad, z Němcové nenávist a zloba, z Feriho jeho jeho kamarádi na gumových člunech

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit