Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrá inspirace pro Emana. Už něco podného testuje na Hradě. Paranoia non plus ultra.
    • podného......
  • Skoro na každém rohu i v těch nejchudších oblastech můžete najít kamery, telefony jsou rutinně odposlouchávány, a nově si musí Ujguři instalovat do svých chytrých telefonů šmírovací aplikaci s názvem Ťing-wang, tedy Čistá síť.

    Pokud aplikaci nemáte a na policejním check-pointu (a že jich je po Sin-ťiangu dost) to zjistí, hrozí vám převýchovný tábor. V těch již zmizely tisíce Ujgurů a osob z dalších místních etnik vyznávajících islám. Pod záminkou boje proti terorismu proměnila komunistická strana Sin-ťiang v jednu velkou laboratoř, kde může testovat nové metody kontroly obyvatelstva.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Čína neví jak kontrolovat své obyvatelstvo? Nechť pozvou americké poradce z USA a ti už jim vysvětlí jak například v řízené demolici zabít tisíce svých vlastních lidí a pak to využít k prosazení zákonů jako Patriot Act šmírování kamery odposlechy a to nejen svých občanů ale i cizích zemí v Evropě a jinde. Snowden by mohl vyprávět......a taky jak pod fiktivními záminkami přepadat suverénní státy.
    • v CCCP nemají tolik zkušeností a tak vždycky chytnou někoho kdo jim přijde do cesty a rvou mu mu rrdele flašku tak dlouho až se "přizná", k čemukoli. Jako v Kazani.
      • v spojených státech teroristických těch zkušeností mají nesrovnatelně více. Né nadarmo se tam nacisté tlačili v houfech. Tak měli kde čerpat poznatky jak NATO.....
  • je nicméně zřejmé, že Ujguři, původní a kdysi dominantní etnikum tohoto regionu, mnoho autonomie nepožívají. Dlouhodobě jsou ekonomicky i společensky marginalizováni pro svou odlišnou víru a zvyky.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    vidím, že Ujguři mají podobný problém jako Moravané. Inu režimy používají stejné nástroje......
  • V číně se musíme učit, jak zacházet s člověkem . *14* *14* *14*
  • když to dělá legální cestou EU, kontrola cenzura soc sítí,kamery s programem na rozpoznání obličejů.Je to vpořádku když to dělá čína je to špatně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit