Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ČSR v r.1918 jako jedna z prvních měla volební právo pro ženy a tehdejšíma očima měřeno to byl jeden z nejvyspělejších států světa a pokud si uvědomíme situaci společenskou tak byla tehdejší republika státem číslo jedna.Pak si uvědomíte kam nás komunisti za 40 let zatáhli a zlomené sebevědomí občanů.Co se týče tady uváděného brexitu naše škoda , EU je dobrá volba ale musí se zde hrát podle pravidel pro všechny , když vidím jak Belgie chce vyšoupnout státy V4 z prostoru tak spíše tyhle státy by měly trvat na pozastavení členství Belgie,Francie ve společném pohybu osob , vzhledem k tomu co se u nich děje.

    • a kam nás zatáhly demokratické zrůdy z EU? Na pokraj válek, násilí, terorismu, islámu. Já jenom vím, že za pár let, až se Evropa změní, budeme vzpomínat na socialismus a komunisty, na jejich zadrátované hranice, na lidovou armádu, na pohraničníky a jejich věrné čs.vlčáky, na opravdovou dobu klidu, míru a pohody

      • Těžko soudit neb nemáte možnost souběhu v čase , ale jedno vím určitě a i jsem to zažil v té době na vojně v Podbořanech kde skutečně chtěli komunisti aby se  v 89 rozjezdili davy tanky a své by určitě věděl soudruh Zemek dnešní kapitalista a jak se báli že vojáci zakladáci obrátí zbraně proti nim a toho vyhrožování soudama a pod. pokud nebudete poslouchat po jejich , to chce zažít a pak uvidíte.To je stejné jako Němce za druhé války nebo Sověty v 68 a lidi co si to pamatují umírají a historie se kroutí a kroutí .Vždy si vzpomente zda by Vám jako dělníkovi bylo lépe třeba v Německu nebo Číně a volba je jasná.Pro komunisty jste byl jen maso které jednou upečou v jaderné válce a to že se tak nestalo je malý zázrak.

  • A dopadlo to tak, že nakonec se do premiérského křesla vecpala Tereza May a škodí Velké Britanii. Holt, kam sám čert nemůže, tam nastrčí babu.

    • No ona paní Merklová také nezvládla některé věci a trvalo 10 let než jí to došlo.Nedávno pobavila Mayová že IT odborník z Austrálie má mít přednost před Evropanem z kontimentu , co by tam dělal , čekal na operaci kolene 5 let a chodil dom s poloviční výplatou a platil přemrštěný nájem?No a taky jsem neslyšel že by třeba Poláci dělali ženskou obřízku dcerám , to asi budou jiné komunity z Impéria .

    • KIMCID

      tys b l b ona brexit nechtěla ale,když už ho vyfasovala,musi se s ním poprat.za,mě je dobrá že ještě drží

      • Nechtěla ale má možnost to změnit a protože potřebuje peníze z Číny a Ruska tak jí EU nevoní a ještě si hraje na vládkyni něčeho co dávno neexistuje.To je stejné jako když Zeman a Babiš chtěli Euro a dělají vše naopak , protože to vyhovuje jejich zájmům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit