Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby naši mocní začali s privatizací venku, bylo by nám líp s nimi i bez nich
  • Tak pane , to co jste předvedl v Chile mě už trhá srdce. Podíval jsem se na to, jak se krade na mezinárodní úrovni, máte co vysvětlovat a vysvětlete lidem, proč jsem se zbavil za Tošovského zlatého pokladu. Pro čtenáře:Před Mnichovem měla naše země, tedy Československo v různých trezorech doma i v zahraničí uloženo více než 90 tun měnového zlata. 14 tun jsme ztratili po záboru pohraničí, dalších více než 6 tun odvezli němečtí okupanti po příchodu do Prahy v létech 1939 a 1940, včetně velmi vzácné numismatické sbírky zlatých mincí. Přes 26 tun si vzali Britové za to, že naši vojáci bojovali i za Velkou Británii, tedy jako kompenzaci za výstroj a výzbroj našich vojáků a letců na Západě a přes 23 tun vydali Britové z Banky pro mezinárodní platby v Basileji. Dalších 15 tun zlata využili nacisté pro obchodování se strategickými surovinami. A to se již nemluví o ztraceném zlatě z brněnské Zbrojovky a plzeňské Škodovky.
    Po roce 1945 bylo konstatováno, že výše měnových ztrát představovala 135,5 miliardy korun a připočteme-li k tomu ztráty na židovském majetku, v průmyslu, zemědělství, dopravě apod., činila celková ztráta 456,3 miliardy korun. Na základě Postupimské dohody nám mělo Německo zaplatit válečné reparace, které jsme však do dnešního dne nedostali (a asi už nikdy nedostaneme).
    Den 20. 2. 1982. Návrat zlatého pokladu byl proveden třemi speciálními letadly za všech možných bezpečnostních opatření a naprostého utajení, takže veřejnost prakticky o této události nebyla informována. A je zajímavé, že odpovědné osoby prakticky do dnešního dne neodtajnily některé dokumenty, které se týkají zlatého pokladu republiky.V době rozdělení Československa byly v sejfech Státní banky 102 tuny zlata, při čemž Česká republika získala 63,289 tun zlata a Slovenská republika 39,137 tun zlata. A - zlato jsme prodali v době, kdy na celém světě zlato získávalo na hodnotě a prakticky všechny státy zlato nakupovaly jako trvalou peněžní hodnotu. V té době se Česká republika zlata zbavila prodejem. Zlato bylo prodáno ve dvou etapách v září 1998. V první fázi šlo o 31 tun zlata a toto zlato jsme vyměnili s Německem za dluhopisy. A to se stalo v době, kdy byl guvernérem Státní banky ing. Josef Tošovský.Státní banka v souvislosti s prodejem českého zlatého pokladu mlžila, a to i prostřednictvím internetu.Opsané stavy zlata. USA 8149,0 tun,Německo 3445,8 tun,Mezinárodní měnový fond 3217,3 tun,Francie 3024,6 tun,Itálie 2451,8 tun,Švýcarsko 1957,0 ,Nizozemsko 873,6 tunJaponsko 765,0 tun,Portugalsko 606,8 tun,Slovensko 35,1 tun,ČESKÁ REPUBLIKA 13,7 tuny !!! Tak lide český, na videu jste viděli, jak se to rozkrádání povýšilo.A Vám Klausi vzkazuji, styďte se!! A nebo to pero bylo ze zlata? *12*
  • Do záběru se už nevešlo jak Kikina ještě ukradl z toho stolu mikrofony, vlajky obou zemí a tu vodu vypil na ex a prázdnou sklenici strčil také do kapsy... *1* *1* *1*
  • zustalo na hrade vubec neco
  • Světový ekolog a ekonom, odborník na modrý tunel a letušky zničil republiku. Řemeslo, soudnost, slušnost, uznání,pokoru a slušnost.
  • Je to modrý pták ti nic jiného neumí je to jejich styl vládnutí.
  • nezapře svůj původ národa zlodějů *12*
  • Chce to vidět celý záznam. Ne jen sestříhaný kousek
  • Jaký pán takový krám *9* Wenca wod Klauzů je dokonalým reprezentantem naší politické kultury. *11*
  • Ze všech těchto kroků Václava Klause se obávám, že u něj převážila vrozená kleptomanie.Mimo jiné ošklivé vlastnosti.Kdo trochu zná dipl.protokol jistě ví že po podpisu nějaké smlouvy si politici pero mohou nechat,nebo vrátit.Klaus nic neměl podepisovat,takže by ho nemohl vzít do ruky,to musel vědět,pero tedy,jak bylo dobře vidět vědomě ukradl.To může udělat jenom prezident České republiky,tím hodit špínu na všechny české občany.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit