Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    Pořád dokola rusko a zeman umíte něco jiného?Co takhle válka s IS??co takhle jak to vypadá s těma holkama v Pakistánu?
    Asi nic protože to chce novinařinu né KACHNY že?
  • Raději zelenou z gazpromu než červenou z USA
  • Rusové školí tzv. demokratický svět z demokracie. Lidé o tom ví, i když informační dálnice od nás vede pouze na západ, na ten západ ze kterého čiší naprostá účelovost protože je v totálním předlužení a lidé, co se těšili do západní, svobodné demokracie, na ní házejí kakáč. Obama je slaboch, kterej dělá jenom ramena a tudíž kraviny a pablbové z EU to nevidí!
    • mlc!!!! mlc!!!!! umlcim te!!!!! jako pes do boufdy"""" mlc!!!! mlc!!!!!
      • Nežer, zabíjíš si buňky v mozku!!! V mozku???
  • jeeeejeeee eeeeee to je kolikata vyzva na fest jeeeee a hned je v koooomatu a tuka na zed!!!!!!! jsem neviditelny obrovsky plastovyyyy jumbo a prostrdnictviiim jeeeee jeeeeeeeff ovladnu pozorujiciii kartel!!!!! a všechny vas zahltim!!!!!! jsem pozooooor pozooooor!!!! jsem slysitelny a ovladnu muslimskou dohodu s hadrem !!!!!!! jsem vudset i poslusny frid jse ne na vas poleti moje rozhodnuti a poleti na vas neviditelny muslim z oreint expresu ale jen z vesmiiiiru jsem zakladni vudce schwennzenburg!!!!!!! jsem neviditelny muslim!!!!!!!
  • Zajebaný rusáci *10* . Mají pocit rozvinuté země,ale jsou to primitovové a dlouho ještě budou a jejich plyn mě fakt nezajímá,elektráren ve vlastní zemi je dost a to stačí na vše,co potřebuji *2* *2* *2*
  • To si snad mysleli, že si můžou vyskakovat a Rusové budou poslouchat. To se nikdy nestane a doplatíme na to my všichni. Tak dlouho štvali Rusko a to teď pomalu přivírá kohouty. Ale nebojme se amíci si nevědí radu se svým břidlicovým plynem a tak nám ho za pětinásobnou cenu budou v krabičkách dodávat.
    Kdo chce kam......
  • Tvrdohlavý Gazprom? *1* *1* *1*
    Skutečně?
    Celý ten 3. energetický balíček EU je v podstatě další podoba protiruských sankcí. Já naopak obdivuji trpělivost Moskvy jednat o tom tak dlouho. Nord Stream nikomu nevadí, Nemčouři jsou zabezpečeni, tak bylo nutno házet klacky pod nohy South Streamu, protože z politického hlediska EU by to bylo odepsání tranzitu přes Ukrajinu. Západní politika se nejenom že změnila ve frašku, je to střelba do vlastních řad.
    Co bude následovat?
    Ukrajina má zásoby uhlí pro tepelné elektrárny na necelý týden. Jaderné elektrárny mají problémy. Masivní výpadky proudu jsou na denním pořádku. S tím souvisí nejenom svícení, ale taky topení v domácnostech. Jaká se nabízí možnost? Samozřejmě že krást plyn z tranzitu a nebo vyhrožovat, že pokud EU nezačne dodávat zdarma uhlí na Ukrajinu, tranzit se zastaví.
    Takže Evropa bude mít na výběr. Cálovat Ukrajině a nebo být bez plynu.
  • Tyhle politické hrátky mají ale dopad na všechny spotřebitele v EU. Jelikož tito všichni budou k ceně za plyn, který spotřebují, platit ještě cenu za plyn, který ukradne Ukrajina. To bude taková daň za to, aby do Evropy vůbec nějaký plyn z Rusko proudil. Když se hloupá EU nechala do tohoto konfliktu zatlačit, tak bude nést i důsledky tohoto svého chování. Bohužel na to nejvíce doplatí obyčejní občané.
  • impérium vrací ůder.
    *1*
    sankce za sankce.
  • Problém je v odlišné mentalitě. Na rozdíl od obyvatel zemí eurantlantické civilizace Rus nezná partnery, ten zná pouze vládnoucí a ovládané. Dokazují to i zdejší rusofilové, kteří rovněž vidí svět zjednodušeně a dvoubarevně.
    • Trapný pokus. Rusko je nejspolehlivější dodavatel surovin. Věškeré problémy které kdy byli, měl na svědomí tranzit a tedy Ukrajina.
      Problémem skomírající Evropy a její tragické politiky je právě to, že neumí jednat s Ruskem jako s partnerem. Protože ani nemůže, jak by mohla když je sama poskokem USA. *2*
    • „Návrhy, že s pomocí sankcí je možné donutit Rusko k tomu, aby se chovalo tak, jak chce Západ, jsou ve známém stupni iluzí“, prohlásil bývalý, německý, spolkový kancléř Gerhard Schröder a dodal...že se domnívá, že dokud Západ pokračuje v ekonomickém, nebo politickém tlaku na Rusko, pevného míru v Evropě dosaženo být nemůže a EU udělala velkou chybu, když s Ruskem a Ukrajinou nejednala, jako rovný s rovným mimo jiné.. rovněž dodal Schröder....Myslíte, že i on a nejen on.., jsou taky rusofilové co jsou tak prostí v inteligenci i pragmatismu tak, že i oni vidí svět zjednodušeně a dvoubarevně ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit