Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím, že podobné stavy tato republika již zažila. Hledání třídního nepřítele, vykonstruované procesy a obvinění funce zastávané nekompetentními, ale politicky prověřenými kádry. Zamlčování pravdy není dezinformací. Pokud si vzpomínám, chtěli jsme tu chátru poslat do propadliště dějin. Ale jak pravil kdosi moudrý: " Ten kdo se z historie nepoučí, je odsouzen ji opakovat!". Všichni starší si pamatují jaké to bylo za totality. Nařízení co je správné a pokud máš jiný názor, tak MY si s tebou poradíme. A už v tom jedeme nanovo. Akorát mám takový dojem, že ti špatní jsou dnes dobří a naopak.

    • Kdo držel hubu a celkem i krok, neměl se zase tak špatně. Dnes - ani držet  hubu a krok nemusí mnoho zaručovat. Máme tu politicky účelově vyvolanou energetickou krizi, smyšlený Green deal i s uhlíkovou stopou !, imigraci, inklusi, digitalizaci ...  dříve to nebylo a po nás se přitom jen chtělo, abychom drželi hubu a krok... Dřívější politická totalita byla přebita současnou ekonomickou a jak jste sám naznačil, už máme i tu politickou. Až zavedou digitální peníze s digitální peněženkou, máme být i oproštěni i od manipulace se svým finančním účtem a možnosti spořit dokonce. Když například překročíme nákupem množství masa stanovený limit uhlíkové stopy, budou nám finance bloknuty nebo omezeny. To se připravuje... to bych raději držel krok a hubu a žil postaru. No - nekupte to, že ?

  • No tak já jako nevím. Kdyby měl rezignovat každý kdo se sešel s někým komu se někdo jiný nelíbí, tak musí rezignovat všichni na všechno. 

    Zdá se mi to jako ohromný úspěch inteligence jedněch proti inteligenci těch druhých. 

    Touto logikou by snad raději neměli lidi vůbec mluvit. Natož se setkávat. Na to celé by měla dohlížet bdělá soudružka z BIS.  A hned to hlásit.

    Pak nastane pravý ráj na zemi. S prezidentem od vojenských tajných, máme šanci vybudovat krásnou zemi. Ukrajinci mohou referovat. Konec konců je jich tu už půl mega.

  • mun.go

    Europoslanec Tomáš Zdechovský pravil:

    Od Ukrajiny bychom se mohli učit, jak efektivněji monitorovat dezinformace, které proudí do Evropské unie z Ruska. Ukrajinci pečlivě sledují zdroje těchto informací a jejich šiřitele (i v EU). Dávno vědí, že se válka nevede jen zbraněmi, ale dnes se už přesouvá do on-line prostoru,“ uvedl Zdechovský.

    Proto mají dezinformace vysokou prioritu. Mohou totiž nadělat spoustu škod. Stačí se podívat i do České republiky, jak někteří lidé naslouchají ‚odborníkům‘, kterým leckdy posílají své peníze, aby tito guruové mohli dále ‚otevírat oči‘ ostatním občanům,“ zakončil Zdechovský svůj příspěvek odkazem na dezinformační problém v ČR, na který vytvořením speciálního úřadu reagovala i vláda Petra Fialy (ODS).

    • Proto mají dezinformace vysokou prioritu. Mohou totiž nadělat spoustu škod. Stačí se podívat i do České republiky,"

      Tak v tom má kyjevská podržtaška Zdechovský obrovskou pravdu. Naši balamutové ze Strakovky nás už dlouhé měsíce krmí bajkami o válce.A při tom se stačí podívat na hromady autentických videí z Ukrajiny z února 2022.Kdo koho a jak reálně provokoval.Nebo jak rusák mockrát před válkou žádal o záruky, že UKáčka nebudou napadat rusáky v místech kde dlouhodobě žijí. Nevím nevím, jak dlouho budou ideologové a překrucovači v Praze toto brutálně tutlat.

  • je to mrdaci kobyla goryla zasreleny jelen v lese kerej posoucha dechofku jak chroktaj prasata 

  • je to mrdaci kobyla goryla zasreleny jelen v lese kerej posoucha dechofku jak chroktaj prasata 

  • Bartošku a Lipavského je třeba z důvodu podezření, že jsou nesvéprávní, podrobit psychiatrickému vyšetření. Zatím by měli být v domácím vězení a u dveří se jim střídat vycvičení muži.

  • Lipavský je asi blázen. Ač je pan z SPD a a údajně proruský ,je pořád platný poslanec. Tudíž by kvůli tomu asi měly vypálit a  následně vysvětit Strakovou a všechny lidi, co s ním nim přijdou do styku.

    • Blázen je především ten komediantský šašek, co si nevidí do své .... a tvrdí, že nevěděl koho přijme. A pokud ano, tak už měl být na cestě do ...... 

      Přijímat ve funkci velvyslance něco takového (nepíši úmyslně člověka) je nejen na odvolání, ale na totální vyloučení ze všech dalších veřejných aktivit.

      • Ale no tak! On v té zemi zastupuje ČR a poslanec ČR ,taky. Tak kde je problém? V Lipavského hlavě?

        • Je vidět že Pepan Novak to má v hlavě politicky srovnané. Ví kde stojí třídní nepřítel, koho kdy a odkud vyloučit. Slovem pravá nefalšovaná kyjevská podržtaška. Která se nám tady snaží vnutit svými kotrmelci hloupostí manýry , jako z r.1968-1969. Nyní ještě Pepo vyšetřit kdo podepsal zvací dopis do Moskvy.

  • Lipavský prý:

    "Přijetí takové návštěvy považuji za vážné pochybení pana velvyslance. Jeho úkolem je svědomitě reprezentovat českou diplomacii,"

    Kvalitní koncert pitomin. To přeci nemůže myslet tady tento tlučhuba z Černínského paláce vážně. Prostě velvyslanec se takto rozhodl. Drtivá většina zdejších obyvatel je a byla absolutně proti nějakým návštěvám naší vlády v Kyjevě. Její místo je tady u nás.Pokud se chtěli naparovat v Kyjevě, měli se tady zeptat.Ale drze za našimi zády tam vycestovat, rozdávat tam nereálné sliby a ještě rozhazovat naše veřejné peníze? To už je opravdu moc!

    • Áňo??? Vážně - on se Okoun považuje za "drtivou většinu...." a nebo je jen ..... provakatérský šmejd který si nevidí do své rudé tlamy (je to správně že Áňo - má okoun tlamu, nebo že by snad nevymáchanou stupidně žvanící držku??)

      Stropnický po takovém činu už měl být odvolán, sbalené kufry a na cestě do .....

      M.j.: ten jeho mladý zmetek  co plácá koblihářské prorusácké hovadiny na řetězových mailech musel tu blbost po někom zdědit

      A rozhazování peněz - také vám přepokládám vadí že hradní zombí pelešící se v LDN Lány rozhazuje státní peníze plnými hrstěmi.

      • Kolik kde co rozhazuje?

        • Jen na drobnou ukázku - kdo a z čeho financuje LDN Lány a jeho soukromý zdravotnický personál, kdopak nechal zaplatit své právní zastupování v soukromém sporu z peněz hradní kanceláře, ..........

          • Pepku,už jsi na tom jako ten Lipavský,který má něco z mozkem.Víš co,dej si na čelo mokrej hadr a možná tě to přejde.

          • Ale to je z rozpočtu co na to hrad má. Že vám to nevadilo u uchrchlaného Havla ,který toho projel víc 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit