Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K rasistickým projevů proti Židům pomáhají svojí hloupostí i někteří herci.Například kdysi herec Bartoška tvrdil,že Žid patří do kavárny.To pak lidé berou tak,že Židům poctivá práce smrdí.
  • Prasata k prasatum. Mezi cikánem a prasetem není žádný rozdíl.
  • Budou si muset ti darebáci ,co tu lhali přes dvacet roků, na to,že už se najdou lidé,kteří jejich lhaní budou uvádět na pravou míru.Už není co rozkrádat.Takže se dvacetileté vládě lumpů blíží konečná.
  • V Letech žádní SS mani nebyli.Tam byli pouze čeští četníci.Takže mezi Terezínem a Lety je rodíl jako mezi nebem a dudama.Pokud vím i v Terezíně měli Židé vlastní samosprávu ,která ovlivňovala rozdělování potravin.Četl jsem,že starým lidem dávala menší příděly,aby zbylo více na ty,kteří pracovali.
  • Pokud budou ještě delší dobu vládnout ,v této zemi darebáci,jací zde už vládnou přes dvacet roků,tak hladem,a na nemoci bude umírat mnohonásobně více lidí,než jich umřelo v Letech.Hlad by měli stejně,protože se živili povětšině krádežemi.Už i jeden bezdomovec umřel,za tohoto kapitalistického svinčíku před nemocnicí.Protože ho lékařka vyhodila.A to je jenommalý odvar bídy,která se na tuto zemi valí.
  • Vepřín bude do dvou let vyřešem - produkce prasat se dlouhodobě nevyplatí - němci vydrží dotovat maso a rto bude konec naší produkce. Kupovat teto vepřín by bylo vyhozením peněz - nebo tunel na státní peníze.
  • Pan Jandak zrejme citi pribuznost s vepri a urazi ho, ze Cikani ho nechteji mit vedle sebe.

    "avyboje" jiste take povazuje Terezin za pracovni tabor, kde Zide umirali pouze nahodou, i kdyz v tisicich, zatimco je Nackove ucili vydelavat si na zivobyti.

    Dokonce i podprumerne inteligentni lide jsou si vedomi toho, ze tkv. pracovni tabory zabiji hladem a vysilkem ve spojeni s nakazlivymi chorobami a mucenim.
  • Dle pamětníků ,z okolí ,to nebyl žádný koncentrační tábor,jaký plánovitě vraždil lidi.Šlo spíše o pracovní tábor,kde se učili Cikáni pracovat.Prý například pleli řípu.V učení Cikánů práci,pak po Únoru pokračovali komunisté.Tím,že také učili Cikány si na živobytí vydělávat vlastní prací a ne krádežemi,značně ulehčili začlenění Cikánů do většinové společnosti a poklesu rasistických předsudků.Až další"porevoluční" vládní bandy,připravili Cikány o práci a předělali je povětšinou na povaleče žijící dobře ze státní podpory.A tím znovu rasismus zvýšili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit