Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z komentářů vyplývá neznalost zákona o obcích. V případě "rozpadu" zastupitelstva - předpokládám, počet zastupitelů klesl pod polovinu - zůstává starosta ve funkci až do do doby nových voleb v obci a volby nového starosty. Zůstává ve funkci, ale nesmí nakládat s majetkem obce. V případě že "rozpad" znamenal jen rozpad koalice, pak nakládání s majetkem je vyhrazeno zastupitelstvu, bez ohledu na jeho funkčnost. Paní starostka v každém případě konala v rozporu se zákonem. Neznalost zákona u starosty je přitěžující okolnost, zákon o obcích je to první, s čím musí nově zvolený starosta seznámit. Proto mi vůbec není paní starosky líto.
    • S tim zcela souhlasim a mate pravdu. Fakt ale jest, ze ta halvni lumparna zustava tak nejak bez povsimnuti...
  • trest smrti za lichvu a je to vyřizeno stat zlodeju podporuje zlodejny......
  • Nic proti, ale muze mi nekdo vysvetlit, proc se nestiha i ten, kdo mel troufalost si rici o tak vysoke penale??
    Nebo timto chteji lidem naznacit, ze to je v poradku? Podle mne je to taktez trestny cin a zrovna tak by se mel stihat - proc vzdy ten nejvetsi hajzl co na tom vydela je vzdy "v pravu"??
    Cesky stat by mel hodne rychle zmenit svou legislativu, stacilo by, aby se vsechny tyto nesmyslne castky museli podlozit a oduvodnit.

    Nebo snad kdyz nekomu prodam hlinikovou cihlu v hodnote cihly zlate, tak to bude brano jako ze dotycny se napalil a je to tedy jeho blbost? Nikoliv, bude to brano jako podvod. A dle mne by tak mel byt bran kazdy pokus i kdyby desetkrat podlozeny podpisem na smlouve, pokud se prokaze jasny cil dotycnou osobu jakkoliv "oblafnout"... pokud nekdo jedna UMYSLNE necestne, je to dle mne vetsi zlocin nez ten kdo zpusobi skodu z "blbosti" ci "neznalosti" ... pokud ovsem neni ona blbost ci neznalost taktez umyslna.

    V tomto pripade jde o zodpovednost, takze bych podal trestne oznameni i na ppolitiky, ze s tim dosud jeste nic neudelali neb to je zase jejich zodpovednost a skoda neni jen nekolik milionu ale stovky miliard neli vice...
  • A proč ji neodsoudili??? Že by za to nemohla??? Zavřít,zabavit majetek a poslat na nucené práce. Proč by 400 lidí trpělo kvůli jedné krávě???
    Jsem již dlouho na světě a vždycky nám říkali: KDYŽ NĚČEMU NEROZUMÍS,TAK SE ZEPTEJ. Ona se před podepsáním těch lidí neptala,tak ať si to vyžere!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit