Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    prezidnet měl pravdu Pussy Riot jsou undy

  • A kdo zaplatí odškodné kuřeti, které bylo nemilosrdně nacpáno do těsné "pusy" jedné z členek Pussy Riot. A bez placení? To by jim Donald Trup asi netrpěl.

    (Pokud to ovšem byla akce této "gruppy izobrazítělno-seksualno-politíčeskogo iskússtva".)

  • Sexuální harašení ala USA ? Tam dnes si ženy,dříve dívky vzpomínají,jak je chlapi plácli přes hýždě,respektive,dali ruku na rameno,ještě hůře někam jinam. A u soudů to prochází a jsou na to přísné tresty.Pussy Rijot jsou k...y,které si sexuální praktiky pletou s politikou a evropský soud jim dává za  pravdu.No a když nad tím takto přemýšlíte,tak vás napadne takováto věc-islámské soudy by s těmito sexi-idiotkami zatočil jinak.Tak se nedivme,že i toto se stává argumentem pro některé příznivce islámu,že ti by takové praktiky u žen tvrdě trestali.Ale nyní k tomu rozhodnutí soudu: "Nic nebude".Rusové mají ještě rozum na pravém místě.

  • Evropský soud pro lidská práva ve Štrasburku si může dát svůj rozsudek třeba zarámovat. Asi je každému jasné, co si s ním v Rusku mohou třeba utřít . . .

    http://www.rukojmi.cz/clanky/537-jak-clenky-pussy-riot-nositelky-ceny-vaclava-havla-za-kreativni-disent-soulozily-v-moskevskem-biologickem-muzeu

    • Úplně přesně si dokážeme představit co takové podlé komoušské krpaté nic jako putin s tím udělá.

      Nelze přece od něčeho tak odporného jako je vychodostepní chanát - tlupa zdivočelých rusáckých bolševických -pííííííííííííp- očekávat.

      • Nejsem právník, ale váš příspěvek dle mého názoru naplňuje níže uvedený paragraf Trestního zákoníku. Mně je to celkem jedno a redakci Tiscali asi také, ale dejte si pozor, abyste jednou nenarazil a pak se nedivil jako divizna.

        "

        1. § 355
        § 355Hanobení národa, rasy, etnické nebo jiné skupiny osob(1) Kdo veřejně hanobí

        a) některý národ, jeho jazyk, některou rasu nebo etnickou skupinu, nebo

        b) skupinu osob pro jejich skutečnou nebo domnělou rasu, příslušnost k etnické skupině, národnost, politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou skutečně nebo domněle bez vyznání,

        bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

        (2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1

        a) nejméně se dvěma osobami, nebo

        b) tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

      • O trpajzlíkovi Putilínovi se říká, že při svém KGBákování v Berlíně osahával ženy.

        U komunistů nebývá zvykem respektovat respektovat rozhodnutí soudu  (viz náš hradní "symbol" a causa Peroutka) a Rusák navíc vyznává jedině sílu. To by musel soud Putilínovi vyprášit kožich a pak by ho snad k něčemu přiměl.

        Jinak ty Pussy Riot nejskou my cup of tea.

  • evropský soud podporuje hulvátství a neúctu ke všemu normálnímu,takhle se dostanem jen na smetiště dějin i s celou EU,to už fakt není normální,někdy mi ty "Lidská práva" připomínají vládu za Nera

  • Mně se naše "evropské hodnoty" líbí hlavně v tom, že jsou systémové a spravedlivé. Buďte si naprosto jisti, že kdyby členky Pussy Riot předvedly to samé v nějaké mešitě v Německu, Belgii nebo Francii, rozhodl by tento soud stejně a možná by si ty členky vysoudili ještě větší odškodné!

    Dneska mám nějakou veselou náladu 🙂


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit