Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč se již několik let mluví o důchodové reformě????  Protože  skupina co je nyní v opozici rozkradla celý důchodový fond. Peníze několika generací rozfofrovaly tito vylupkové.  Za babiše se nejvíce zvedlají mzdy důchody a životní úroveň . Pokud je vinen podle našeho práva odsuďme ho , seberme dotace, ale podle práva .Nikoli podle přání neschopných pitomců.

  • Babiš je jedině takových způsobem vydíratelný. Korumpovat penězi, jako ostatní politiky, kteří do politiky vstoupili s nahou zádelí s vidinou zbohatnutí to u Babiše nelze, neboť sám je miliardář. Takže aby Babiš Brusel poslouchal je třeba na něj tlačit jinak, výhrůžkami trestním stíháním nebo mediální dehonestací. Berte to tak, že kdyby Babiš skákal jak Brusel píská a samozřejmě nebránil přijímání uprdlíků, tak by žádný jeho střet zájmů se neřešil a mainstreamová média by ho vynášela do nebes. Brusel jen čeká, že se po volbách dostanou k moci Piráti a strany debilbloku. Ti se přílivu islámských uprdlíků bránit nebudou. Na to můžete vzít jed.

    • kampf63

      Čapí hnízdo,klapka 1262 a další budou nasledovat!..§§§ Řadu tohoto komediálního seriálu, přerušila pouze fraška Vrbětice,příznačná Haškovským: Vinný,nevinný,musí viset.DB 5 již zcela jistě vymýšlí další,naprosto zaručeně"pravdivé" skandály....Jsem jen zvědav,jak se z toho budou pozděj nynější spiklenci vykecávat...(Hoax?...§§)Dnes je dnem výročí vypálení a vyvraždění Lidic! Je nutno si připomenout právě ty,kteří se s Posselty ,potomky a pokračovateli těchto vrahounů opět přítelíčkují,bratří a nesmrdí jim dokonce ani  Sorosovci§§..§§ Kdo to je všichni dobře víme...("Naši vlastenci")!..§§§


      • vanhorne

        "Čapí hnízdo,klapka 1262" 

        Klapka 25085😂

        http://imgway.cz/s/Oo1

  • josef.chmela

    Zbyteční komedianti v EU kteří si neustále musí něco dokazovat. Pryč od diktatury EU. Rozpustit tuto diktaturu co nejdříve. Lukašenka a Putina na ně.

    • vanhorne

      "Lukašenka a Putina na ně."

      Vrat se do hrobu pohrobku a tam si sni o tom 'Zlatem socialismu', ktery bys chtel jeste jednou prozit.

  • zaris

    Na kauzu Čapí hnízdo už letí jenom debilové a ti , co to tady rozkradli a chtějí krást dál.

  • A?


  • KIMCID

    😂

  • ..asi takhle:

    https://ibb.co/ZXhsWz6


    • Na základní škole se učí jak udělat prezentaci v powerpointu, ty umíš akorát zkopírovat odkaz. Trochu málo, ale tobě to stačí!!

      • Na ctrl c ctrl v je tady jinší expert. Na toho nemá ani filosof chmela. Tony Janák for president. Snad jsem to napsal správně. 

      • vanhorne

        "ty umíš akorát zkopírovat odkaz"

        Ty bys to v powerpoint neco takoveho dokazal?

        http://imgway.cz/s/Ony

      • "Na základní škole se učí jak udělat prezentaci v powerpointu, ty umíš akorát .."

        Buď rád, že chodíš na základku teď. 

        Když jsem já chodil na základku, učili jsme se ještě, že náš tatíček je Josif Stalin.

        😂😂

        • josef.chmela

          Zase kecáš z hladu, že?

    • vanhorne

      👍

      Confucius: jeden obrazek rekne vice nez 1000 slov.

      • Úplný bezvýhradný souhlas tentokrát. Stačí se podívat na obrázek kterým obstastnuje chmela chose a hned je nám jasný s.kým máme tu ehm čest. Tady to platí dokonale. 

      • ty blbej kdekoliv na zemekouli vid ? 

    • josef.chmela

      Debilní voliči tzv. demoopozice. Aby se zase mohlo vesele krást a podvádět, spojily jsme síly všech pokrytců ve spolky SPOLU a Pirátský Stan proti Babišovi. Jiný program vám totiž nemůžeme nabídnout. Ale, protože jste debilové, tak vám to jistě stačí. Naše spolky vás nutně potřebují, protože slušný, vzdělaný a myslící volič nás nevolí.

      • Pepo mas zaplaceny dane i z toho co v Cechach nemas ? Je  to dulezity , dratenik s tim pocita . geronti z morawyjo s tou dolni ychtelygency jsou prej predem evydovany a ocislovany . Drz se josefe , tvuj ydeal Stalin se jmenoval stejne . Nez zdechnul . Diky bohu rikam ja neznaboh. 

      • Zlatý časy, když se kradlo (jen) po milionech. Dneska krade po miliardách!

        😉😂

        • kampf63

          V miliardách a více se kradlo za Kraďouse aspol. Největší zloději po velvetšvindlu teď ve snaze,dostat se opět k lupu,řvou jako o závod :Chyťte zloděje,posléze,jak je jejich zvykem,budou opět  tvrdit že je to hoax a přemýšlet,na koho to uvrtat!..§§§

          • vanhorne

            "V miliardách a více se kradlo za Kraďouse aspol."

            Nejvyssi echelon ANO, to jsou machri. Proti tomu je Kradousek usmoleny svec prtavec.

        • vanhorne

          "když se kradlo (jen) po milionech."

          Pry se kradlo i po milliardach uz tenkrat. 

          https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/klaus-nemci-dosahli-dominance-o-niz-marne-usilovali-ve-valce.A150326_161010_domaci_aha/diskuse (Nevim jestli je to hoax or not. 45% mi rika, ze by to mohl byt hoax, 55% rika neni. Musi to kazdy brat podle toho jak to vidi.

          Ale clovek ktery dokazal pred deseti lety zmizeni protokolarniho pera, pred ocima divaku celeho sveta je macher nad machry. On se sice snazil vysvetlovat, ze to byla jen obycejna prupiska jakych uz podle jeho slov dokazal nechat zmizet tisice, neni to tak docela pravda. Nekolik dnu po kradezi pera, kancelar presidenta Chile vydala prohlaseni ve kterem rika o jake pero se jednalo. Bylo to pero zhotovene na zakazku kancelare, ktere bylo posazeno polodrahokamy, cili zadna " Klausova seriova prupiska" to nebyla.😂

          https://www.bbc.com/news/world-europe-13063897

          • Gorobilypes

            Je ale velká škoda, že se podobný humbuk nedělal okolo církevních restitucí - odhady o 50 miliard navíc - to je 1 000 x víc než ,,čapák,, !!Je velká škoda, že se podobný humbuk nedělal okolo 43 000 bytů v Ostravě - OKD - při průměrné hodnotě okolo milionu to dělá 43 miliard - to je více jak 800 x více. Celková ztráta státu z OKD je uváděná 100 miliard, to je 2 000 x více.Je velká škoda, že se podobný humbuk nedělal okolo solárního byznysu - tam létá bilion !!!! a to je 20 000 x víc. Je velká škoda, že se podobný humbuk nedělal okolo H systému, kde se podle zpráv sdělovacích prostředků pozemky z konkurzu prodaly za 36 milionů, aby sev vzápětí přeprodaly za více jak 1,2 miliardy, takže okamžitý vývar přes 1,1 miliardy - to je nějakých 3000%. Proč je tak důležitých 50 milionů, když se i více jak 1 000 násobné částky neřeší 

            • Gorobilypes


               


               

              Jen koukněte...a to je jen tak namátkou!!! A toto se prostě ,,vypařilo,, a co?? No nic...v poho.. /Lepšolidi sobě/ Náklady transformace 1991-2004 577 500 000 000 KčNucená správa IPB 200 000 000 000 Kč.Chemapol 16 900 000 000 Kč.Knižní velkoobchod Praha 21 000 000 Kč.Anex Cirrus, Kalouskovy padáky 150 000 000 Kč.Modernizace tanku T72 13 000 000 000 Kč.Kasárna na náměstí Republiky - penále pro stát 400 000 000Kč.Lehké topné oleje, LTO 100 000 000 000 Kč.Promopro, Vondra 938 000 000 KčOpenCard 800 000 000 Kč.Zelená Praha 250 000 000 Kč.Bezdrátová Praha 390 000 000 Kč.Praha Olympijská 70 000 000 Kč.Nova, arbitráž s CME 10 000 000 000 Kč.Kauza Český dům, nevýhodné pronájmy 26 000 000 Kč.Diag Human, arbitráž, zabavení majetku 13 0000000000Kč.Mostecká uhelná 3 200 000 000 Kč .OKD, nevýhodný prodej firmy 5 700 000 000 Kč.OKD, následné tunelování 80 000 000 000 Kč.Gross, akcie, byty 300 000 000 Kč.Internet do škol 884 000 Kč

    • 👍😃

  • většina poslanců EU včetně udavačů Pirátů a blabla...no nějak lidi zapomínají jak nám spolek ODS a TOP0 rozebral rozkradl republiku. Babiš jim leží v žaludku, odstřihl je od příjmů a to je štve. Nejsem volič Babiše, ale tentokrát mu dám hlas

  • Boha jeho, čo za chujoviny ta únija robí, veď všici kradnú.

    • vanhorne

      "veď všici kradnú."

      Len ja nie, pametajte si to a budu sa sudit aj do smrti.😂

    • Gorobilypes

      https://youtu.be/t7VHEQeFNpM

  • Klaus nic přece neukrad, on měl přece bohatého sponzora Báču.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit