Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Velké internetové firmy nyní v Evropské unii zvládají do 24 hodin prověřit devět desetin obsahu, na který je kvůli možnému šíření nenávisti upozorní úřady nebo nevládní organizace. Plyne to že čtvrté prověrky způsobu,"

    .

    Příště bych prosil paní Jourovou o statistiku, kolik bylo zjištěno a nahlášeno nenávistných příspěcků vůči Rusku, Trumpovi a u nás vůči Zemanovi, Babišov, Okamurovii a jejich voličům. Děkuji za informaci

  • S paní Jourovou nesouhlasím. Se slzou v oku musím připomenout cenzory normalizační, kteří se hrdinně  probírali stokou ručně a infekční materiály poslouchali na vlastní uši a četli vlastníma očima, bez pomoci třídících robotů, snad jen občas s pomocí domovních důvěrníků. To bylo pravé hrdinství.

    Paní Jourová mne svou činností utvrzuje. Ostatně soudím, že EU má býti opuštěna.

  • čučkařka Joudová

  • dzixy

    Společnosti musely kvůli kodexu najmout tisíce lidí, kteří podle komisařky mají velmi nezáviděníhodnou práci. "Probírají se stokou. Podle mne jsou to hrdinové digitálního věku," poznamenala Jourová.

    Chytrolín Jourová zapomněla uvést, kde je záruka, že ti, co se "probírají stokou" jsou těmi, co přesně ví, co je pravda a co lež, co je správné a co není. Moc výrazný rys totalitního chování.

  • KIMCID

    velký bratr tě vidí  :-( 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit