Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Pišta "Petr",ty už si říkáš MY,co tě k tomu ospravedlňuje,je vidět že už ti kape na karbid,nechej se vyšetřit ty starý blázne.
  • Z většiny příspěvků je mi na zvracení.Postrádají úctu k člověku a elementární slušnost.JÁ PANU PRESIDENTOVI DĚKUJI ZA OSOBNÍ POCIT SVOBODY.Ti ubožáci by si měli uvědomit,že bez takových lidí,jako byl pan Havel by dnes nemohli svobodně vyjádřit svůj názor.
    • Tak se di vyzvracet a nepiš tu kraviny, Ti ubožáci podle tebe, mají strch s toho co nastane příští rok.
  • To je síla. Kam se na tu židovskou pravicovou masáž hrabe Stalinův kult. Nejsme jako oni. Čest práci a Pravda vítězí.
    Můžeme se těšit při příležitosti Havlova pohřbu na příjezd světové židovské elity.
    Mimochodem- doporučuji se podívat na stránky " http://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1clav_Havel#Ml.C3.A1d.C3.AD", kde se v odstavci " Mládí" píše o Havlovi: " Z kádrových důvodů nebyl Václav Havel přijat na žádnou vysokou školu humanitního zaměření, a proto v letech 1955–1957 studoval na ekonomické fakultě Českého vysokého učení technického"
    Pokud o tom vím, tak na ČVUT bylo zařazení podle zaměření. To bylo rozděleno na studijní kroužky. A některé z těchto kroužků měly tzv. ekonomické zaměření. Všichni, kteří o tom něco vědí znají, že do těchto kruhů byli umisťováni prominenti režimu a nároky na jejich odborné znalosti byly nesronatelně nižší než na ostatní techniky. Také je to na těch našich ekonomech znát a podle toho to tady také vypadá jak to vypadá.
  • Při čtení většiny příspěvků,nabývám dojmu že jsme stále bolševický národ,který si nevidí ani špičku nosu.
    • Já tento pocit mám spíše při čtení tisku v posledních 3 dnech. Téměř stejné titulky a mediální masáž jako v 50 letech.
    • Milé fb-75, víš co vyjadřuje pojem bolševik??
  • Vykašlete se na to, stejně bude zima, jaro, léto, a podzim a to 100 tisíkrát. I bez papalášů. Ty zaklopí taky ať se jim to líbí nebo ne. Jen mě mrzí, že ještě dnes se najdou lidi/zrůdy, kteří si dokážou vážit a obhajovat porevoluční bandu pacholků, neumětelů, kteří vidí jen zisk z okrádání obyčejných lidí. To že zjevy typu antiparoubek, petr atd, nic jiného neumí než mačkat ctrl+c nemaje jediný rozumný argument a umí jen urážet ač prosazující demokracii, jaký koli jiný názor než je jejich také o něčem svědčí. Nehádejte se s nimi. Na každé prase se vaří voda. I na ně. Tohle je vše co jsem chtěl napsat. *9*
  • Facebook je mi ukradený a toto video si určitě nepustím.
  • KSČM získává na síle a až vyhraje volby život se změní k lepšímu,reformy které se chystají vyženou zase lidi do sklepních bytů jako to bylo po válce.Stará paní má důchod 8000 Kč a za byt zaplatí skoro 6 tisíc,je toto lidské?
  • Když tady tak čtu ty výplody hospodských primitivů, tak se nedivím, že Zemí Koruny České vznikla stepní gubernie.
  • Ty lidi jsou šílenci, když měli jít do stávky, aby donutili tuhle po*ranou vládu k demisi i s presidentem, to bylo v létě, tak to nešli, rači utekli na chaty a brali si dovolenou. Přitom jim šlo a jde o práci o důstojné léčení a spoustu věcí o které nás vláda okrádá, vy*rali se na to. Jenom si stěžovali a stěžují po hospodách na vládu která nás všechny okrádá, proto nikdo nezvedl pr*el, aby vyšli do ulic, jak to chtěli odbory, které očekávali pomalu 10000 lidí, kterým není lhostejná jejich budoucnost a budoucnost příštích generací, ty se na to vy*rali opět, přišla jen hrstka. Ale zemře bývalí státník, který byl první polistopadoví president a v tu ránu je v pohřebním průvodu tisíce lidí, kteří tam mrznou a je jim jedno co s nimi bude, od nového roku 2012. Kteří měli pomoct odborům, když byla vyhlášená generální stávka. Přemýšlení Českého národa nechápu.
    • Venco Plzeň, hodnoty se tvoří prací a nikoli stávkováním. Od malička jsem byl veden k tomu, že chci-li něco, musím si na to nejdřív vydělat, ušetřit a pak si to koupit. A také to, že nemohu mít všechno co vidím.
      Já si nemyslím, že mě někdo okrádá, šetřím a koupím si to na co mám.
      Myslím, že toto vše si soudní občané uvědomují a proto nešli místo práce řvát a dělal bo*del v ulicích. A nyní si soudí občané uvědomují, jakou vysoce morální osobností byl V. Havel a také to, že nikoli levnější pivo a buřty, ale MORÁLKA je to co nám nejvíc schází.
      • Buď práci čest
      • Z toho málo co vydělám abych uživil děti mi většinu Vládnoucí garnitura ukradne. Proto mladý páry málokdy dnes mají děti, protože je jim jasný že je těžko uživí. Komunisti se právě snažili o to aby se rodili děti, všemožně to podporovali, proč to snad nemusím vysvětlovat. Ovšem tohle dnešní vládnoucí zloději nepochopí. Po nás potopa. Je třeba tomu co nejdřív zabránit.
      • Kolik je Ti let, staráš se o sebe, bydlíš sám, máš rodinu.
      • Morálka je sice krásná věc, to je pravda. Tobě tahle vláda zdřejmě vyhovuje, asi se máš dobře, máš rodinu, vychováváš děti, všímáš si jaké jsou ceny jídla, bydlení, hospitalizace v nemocnici? Mě to určitě nevihovuje. Koukáš kolem sebe? Proč by se měl dělat bo*del v ulicích, právě Ti soudní občané, mohou říjít příští rok o práci o bydlení, když ze sebou mechají vláčet a dělat ze sebe loutky.
  • Všichni komunisti kokněte se na televizi a uvidíte jak jste malinkatý a bezmocný v tomhle státě!!!!
    • Anonyme, nevím kam koukáš, ale zřejmě máš dalekohled obráceně.....
    • Mýlíte se pane/paní. Komunisti jsou stále dost velicí a všichni víme proč. Třeba proto že by vrahy odsoudili a ne vyznamenali. A právě pro svojí velikost chtějí KSČM ostatní strany zakázat. Protože se jich bojejí. Je jim jasný že když to povedou takhle dál, a jinak to neumějí, tak komunisti budou větší a větší.
      • KSČ(m), pohrobek zločinecké bandy KSČ má na rukou krev tři a půl stovky nevinných popravených z politických důvodů, na deset tisíc ubitých StBáky při "výslechu" nebo zastřelených "na útěku", čtvrt milionu dlouhodobě vězněných v komunistických koncentrácích, přes dva tisíce lidí vyhnaných ze svých zemědělských usedlostí zděděných po předcích, lidé vyhnaní ze škol, ze zaměstnání, zotročení, okradení...
        Zrůdný komunismus se stal i učitelem nacismu. Kdo vyznává komunistickou ideologii je buď pomatenec nebo nelidská zrůda a v obou případech by měl být izolován od normální lidské společnosti.
        • Tohle sis někde přečetl.
          • Stačí mít v hlavě mozek a ne slámu, kterou pomočí kdejaký žid a pak s toho mám v hlavě chaos. Proto doporučuji používat vlastní mozek, nenechat si ho devastovat propagandou pravicovo židovských medií. Pak není potřeba číst nějakou propagandu a slepě ji papouškovat až tomu dokonce i uvěřím.
        • Vážený Petře,
          má rodina za "báječné" první republiky bydlela ve vagoně a pro vodu chodili sto metrů do studánky - nebyli houmles - ale z té žebračenky, co dostávali za práci na víc nebylo. Nechci obhajovat komunisty, ale s nimi se ten vagón změnil za byt s vodovodem..... A ktěm mrtvým či pronásledovaným, také se tak radikálně stavíte proti např. katolické církvi (tam se mrtvých a ožebračených nedopočítáte)
        • Pane raději se odstěhujte, protože více jak třetina národa jsou zrůdy a je potřeba je postřílet. To je vaše ideologie.
          http://www.novinky.cz/domaci/253802-cssd-se-propadla-na-letosni-minimum.html?ref=ostatni-clanky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit