Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Třeba krásný trik předvádí nějaký Feri. Ve skutečnosti se tam u kalíšku chlapci připili a pokračovali v tamním zvyku. Trošku si zanadávat.Ale vyčuránek chce být mučedníkem.A on je místo toho pro srandu.Komediant.
  • Než jsem si přečetl názor pisatele a jeho nick, napadly mne kupodivu stejné myšlenky. Jenom bych jako příklady politických ilusionistů uvedl zeMANa a BUREŠe. Ne že bych snad chtěl chválit "doživotního poslance z povolání Bendu". 

  • Magie se přestěhovala z estrádních vystoupení a různých divadelních pódií do nejvyšších pater politiky, kde se pohybují vynikající političtí hochštapleři a iluzionisté, kterým se daří oblafnout masy občanů, resp. voličů. Velmi znepokojující je fakt, že lidé na primitivní politické triky opakovaně zabírají jako ryby na udičku, jako kdyby byli mnozí občané prostě nepoučitelní a mající problémy s logickým myšlením. Iluzionisté kdesi v televarieté či v cirkusovém šapitó jsou pro drtivou většinu lidí neznámí, naopak iluzionisté v nejvyšších politických patrech jsou velmi známí, lidé na ně nadávají a přesto nebo právě proto jsou tito političtí iluzionisté typu Kalouska či Marka Ulejváka Bendy stále voleni. Jak píše paní redaktorka, lidé se zřejmě rádi oddávají iluzím. Jenže v politice mohou zhoubné iluze dokonce existenčně ohrozit naši vyspělou evropskou civilizaci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit