Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejlepší víno je ruská stoličnaja








    PCHE !!!
  • vanhorne
    "Ponoření vína do mořských hlubin zachovává kyselost, protože pod vodou není moc světla, není tam vzduch, je tam poměrně chladno a teplota je stálá," vysvětluje.
    To muze vysvetlovat stejnym pomatencum jako je on.Kdyz se ponori vino do stareho dobreho vinneho sklipku o ktery se dobry vinar stara, bude mu tam jako v perince a nic mu neuskodi.Dobry vinny sklep ma vsechno co ma ten podmorsky, mimo to "vzduchoprazdno".I kdyz pouziju korkovou zatku ale zapecetim ji dobre voskem, muze me v tom sklepe lezet 100 let a vzduch ho neznici.Je to jen o penezich, protoze hloupi lide budou platit 1000Kc za lahev "Podmorskeho Chardonnay" misto 100Kc za lahev Valtickeho vina ze stejneho sudu ale jen "Podzemni Chardonnay".Az se Valticaci doslechnou co ti French vinari vymysleli, urcite zacnou potapet vino odrudy "Karton Spezial" do Sedleckeho rybniku a prodavat jako "Valticky Podmorsky Modry Portugal".☺
  • Jenom aby jim ho nevysosala nějaká chobotnice, ty jsou schopné všeho...
  • dearputin.com
    • dearhitler.com
    • Umíš taky něco jiného než propagovat Putlera.
      Na Vysočině v rybníce leží Becherovka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit