Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Běžte už do hajzlu ku.vy s vašema kauzama a začněte dělat něco pro lidi, zasr.ci zasra.ý. Pořád nás den co den krmíte článkami o tom kdo je z těchto z.rdů větší zm.d a vr.h.
  • Uznaný korupčník,skřehotavý Vít je jako sRath,jak může,plká a chytračí,že všechno ví,všude byl a všemu rozumí *2* *2* *2*
    • Kubice zase mlžíš a co takhle zalovit do vašich modrých vod, tam je korupčníků a jsou skuteční, nemusel bys na ně nastrahovat žádnou krabici.
    • Jen blbec si myslí, že je Bárta korupčník. Je to tzv. "mediální prase" na které se teď žene "mediální zabijačka". Bohužel. Ale někdo musí padnout, pro dobro zlodějům, že? (Jako tomu bylo už víckrát v dějinách této korupcí prolezlé republiky)
  • Bylo by třeby, aby zbylí členové VV, nikoliv LIDEM přešli nyní k nějaké levicové straně, aby naúraviůi selhání v minulé vládě. Převážná většina lidí jim dala levicový hlas, proto nyní ten propad.Tak se pochlapte a jednejte.
  • Bárta, Bárta... voni prášej (cigáněj), voni se nezměněj..

    Vaše hlavní "zásluha" je, že jste dovedli do sněmovny partu Australské Broskve (in english please!), která s ODS a s TOP 09 představovala nejhorší vládu od doby Windischgrätze a Bacha a těch Schwarzenbergů K.H. Borovského. Bandu co prosadila proti vůli a proti zájmům Českého národa, které byla povina hájit, přímo propasírovala a smluvně ošancovala všechna možná svinstva proti i budoucím generacím, ve prospěch cízích mocností, mimo jiné i Vatikánu!

    Když to nedokážete právně zpochybnit a napravit, jste se svojí partou tlučhubů SPOLUVINNI vším tim s v i n s t v e m ! Styďte se *12* ! *16*
    • Díla autorů, jejichž úmyslem bylo čtenáři cosi sdělit, obvykle nejsou ke čtení. Důvodů je několik:
      a) tito autoři obyčejně nevědí o nic víc než průměrný čtenář - mohou se z nich tedy v nejlepším případě stát sdělovači obecně uznávaných nepravd (ti jsou mezi lidem nejpopulárnější, neboť mu dávají blažený pocit, že "přesně tak to je, ale my to neumíme tak hezky říct");
      b) pokud náhodou mají o něčem ponětí, obyčejně nedovedou či netroufají si pořádně se vyžvejknout a věc raději opíší (tak vzniká symbolismus), nebo se domnívají, že hloubka jejich pravd by mohla nezasvěcencům uškodit (tak vzniká esoterismus). Těchto skutečností využívá řada autorů, kteří nevědí vůbec nic, ale správně usuzují, že se to ve sfumatu symbolů docela dobře ztratí, následkem čehož je v oblasti mystiky mnohdy opravdu velmi obtížné odlišit úplné žvásty od alespoň částečně obsažných textů. Hodnocení je tedy nakonec závislé především na míře aplikované grafomanie;
  • Boj proti dinosaurům spojením se s nejhoršími z nich byla pěkná pakárna. Díky nim vznikla tato odporná trojkolka, která nás stála neskutečně mnoho a řada rozhodnutí a zákonů je nezvratná a náprava nemožná. Církevní megatunel nemusel být, kdyby VV a z toho Lidem dinosaury nepodržely. Bárta šmíroval a šmíroval, až se ušmíroval, ale pravdou je, že kdyby se rozhovor Janoušek-Bém, kolibřík nedostal ven, tak není jisté, zda by se vůbec něco dělo a něco v této oblasti řešilo. Na jednu stranu to možná vyšetřování poškodilo, ale na druhou stranu je otázkou, zda by se to vůbec řešilo, kdyby se to na veřejnost nedostalo. Co oko nevidí to srdce neželí. UVidíme, jak se s tím vypořádají ti další, hlavně ANO s Babišem a jeho ranaři a Okamura. Na klasické strany bohužel těžko můžeme sázet, protože oni nebudou hnacím motorem, když nebyly za celá ta leta.
    • Naprostý nesmisl co tu píšeš Nitko. Za a) jak mohl vědět, že Ti, proti kterým bojuje se mu dostali až do strany? Vždyť do hlavy nikomu nevidí - to byl podraz vůči němu tak i vůči VV.
      A k tomu zbytku se radši nevyjadřuji, jinak bych musel sprostě nadávat...
  • Nedorostlý skřet to má spočítané, půjde za Drátem. A tak je to správně.
    • Tak to není správně. A na víc, než osobní úražky se nezmůžeš!?
    • Veselýblbe.No ty budeš asi krasavec třeba Bendovi Markovi podobný.Tak to té omlouvá.To už jsou papíry na hlavu od narození.
      • Tak si sním postav dvojdomek, ¨buzno.
  • Vidíte pane Bárta,tak si promarnit šanci,kdyby Vaši poslanci splnili slib daný voličům,a dinosary potírali a ne si nimi připíjeli na vznik legendární 118, tak jste neskončili na politickém smetišti.....Skoda nápady jste měli dobré,ale chuť rychle zbohatnout byla větší...I když Vás z toho nepodezírám......
    • Souhlasím. Moc pěkně napsáno. *3*
  • Pan Barta je poradny frajer.Pokud se snazil ziskat odposlech dvou vyhlasenych hnoju Bema a Janouska tak mu patri vseobecny obdiv a dik.Sebemensi jeho klopytnuti se maze.Protoze ti dva jmenovani jsou odpadem naroda a nikdo nema pravo se za tyhle dva spinavce po nekom vozit.
    • No, nikdo nemá právo. S tím souhlasím. Bohužel, většina národa jsou tupé ovce ovládány médii, takže "hurá".
  • To, že iniciátorem změn byly VV, je fakt, který nelze vymazat jakýmikoliv hloupými útoky proti VV a banalizováním, jak to dělala vládnoucí klika v nedávné minulosti. To je příklad toho, jak lze stokrát opakovanou demagogií vštípit většině společnosti do hlav vymyšlenou lež. Nakonec si přisvojit i úspěch v tom, v čem tato klika naopak bránila jakýmkoliv změnám. Mistři v odvádění pozornosti. Dále bychom si měli na základě zkušeností z chování Nečase a Kalouska uvědomit, jak málo stačí k uzurpování absolutní moci jednotlivcem či skupinou. Svobodu si musíme hlídat za jakýchkoli okolností.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit