Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A čekal snad někdo něco jiného od té vlastizrádné rusofilní špíny z hradu???
  • Spolupráce s fašisty, čili bolševiky nikdy nepřinesla, ani nepřinese nic, než chudobu a katastrofu. Dokud budou v Číně a Rusku vládnout nacisti, budeme pro ně jen kořist a ne obchodní partneři, to ví každý , kdo s nimi obchoduje, ovšem kromě zkrachovalce Luftjardy Natvrdlíka, který tu goeblsuje za čínské milióny.
  • Hup!!!
  • Čína zintenzivňuje cenzuru. Blokování internetu působí velké problémy i zahraničním firmám, které v zemi podnikají, často se totiž nemohou dostat na některé webové stránky nebo používat e-mail. Cenzorský úřad zaměstnává statisíce lidí včetně těch, kteří píší ve prospěch vlády a odvádějí diskuse od citlivých témat

    Blokování internetu se lidově říká 'Velká čínská zeď' a způsobu, jak ho obelstít, zase přeskočit zeď. Uživatelé to dokáží díky VPN, tedy virtuální privátní síti, kterou používají hlavně firmy, ale za zhruba 200 korun měsíčně si ji mohou pořídit i obyčejní Číňané.

    Díky ní si přečtou, co je za zdí, Čína ale přitvrzuje a blokuje i VPN. Studentka Leah Li neskrývá frustraci z toho, že získávání informací trvá daleko déle. „Používám VPN k vyhledávání na Googlu a pro práci s Gmailem. Když nefunguje, nemůžu získat dostatek informací, abych překládala. A také, když je zablokovaná, všechno trvá pětkrát, šéstkrát déle,“ řekla studentka.
    • http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/398780-fbi-odblokovala-teroristuv-iphone-i-bez-pomoci-applu.html
  • http://www.novinky.cz/vase-zpravy/jihomoravsky-kraj/brno-mesto/1297-36639-naciste-ve-sluzbach-usa-kam-se-schovaly-tisicovky-hledanych-.html
    • Až na to že ty nejsi proamerická Simča ale ruský agent zlej troll alias BTW a hrdina Pitkin *15* *15* *15*
      Jsi podvodník s hlasováním a také propagátor ruského webu Sputnik který lže a pomlouvá
      EU v žoldu Kremlu. Nedávno sputnik lhal že maskovaní muži na demonstraci jsou policisté.
      Ukázalo se že jsou to radikálové z fotbalu a že sputnik zase lhal *15* *15*
  • To co se tady píše o čínských zvěrstvech v Tibetu, to je neuvěřitelná bestialita, genocida a ničení světového kulturního dědictví nezměrné ceny. Co čekat od toho čínského dob.tka, vždyť to jsou komunisti... *16* *16* *16*
    • pořád tu jsou dýl a mají delší kulturu než samotná evropa...
    • Sám si dobytek. Havlova rohožko. *12* *11*
  • Co tady filmuješ inteligenta havloidní nulo. Hrdinovi Putinovi nesaháš ani po kotníky tapetáři *15*
    • To je přesně Tečkův styl. Když nejsou argumenty, následují urážky a tapety. Z vlastní hlavy nenapíše zhola nic, tragéd. *15*
  • O zločinech komunistické číny budeme znovu hovořit zase zítra.
    Volte Petra Cibulku. www. cibulka. net. ten jediný ví že čeští komunističtí zločinci a vlastizrádci v žoldu Kremlu jako je zdejší hrdina BTW Pitkin patří do vězení.
    • zločiny jsou nám u zadele...
      • Pak podporuješ zločince a jsi gauner. Naštěstí jsou tu i slušní lidé kteří ke zločinům
        komunistické číny lhostejní nejsou
  • Je toho podstatně více, co bych zde mohl o Tibetu sdělit, nicméně, hodina pokročila. Pro případné zájemce o toto téma odkazuji ma své zítřejší vystoupení v diskuzním pořadu na ČT24. Dobrou noc.
    • jakej Tibet?
      • On myslel bidet. Má to popletený. *3*
    • Zajímavý počtení dík. Akorát to tady prznil havloidní sirotek tapetama.
  • Číně došla s ruskou neschopností stavět dálnice trpělivost a hledá náhradní dopravní trasy do Evropy přes Kazachstán, Azerbájdžán a Turecko. Rusko za celou putinovskou éru nepostavilo jediný kilometr vysokorychlostní železnice.

    Silnic dnes Rusko staví čtyřikrát méně než na konci Jelcinovy éry. Dosud nebyla dokončena dálnice mezi dvěma největšími ruskými městy Moskvou a Sankt Petěrburgem, která se staví od devadesátých let. Některé úseky současné silnice mezi těmito městy jsou rozbité tak, že proti nim je naše ‚dé jednička‘ úžasně rovná. To, že dálnice není dostavěna ani ve směru pro Rusy klíčovém mezi Vladivostokem a Moskvou, není snad třeba ani připomínat. Dokonce některé úseky této trasy nemají ani asfalt.

    Právě okolnost, že Rusko není schopno stavět dálnice, rozlítila Číňany. Rusové jim totiž nabídli projekt západočínské-západoevropské tranzitní dálnice. Jenomže zatímco Číňané své úseky bez problému postavili a Kazaši mají svou 2400 kilometrů dlouhou dálnici těsně před dokončením, ruská delegace pouze ukazovala v Pekingu maketu své dálnice, na které se ovšem reálně ještě ani nekoplo.

    O letecké dopravě v Rusku není třeba mluvit. Podle údajů Mezinárodního úřadu pro civilní letectví patří k nejnebezpečnějším na světě. Jaromír Jágr kdysi trefně poznamenal. „Ruská letiště, to jsou často jen takové malé budky v poli, ale alespoň tam netrvá dlouho odbavení.“

    Rusko jako země, které není evidentně schopno postavit dálnici o délce cca 700 kilometrů mezi svými dvěma největšími městy a moderní dopravní komunikace vůbec, patří tak spíše mezi rozvojové země.
    • Právě budování moderních dopravních komunikací je důležitým atributem vyspělého státu. Na Číně se mně mnohé nelíbí. Ale tato země se modernizuje neskutečně rychlým tempem. Mezi Pekingem a Šanghají vede místy i osmiproudá dálnice v každém směru a obě města spojuje vysokorychlostní železnice, po které uhání vlaky až třísetkilometrovou rychlostí. Číňané dobře vědí, že kvalitní moderní dopravní komunikace jsou jedním z klíčových předpokladů pro zařazení mezi vyspělé státy světa a proto je zkrátka masivně staví. Čína je pro nás skutečně perspektivním státem z hlediska zahraničního obchodu a musíme jí věnovat velkou pozornost. To ovšem neznamená, chovat se vůči Číňanům poníženě a servilně. Když nějací čínští podnikatelé měli jít v Praze na diskusi s českými vysokoškolskými studenty, tak chtěli, aby odpovídali jen na jimi dopředu schválené otázky. Na to česká strana správně nepřistoupila, protože to už je za hranou. Číňanům je třeba v takových případech slušně ale důrazně říci, že u nás takové způsoby nejsou zvykem.

      Ale zpátky k Rusku, které na rozdíl od Číny akorát řeční, ale nestaví. Od roku 2000, tedy po příchodu Putina do Kremlu, nebyl v této zemi postaven jediný kilometr vysokorychlostní železnice. Rovněž slib, že při příležitosti mistrovství světa ve fotbale v roce 2018 bude zprovozněna vysokorychlostní železnice Moskva – Kazaň v délce 700 kilometrů, zůstane jenom na papíře.
      • Už zase tapetuješ 9 let staré informace a lží?
        • Je to pravda o zaostalosti Ruska. Lhář jsi ty pokud to popíráš lokaji Kremlu bbbb

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit