Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za prvé: smlouva rozhodně nenařizuje zemím NATO vojensky pomáhat nějaké jiné, jen jim to umožňuje (jako jednu z nespočtu dalších možností jak se zachovat). A za druhé: ať si případně brání svoje zdejší investice ti, kterým byla ČR hanebně rozprodána.

  • Pochopitelné. Jedná jako kšeftař a podnikatel Dobře ví, kolik milionů dolárků by tím ušetřil.
  • Stalingrad
    Milí spoluobčané,co se vůbec pro takovou prkotinu čílíte !!! Zatím je to jen sranda. Že by tuscali a jejich škrabálci napsali co nám chystá nová vláda nebureše se socanama-o tom ani čárka !!!! Že třebáá takoví sudeťáci budou moci volit do obecních zastupitelstev bo třeba taliáni !!! A nemusí to být občané zlodéjczchéchiastanu !!! To se bude hooodně náramě hodit takovým musulmanům--zvolí si svojeho starostu v Teplicích či jinde.....!! Vždyť si s pracujícími daňovými poplatníky ty vlády a poslanci vytírají ďupu !!!! Jenže jak tak sleduji,v. oli volí stejné v,..oli již skoro 30 let. Vše co tu zbylo po našich předcích je zničené jak po osvobozujícím bombardování spojenci Prahy,Plzně v čtyřicátém pátém !!! A co nezničili tenkrát,to se jim podařilo za pravdy a lásky  !!!! Hold jsme jen obyčejná závislá nesvéprávná kolonie !!! Jako byly ty ve středověku !!! Vydrancovat,zotročit a odkoponout......
  • Slyšel jsem zajímavý komentář jedné americké publicistky, podle které je Trump sebestředná schizoidní psychopatická osobnost. Dokazuje to jeho chování a jeho činy. 
  • Jégl je D.E.B.I.L.,více nemá smysl jeho článek komentovat.
  • Všechno je to tzv strašení Jéglovým rezavým pérem. nic víc.
  • Kirgos
    k Smíchu... kdyby Evropa skutečně vydávala 2 procenta HDP na vlastní obranu - a to americkým stylem - tedy že 70 procent peněz půjde na výzbroj, vybavení, munici a paliva - a pouze 30 procent na platy a administrativu - tak má 450 milionová "Evropa" stejnou armádu jako 250 milionů američanů s jejich 4 procenty HDP.
    a to by hravě ubránilo celý kontinent před 150 miliony rusů...


    Naneštěstí Evropské armády jsou jenom sociální instituce v kterých si státy vyživují nájemné žoldáky a byrokraty. Na platy totiž jde reálně 80 procent veškerých "vojenských" výdajů Evropských států NATO.

    Výsledek je pak že Bundeswehr má 14 ponorek, plavby schopná není ani jedna a náhradní díly pro jednu budou možná na vánoce... ale stejně mají jen 3 vycvičené posádky což znamená maximálně 1,5 ponorky v ostré nepřerušované akci po 3-4 měsíce...

    V tomhle má prostě Trump pravdu. A Evropa by se měla tiše trčit v koutku a nesnažit se jakkoliv protestovat protože už jen protest ukazuje to pokrytectví tady.

  • Je zajímavé jak zdejší ruští kolaboranti a komunističtí vlastizrádci hned ožili v naději, že budou zase vládnout a zotročovat lidi.
    Jde o to, jestli ten Trump je tak degene aneb se chce punktovat s Putlerem. Stále víc se ukazuje, že ruské FSB-KGB se postaraly, aby se do White House dostal právě Trump.
    To už tady bylo, že se dva socialisti paktovali: hnědý komunista Hitler a rudý nacista Stalin (Pakt Molotov-Ribbengrop) a rozdělili si Evropu. A kde je teď ten vožď a Führer? 😬
    • ivislo

      Pane Vachmajster vy jste chytrej !!

    • Kirgos
      Jistě a proto se do Trieru jezdí zrůdě zvané Karel Marx klanět sociliasti jako je Junker a spol... který se dokonce o teroristovi a masovém vrahovi Fidelu Castrovi vyjadřoval jako o hrdinovi.

      děkuji pěkně - socani momentálně Evropu pomocí EU ovládají.
    • josef.chmela
      Magore!!!!! Komentovat tento tvůj blábol je škoda času.
  • v první řadě je potřeba vyloučit z NATO teroristické státy americké, tím pádem už NATOnebude agresor, potom uzavřít spojeneckou smlouvu s Ruskem a Čínou a je zaručen na světě mír
  • Nechápu, kde se v panu Jéglovi bere tolik zloby a nenávisti. Je to snad špatný politický směr amerického prezidenta, chce-li se s vůdci mocností domluvit místo řinčení zbraněmi? Vždyť na tom ve finále vydělají všichni. Tlačit Rusko nebo dokonce fanatickou Severní Koreu až na hranici únosnosti by mohlo znamenat, že někomu rupne v bedně a je tu konflikt s nedozírnými následky. Restrukturalizace NATO stejně jako např. OSN je asi potřeba, aby vůbec plnily svou funci. Jen to co předvádí zkostnatělá EU v případě migrace, kdy se ani po létech jednání věc nikam nepohnula. Trump je člověk akce a je dobré rozvířit vody aby se konečně věci pohnuly. Také není blázen, aby hodil spojence přes palubu jak tvrdí (dle pana Jégla) jakýsi nejmenovaný zdroj.

    Článek je další z řady naprostých blábolů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit