Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    opozice čili ODS která na privatizaci podělala co mohla? dost dobrý :-)

  • Jedna vlada zlikvidovala penize na duchody a druha vlada zlikviduje penize z privatizace.  Kde a komu budou tyto penize slouzit ? Ani jedna vlada se o tyto penize nezaslouzila.

  • A dobrá polovička z těch peněz už je v Agrofertu
    • KIMCID

      Důkaz nebo jen nehorázně lžeš?

  • Tak senátoři se obávali, že vláda použije peníze z Fondu privatizace na zvyšování důchodů (sic !). A já se zase obávám, že někteří senátoři už klesli až na samotné mravní dno do morálního bahna. Kritici do zblbnutí opakující ideologické floskule typu prožírání naší budoucnosti by měli jít příkladem a odmítnout svůj příjem ze státní kasy tak, aby po vzoru sira W. Churchilla vykonávali poslanecké resp. senátorské funkce za jednu korunu ročně. Ve skutečnosti právě Kalousek a spol. usilovali o zvyšování svých příjmů na úkor státní kasy. Chamtivci kážou vodu a sami pijí víno.
  • Syslit miliardy na nedotknutelných účtech a současně platit úroky za státní dluhy je nesmysl. Je pořád lepší snížit o ty peníze státní dluh (což je důsledek toho, že se převedou do státního rozpočtu) a snížit tím na straně výdajů položku "dluhová služba", než nechat ty peníze ležet ladem jako jakousi nedotknutelnou rezervu, když jsme po působení vlád ve kterých seděl Kalousek jako stát tak zadlužení. Tím ušetříme my všichni. A pokud nastane nějaká nutná potřeba, například spolufinancování nějaké investice (třeba do dopravní infrastruktury), na kterou následně dostaneme podíl z evropských fondů, tak se pak vyplatí si vzít úvěr. Ale tohle pochopit je asi pro lidi jako autor článku "šar" (asi se za své jméno stydí) nebo Josef Novák (zřejmě pseudonym, urážející všechny slušné Josefy Nováky) nad schopnosti jejich mozečku.
  • A on snad čekal někdo něco jiného?

    Ta imigrantská křivácká prolhaná slibotechnická vtěrka - komouš-konfident  megazloděj Bureš-babiš zoufale hledá kde ukrást další miliardy, aby alespoň částečně mohl zacpat huby svým koblihářům, kterým nasliboval nemožné. M.j. - postřehli jste vůbec, že už v tichosti zvýšila ta kreatura schodek státního rozpočtu pro příští rok? No a teď si připsalo to ho..do další miliardy.

    Tak až se zase bude chvástat to prolhané ukňourané, ufňakné, všemi ubližované koktavé vemeno jak "dobře" hospodaří, tak si doufám alespoň pár ne zcela zatemnělých koblihářů vzpomene jak k tomu "zázraku vynikajícího" hospodaření přišlo.

    • KIMCID

      ještě jednou není imigrant ale to by ti to v tom prejtu co máš místo mozku muselo funvovat

      • V prejtu v uzavřeném prostoru dobře fungují hnilobné procesy a také se má čile k světu Clostridium botulinum. Proto je tedy josef.novak permanentně otrávený, neschopný zformulovat jednoduchou větu.

      • Když jste tak chytrý můžete tedy prozradit co je tedy zač ta čobolácká vtěrka, když ne přivandrovalec vypráskaný pro zlodějské manýry z vlastní země?

        Tam už mu hořelo, Slováci by se s takovým hov.em tak nemazali, tak se napakoval vandrák zločinecká do Čech a tady bude za pár koblih prudit dokud nedostane řádně za uši jak by dostal doma.

        Nic než imigrant na úrovni afrických inženýrů v západ. Evropě to koktavé ufňukané, ublíženecké, prolhané, křivácké nic není. U něj doma na Slovensku už by tak max. "bačoval" a cvhlístal své lživé kydy v Leopoldově.

        A o tom prejtu by jsme si mohli popovídat. Na rozdíl od vás však nežeru koblihy a nabubřelé žvásty o tom jako on všem všechno a Áááno bude líp si umím přeložit do skutečného významu jeho nesmyslných pindů.



        • I josef.novak má právo na "názor." To je jeho nejlepší vizitka.

          Tedy názor? Ten jsem ještě nečetl. Kromě nadávek a neustále stejných urážek nic jiného nepíše. Škoda reakcí. Třeba chudák musí.

          • Jistěže musí - ten přetlak prostě musí ven.

            Jako se spotřebitel vyhýbá konzervám s nápadně vypouklým víčkem, tak se účastník diskuse vyhýbá příspěvků analogicky nápadným.

  • Státní rozpočet je nástroj vlády. Kdo je vláda?

    Zástupci zájmových skupin, které získaly ve volbách moc. A moc - to jsou peníze, funkce, prebendy - z peněz poplatníků. (Tam už se podle zájmových skupin nediferencuje)

    A tihle jedinci prostě konzumují veřejné finance, požírají je v zájmu "svých" ne všech lidí.

    Jenže tak je to pořád, nejen teď a dokud bude fungovat demokracie, tak to jiné nebude. Vždycky to bude MY a ONI a vždycky PRO NÁS.... Proč? Protože můžeme.....

  • Baví mě vyjádření opozice a to především té ODSácké. Vláda chce prý prošustrovat získané finance na takové blbosti, jako je žákovské jízdné, ale přitom právě podpořili návrh zákona na snížení DPH na dopravu o pět procent, což cestující nijak nepocítí a dopravci mají volné ruce k nehospodárnosti. Nebyla to vláda ODS, která v minulosti přivedla tuto zemi na ekonomické dno a zvyšovala daně?

  • "Cítím se zodpovědná za všechny ty problémy, co má Babiš a jeho rodina,
    protože já jsem podávala tu žádost, on o tom ani nevěděl. To na mě
    doléhá nejvíc," citoval deník Mayerovou. Vinu prý na policii odmítla,
    vysvětlovala fungování dotací.


    No - tak tato jediná věta musela stát kobliháře pořádně tlustou obálku....

    • KIMCID

      důkaz

      • Dokaž, že to tak není...

        • Důkaz toho, že se něco stalo, podává v diskusích slušných lidí původce nebo šiřitel tvrzení. To jste nevěděla?

          • Vedela...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit