Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ninuska748

    No, tak teď už asi víme, že to takhle hezké nebude, že? Sliby chyby aneb slibem nezarmoutíš. :) Mě před těmihle výroky varoval už elektrikář Praha 7. který mi dělal před volbami zásuvky. Ten už tak nějak naznačoval, že ta energetická krize se prohloubí do té míry, že budou krachovat distributoři energie. Teď mi to dává smysl o hodně víc. :) 

  • Před volbami se toho napovídá...

    • A naslibuje.

      Já se moc těším, jak slavně zvítězí opoblok a obě koaly. To bude v ČR ráj na zemi. Když jsem včera sledoval organistického Rakušana, tak se těším jako dítě pod vánočním stromečkem.

      Moudrý a vševědoucí Fiala, co neví, mu napoví Stanjura, všechny LGBT minority se budou ženit, vdávat o sto deset a my ostatní budeme cítit spravedlivou a štědrou ruku Pirátů a starostů.

      Už to mělo být včera. 

  • Hlavně aby světýlko svítilko nad židličkou a stolečkem zrzavého Veškrňátka.

  • farma

    Hahaha zass podpora cikánů.To je neuvěřitelné,!

    • Jenom jestli budou dotace také na černá připojení. 

  • Kdo nepracuje, ať nesvítí. Beru podporu důchodcům, co pracovali a nemocným. Obezita není nemoc, obžerství u obrazovky není nemoc.

  • Mě vůbec nějaká burza nezajímá, nevím proč by někdo venku měl určovat cenu naší elektriky. A když si tu cenu určí, tak proč ji za tu cenu od nás nenakupuje? Už aby se ta EU rozpadla, jak krásně by se tu žilo. 

    • Soudruh by chtěl, abychom zase byli ČSSR -Češskaja sovětskaja socialističeskaja respublika, jak to někteří v CCCP četli?

      • Soudruh by chtěl, abychom se vrátili k energetické soběstačnosti, kdy jsme elektrickou energii ještě vyváželi. Co je na tom pane Občane spojeného se SSSR?

  • A zanedlouho budeme muset řešit další problém.

    Umělá inteligence za nedlouho ovládne lidský pracovní trh a pokud bude rychlý vývoj pokračovat, tak ještě před rokem 2050 bude bez práce polovina populace. Když budou umět stroje dělat téměř vše, co lidi, co potom bude dělat člověk? Lidé se asi budou věnovat volnočasovým aktivitám. Ale práce je pro lidské blaho podstatná. Během průmyslové revoluce ve Velké Británii tito lidé, většinou řemeslníci a dělníci, ničili stroje a snažili se zabránit jejich zavedení do provozu právě proto, že je připravily o práci. Zatímco někteří lidé si budou opravdu moci dovolit užívat volného času, další budou muset čelit dlouhodobé nezaměstnanosti. Očekává se, že roboti lidi převálcují nejen v řízení automobilu, velmi dokonalé budou i drony nebo také inteligentní stroje k finančnímu obchodování. Umělá inteligence se velmi rychle přesouvá z akademických pracovišť do reálného světa. „Počítače začínají slyšet a vidět stejně dokonale jako člověk.“ Nejrychleji se rozvíjí právě oblast samořiditelných automobilů. Odhaduje se totiž, že by se tato vozidla mohla stát běžným dopravním prostředkem už do pětadvaceti let. Jejich zavedením by se měla snížit nehodovost o víc než 90 procent. S tolika zachráněnými životy je těžké být proti.

    • Takových hlášek jsme už slyšeli. I od věhlasných autorů . . . 

      Čapkovo RUR třeba - v českém řečišti fantasií . . .

  • U nás není důvod ke zdražování elektřiny, protože jí vyrobíme o mnoho víc než spotřebujeme. Čez je polostátní podnik, s většinovou účastí státu, takže ceny by klidně mohl určovat stát, který by logicky neměl dopustit devastaci ekonomiky a životní úrovně obyvatel přehnaně vysokými cenami elektřiny.  Problém je, že nám Brusel nařídil naší vlastní elektřinu kupovat přes energetickou burzu, kde je cena elektřiny uměle navyšována k vůli agendě green deal. Ta má ve státech EU ožebračení lidí na úroveň třetího světa urychlit, jak bylo hlavouny v OSN naplánováno už v roce 2015, tehdy podle agendy 2030 udržitelného rozvoje. Její realizaci do roku 2030 by nešlo stihnout, tak mocnáři vymysleli ještě zelený úděl aby lidi rychleji dostali do chudoby. I k vůli tomu se v Maďarsku a Polsku už na oficiálních místech mluví o vystoupení z EU. Maďaři už jednají a  ceny elektřiny zastropovali zákonem a Poláci ji dotují. Nám fakt nezbude nic jiného, než dát EU vale, jinak krom politiků, kmotrů a oligarchů se my ostatní půjdeme všichni pást.  

    • Navýšení cen plynu hledejme v Gazpromu. V čele představenstva Gazpromu sedí bývalý kancléř Schöder. Jsem zvědav po německých volbách jaká bude odezva na Nordstream a následné množství dodávaného plynu???Trump přesně odhadl budoucnost ohledně distribuce plynu,když nabízel plyn ze Států.Cena na americkém trhu j někde jinde!

  • Když na to nemají, ať elektřinu nepoužívají...

    Jednoduché řešení - ale sponzorovat je?

    • sesli natasas ??!! dyzsi neplatis elekrinu budes bydlet vtme a zimni !!!

      • a budes delat hlad !!!

  • musiete to videt takze dete mi vsechci penize hned a bude to fajn olrayd !!!

    • Ivane, raději zůstaň doma, volá tě Nataša... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit