Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to budou Vránovi loupežníci ? *3*
  • Hlavně by se měli podívat na zneužívání exekucí.Ještě jsem neviděl exekutora,který by zkrachoval.Každý má vždy gang překupníků a těm přihrává vše alespoň trochu solidní. *16* *1*
  • exekutorů, ale nikomu nepřijde divné, že to je "běžný standard" současného režimu. Stávající systém je na půjčkách zadlužování korupce vydírání a lichvy přímo založen. Vždyť už se to tady 25 let na nás valí, PŮJČ SI... KUP DNES PLAŤ AŽ ZÍTRA.... PŮJČKA SNADNO A RYCHLE reklamy v televizi v novinách a největší propagátor tohoto systému USA už se v dluzích potácí od prosince 1913 kdy byl schválen zákon o Federální rezervě a oficiálně byl tak legalizován a prohlášen za standard systém krádeže. Celý západní svět v tomhletom systému dluhu a úroku žije a nutí ke spotřebě konzumu a zadlužování své občany. A TEĎ SE TOMU NĚKTEŘÍ DIVÍ???? To má logiku jako hustit do dětí od jeslí, že vraždit je správné, v čele státu by byl vrah a terorista a když nám z generace "masírovaných" dětí vyrostou lupiči a vrazi tak se hróóózně divíme a přemýšlíme jaký vymyslet zákon abychom to vyřešili. JSME OPRAVDU TAKOVÍ IDIOTI ŽE SE DIVÍME NĚČEMU CO ČTVRTSTOLETÍ VYTVÁŘÍME ??????
    • Já jsem zvyklý žít bez dluhů, ale na druhou stranu chápu nabídku a poptávku a je jedno jestli jde o půjčky, hrací automaty, sázení, stírací losy a já nevím co ještě. Jsou to legální věci a je na každém dospělém a tudíž svéprávném člověku, jakým způsobem chce utrácet peníze,
      • a troufám si tvrdit že na rozdíl od spousty lidí v tomto státě i ve světě jsem docela takzvaně "finančně gramotný" ale o to více mne zaráží režim v němž žijeme a jeho logika. Celý ten západní systém ekonomiky je založen na ideologii konzumu, masové spotřeby, půjčky, úroku a dluhu. Je to vidět na hospodaření západního světa Amerikou počínaje, Českou republikou, Řeckem, Španělskem a dalšími státy. A je to vidět i na masové propagandě, reklamě, psychickému nátlaku na lidi ve státě a výchově mladé generace.

        Celé to dělá dojem jako když v nacistickém Německu byla v čele skupina židovských vrahů, Hitlerjugend byli vychováváni v nenávisti k Židům, ovšem pokrytecky by se v rozhlase a novinách křičelo o "lásce a toleranci k Židům".

        Až systém změní svou ekonomickou koncepci na bezdlužnou a bezůročnou ekonomiku, až se začne varovat, informovat lidi a vychovávat děti v rámci bezůročné ekonomiky, PAK UVĚŘÍM ŽE TO REŽIM MYSLÍ VÁŽNĚ. Zatím se ale slova rozcházejí s činy. A já tomu říkám POKRYTECTVÍ!!!!!
        • "Jestli něco chceš, tak si na to nejdřív vydělej, ušetři a pak si to kup",
          tím se řídí každý moudrý člověk. Nesvádějme to na nějaký "západní systém", to je otázka svobodné nabídky a samostatnosti a soudnosti toho kdo na ni reaguje.

          Ideologie konzumu, masové spotřeby, půjčky, úroku a dluhu je naopak vlastní mterialismu a tedy komunismu a postkomunismu, který je na materialismu založen. U nás sice komunismus chcípl, ale tu zmíněnou ideologii mnoho lidí stále vyznává.

          Pokud jde o USA, je potřeba znát realitu a to jakou úlohu v životě převážné většiny Američanů hraje náboženská víra.

          Nechápu co to má společného s nacistickým "hnědým" socialismem.
          • Ideologie konzumu, masové spotřeby, půjčky, úroku a dluhu je naopak vlastní mterialismu a tedy komunismu a postkomunismu, který je na materialismu založen.
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            já netušil, že tedy celá Evropa žije v komunismu. Tak tos mi otevřel oči. A ta krachující zadlužená Amerika tedy nemá komunismus? TAK CO TO VLASTNĚ MAJÍ?????? A kolik že bilionů dluhů měl socialismus oproti stávajícímu režimu? Osvěž mi paměť, jaksi jsem si žádných dluhů nevšiml.....dluh a úrok je vynález Amerického FEDu.....doporučuji alespoň minimální vzdělání o problematice, než se začneš k něčemu vyjadřovat......
            • Děkuji za potvzení pravdivosti mých slov.
  • žádný problém. Každého jsem zakopal metr hluboko a pro jeho bezpečí aby ho dravá zvěř nevyhrabala, jsem ho zatížil kameny. Zatím si žádný z nich nestěžoval.
  • Je pravda, že někteří chtějí mít všechno co vidí a když na to nemají peníze, tak si půjčí. Různí vykukové neustále bombardují nabídkami "výhodných" půjček.

    Já jsem byl doma veden "když něco chceš, tak si na to nejdřív vydělej, ušetři a pak si to kup". Ovšem za komunismu velký výběr nebyl, výběr zboží malý a na většinu věcí se stály fronty: pračky, ledničky, auta, knížky, kvalitní maso na neděli, toaletní papír...

    A když si dnes někdo lehkovážně půjčí a pak není schopen to zaplatit nebo pokutu za jízdu na černo v MHD nezaplatí úmyslně, tak ať se pak nediví, že se dostane do drápů loupežnické exekutorské mafie.

    V civilizované zemi by exekutor měl být soudním zřízencem a nikoli soukromníkem, který olupuje chukáky, kteří se nechali vlákat do pasti a nadělali dluhy.
    • shoduje s náboženstvím lupičství a dluhu, které tebou obdivovaný režim už dvě desetiletí razí? Ty se vlastně stavíš proti demokracii a její oficiální propagované dluhové doktríně a současně tvrdíš tady na diskusi, že stávající režim je prý dobrý. TO NĚJAK NEJDE DOHROMADY. To je totéž jako bys tvrdil, že nacistický režim byl správný ale vraždění lidí v koncentrácích bylo špatné. NEMÁŠ V TOM TROCHU ZMATEK?????? Měl by sis to ujasnit.
      • Náš současný režim zajistil svobodu a demokracii. "Náboženství" lupičství a dluhu razí "bývallí" komunisti, kteří pouze převlékli kabáty, ale chovají se stále v duchu marxleninského "náboženství". Tito "bývalí" zneužívají svobody a demokracie a tupé ovce jim to umožňují.

        Nevím co s tím má společného nacistický režim. Snad jen to, že němečtí nacisté se učili od ruských komunistů (Pakt Molotov-Ribbentrop) a také budovali socialismus, jenom hnědý. NEMÁŠ V TOM TROCHU ZMATEK?????? Měl by sis to ujasnit.
        • nabiflované pěkně. Teď ještě začít používat mozek a jsi za vodou. Nacistický režim byl příklad. Mimochodem ten nacistický režim v Německu a Protektorátě způsobili tví přátelé z US bank, těch bank které přivedly současný svět k bankrotu a kromě amerických bankéřů také angličtí kapitalisté svým mnichovským paktem Hitler-Chamberlain. Já jen abys byl v obraze
  • celej problem s exekutorama se da vyresit velice levne a JEDNODUSE proste zakon ktery by omezil dluh muze narust vcetne uroku + exekucnich nakladu max. na trojnasobek a je po problemu!!!! Bude to spravedlive jak pro dluznika tak pro veritele a 90% exekutoru NEBUDE POTREBA PAC ubyde exekuci kde z dluzne 100,- koruny nekdo udela 60000 tisicovy dluh! *11*
  • Babičky říkávaly : na každý prase se vaří voda a taky jakmile chudoba většiny přesáhne únosnou míru / kterou nelze ale určit/ přijdou na řadu sekery,lopaty a další pomocníci a vyžene se všechno z těch celostátních a celosvětových zlodějů hezky ven. Veliký hlad zabíjí a na to zapomněli Kalousci a jemu podobní v Evropské unii.Tak si lidi držmě palce.
    • To ještě potrvá, než chudoba přesáhne únosnou míru. Podívej se do super a hypermarketů a uvidíš, že si tady většina lidí zatím žije velmi dobře. Oni si to samozřejmě nemyslí, protože každý by chtěl víc, ale chudoba vypadá úplně jinak.
  • Hlavně že když ODS dlužila miliony na pojistném tak za ní exekutor nepřišel.
    Za to na jiného který dluží pár tisíc si čas udělá.

    Firma třeba ABC která nadělá dluh se přejmenuje na BCA a přestože v ní jsou
    stejní lidé jedná se na papíře o jinou firmu bez dluhů.

    Podobných mezer je v našich zákonech řada takže není divu že tu zloději bohatnou tzv.
    legálně . Ano kradou podle zákona.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit