Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže přestože tady máme Ministerstvo vnitra a Ministerstvo obrany, tak tyto instituce bezpečnost státu neumí zajistit a proto zřizují funkci poradce pro národní bezpečnost? A ten poradce tu bezpečnost asi vyčaruje mávnutím proutku? Je to jen místo pro politické kamarády.

  • Co naše vláda dělá, to dobře dělá. On člověk už pomalu na ulici o pořádnou trafiku ani nezavadil. Teď je konečně změna. 

  • KIMCID

    Od listopadu probíhá hlavní líčení kvůli podvodu a zneužití pravomoci úřední osoby s bývalým šéfem operací rozvědky Zdeňkem Blahutem. Jak nyní zjistilo Aktuálně.cz, před soudem se bude z možného zločinu zodpovídat další někdejší významný zpravodajec. Jde o Blahutova blízkého známého Martina Uhera. Státní zástupce ho minulý týden obžaloval z ekonomického deliktu.





  • "Příchod ukrajinských techniků a inženýrů do
    zbrojovek podle Tomáše Kopečného posílí bezpečnost Ukrajiny, Česka i
    NATO, pomůže také českému průmyslu a navýší příjmy do státního rozpočtu"

    Jen se věří, že tento porádce zatrhne takovou pitominu.Jen se věří, že naši zbrojaři nepřipustí cizákům vetnout se do jejich firem. V čem nám asi pomohou stepní inženýři? Kdo by je tady platil a z čeho? Tady není zájem na takových politických kotrmelcích a ekonomických koninách.Tady není zájem aby na fabrikách plápolaly žlutomodré vlajky. Pokud aktuálně zaměstnává systém nějaká UKáčka, tak spolupracovníci reálně hovoří: nejsou to žádní extra pracanti, domáhají se výhod a operují pořád s tím odkud přichází.

    • Naopak, je tam právě proto a je to jeho projekt.
      Zaprodávání naší vlasti a její vtahování do války v přímém přenosu. 

  • josef.chmela

    Tato vláda šmejdů nic jiného neumí než vytvářet plná koryta pro své klamarádíčky.

    • Potřebujeme kontrarevoluci normálních lidí.“ Tato slova pocházejí z projevu Petra Fialy na mimořádném kongresu ODS 5.9.2014. Řekl tam doslova: „Já jsem šel do politiky proto, abychom se začali bránit. Aby mlčící většina slušných normálních lidí mohla v klidu žít. Potřebujeme kontrarevoluci normálních lidí, aby nám zase nebyla ukradena naše svoboda.“

  • Diwa

    Otevřete si všechny hranice, postavte tam sochy s otevřenou náručí a pak se divte, kolik nám sem leze lidí které nikdo nechce ! Zajímalo by mě, kolik lidí si doma nechává otevřené baráky, byty a stodoly........

  • A k čemu vydržujeme ministerstvo obrany a vnitra? Trafiky, trafiky. A to bylo řečí o koblihách. Kam se hrabal za fialovou mafií. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit